Çillerden kurtulmak mümkün mü? 🥲
Yüzümde çok aşırı olmasa da biraz çil var maalesef. Yazın çoğalıyor ne yazık ki. 😒 Hiç sevmiyorum 😒
Yüzümde çok aşırı olmasa da biraz çil var maalesef. Yazın çoğalıyor ne yazık ki. 😒 Hiç sevmiyorum 😒
Yüzdeki çillere son, geliştirdiğimiz özel maske ile çilleriniz artık tarihe karışıyor. Bu eşsiz ürüne sadece 49.90' a sahip olabilirsiniz
hayıır kurtulma hayatım boyunca çilli insanlara o kadar fazla hayranlık duydum ki bende olsaydı güzel durur muydu bilmiyorum ama çilli insanlara çil cidden çok yakışıyor ve çok tatlı duruyor umarım sen de seversin bir gün ve kurtulmak istemezsin😔
Mümkün değil benimde çok ufak burnumun üstünde çillerim var çocukken kafaya takıyordum ama şu an hatta aşırı seviyorum tatlı gösteriyor ama cidden çok olunca kötü bir görüntü oluyor kuzenimin kollarında bile var :/
Cevap
11Cevap
Azaltmak mümkün. Cilt tonu eşitleyici serumlar ve kremler kullanabilirsin. Ya da iz geçirici merhemler işe yarayabilir.
Sanırım lazer etkili olabilir
Evet mümkün. Demlenmis cay pansumani ile kurtulabilirsin. Hergun 5-6 kez demlenmis sogutulmus çayı pamuk ile uygula ya da yüzünü yika. Ve su ile durulama falan yapma. 1 ay icinde azaldığını göreceksin
lazer ile bazı çiller gecebiliyor ama daha cok oluşmaması icin yüksek spfli ve cildinize göre gunes kremi güneş gözlüğü ve sapka kullanırsanız dahada çoğalmasına engel olabilirsiniz
Yazın daime güneş kremi kullanmalısın lazer ile geçiyor mu araştır bunu mutlaka güneş kremi sür
Son zamanlarda çil akımı çıktı eylener kalemi ile çil yapıyorlar , Hint kınası ile yapan var.
Maalesef mümkün değil ama bol bol güneş kremi kullanarak yaz aylarında artmasını önleyebilirsiniz diye düşünüyorum
İnsanlar çile sahip olmak için Snapchatte filtre kullanıyor
Güneş kremi kullan. En azındansa çoğalmasının önüne geçer
çilli kızlar aşırı güzel oluyorlar ben bayılıyorum çilli kızlara
Merkez sağın bana ihtiyacı var falan diyor ama yaşlandı pek ihtimal vermiyorum.
Yapmayın kıymayın o çillere özellikle çilli arayıp bulamayanlar var
Kurtulmak sanıyorum mümkün değil ancak iyi koruduğun sürece daha hafif görüneceklerdir
Millet çilli olmak için yalvarıyo, bırak kalsın 🥹
Keske cilim olsa
Yüzde çil olunca noluyo güzelliğin yetmiyormu
Benimde var ben çok seviyorum
makyajla çalış
Peeling yapman lazım
Değil galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?