Bu mümkün mü ( umudum var)?

Erkek arkadaşımla eskiden çok iyi ilişkimiz vardı. Ben başlarda ilişki istemediğim için ona kötü davranıyordum, gel ayrılalım benimle uygunlaşamıcaksın diyordum çok diyordum O da bana hep iyi davranıyordu, biz ayrılmıyorduk ve güzel güzel konuşuyorduk. Sonralar istemeden yalan konuştum ona. İlk yalanım, söz verdim ona foto göndereceğim, göndermedim. İkinci yalanım ( ayrılmak isteme nedeni) eskiden aşık olduğum adamı ondan gizlemiştim. Bunu öğrenenden sonra ayrılmak istedi, ayrılıcam dedi, ben ayrılmadım, ona her şeyi iyileştiricem dedim ve ayrılmadık. O sadece bana dedi ki beni kaybetdin bundan sonra hiç bi şey, yani ben eskisi gibi olmayacağım. O konu hala da devam ediyordu. Bu gün de o konu açıldı. Yine ayrılalım dedi, ben bana YALAN konuşan biri ile olmak istemiyorum dedi, ben daha yalan konuşmıcam dedim. Ama ondan bana iyi davranmasını istedim çünkü son zamanlar iyi davranmıyo, umursamıyo beni. O ise iyileşmicem, hep böyle olucam diyo. Seni değişecem diyorum, değiştiremiceksin diyo. Ben değişmicem diyor. Ona değişmiceksen gelecekte seninle olmak istemiyorum dedim. O da o zaman şimdi ayrılalım dedi, ben yapamam dedim, yapa biliyorsan sen yap dedim, o da yapıcam bir gün dedi ve sonra bu konu bağlandı. Ona biliyorum, hatalarım var ama benimle iyi davran, her şey iyi olucak dedim, bilmiyorum dedi. Onu çok özlüyorum, eski BİZ'i özlüyorum. Onun yeniden eskisi gibi olmasını istiyorum. Bu mümkün mü?

Bu mümkün mü ( umudum var)?