Benim kız kuzenim kütahyada mağaza müdür yardımcısı olmuş üniversite mezunu nasıl olmuştur sizce ? kız kuzenlerimden birisi kalp ve damar cerrahisi diğeri muhasebeci. erkek kuzen sağlıkçı. annemde bana tripler yapıyo herkes okudu bişeyler oldu sen bi bka yaramıyon dedi :( bazı insanlar mağazalarda felan müdür veya yardımcı oluyor nasıl oluyorlar anlamadım ?
Cevabın nedir?
1cisi mönch yada tabiri caizse reyon elemanı olarak 800 900 tl maaişla başila reyon diz.. 2 sene okuma yazma bilmeyen adamlara boyun eğ.. sonra sabrından ötürü sana madalya tarzında terfi şeflik yada onların dilince bi halta yaramayan bölge müdürü mağaza müdürü sıfatı veriliyor.. öz abim milupada marmara bölge müdürü.. ve aldığı maaş daha yeni 3000 oldu.. oda sabah akşam ne izin ne bişey stres desen gırla.. parayı harcayak zamanım yok diye veryansın ediyor.. kelde kaldı :D:D anadolu yakasında müdürdü bi kaç ay önce ve müdürken aldığı maaş 1300tl idi.. yani müdürün sadece sıfatı müdür.. bnce gir bi yat firmasına sekreter olarak ki arkadaşlarım var yani, 2000tl maaş alan var dertsiz cts pazar tatil vs vs
00 Yorumla
+1 yılAnneye benden selam söyle ellerinden öperim onun. Ama senin psikolojini bozmasın lütfen sende bir şeyler olmak istiyorsun ve elinden geleni yapıyorsundur diye tahmin ediyorum. Bu işler zamanla olacak şeyler ve kader kısmettir. Kafana takma böyle şeyleri.
00 Yorumla
adı müdürdür ama amelelik yapıyodur belki orda benim çalıştığım markette gece olunca müdürler tuvalet yıkıyodu paspas yapıyodu :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
e sen de annene trip yap bak elin anneleri nasıl çocuklar doğuruyo bi de sana bak diye:)) göze girdiyse olur.okulun çok önemi yok.ben lise mezunuyum ama 20 küsür çalışanlı bi işletmenin hem muhasebesine hem idaresine bakıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbende anneme diyorum sen çokmu okudun okusaydın cahil kalmasaydın dedim kendisini hiç yetiştiştirmiyo hep cahil görsen teyzemlerde öyle hiç okumamışlar ilkokul terk. ama çocukları okumuş işte
+1 yılTamamen senin işini sahiplenip sorumluluk almanla alakalı mağaza müdürleri yönetici seçerken çalışanına sorumluluk vermez kendi öz iradesiyle sorumluluk alana mağaza yöneticisi yaparlar verilen işi herkes yapar asıl konu kendinin birşeyler katması dene teşekkür edersin bana
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. en az lise olması gerekiyor satış elemanı için mağaza müdürüde kolay kolay olunmaz mağazasına göre değişir tabiki. ama üniversite mezunları oluyor benim gördüklerim öyle
ayrıca birden fazla sınavları falan var00 YorumlaKendini başkalarının söylemleri ile suçlu hissetme. Onlar gibi olacaksan sen kim oluyorsun ? Seni başkalaştırmaya çalışanlar ile her zaman savaş kimseye de bakma. Dışarıdan herkese güzel gelir hayat içeride yaşananlara birde bakmak gerek.
00 YorumlaÜniversite mezunu olman yeterli. Tabi benim bölümüm pazarlamanın bi dalı var meslek yüksek okulu olarak. Mağaza yönetimi yada yöneticiliği diye. Tam hatırlayamadım şimdi. Onu okursanda direk atlarsın müdür koltuğuna diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılmağaza müdür yardımcısı olmak için okumuş olman gerekmez.. ilkte satış elemanı olursun.. işini iyi yaparsın ve level atlarsın müdür yardımcılığına..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkütahyada hangi mağazada olmuş=))
reyon görevlisi olarak başlarlar genelde. mağazanın durumuna ve çalışma performansına göre yükselirler.00 YorumlaMagazada köle gibi calıs kısa zamanda müdür olursun.oyle dedi müdür arkadas
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler