Kız kardeşim çok düzgün, derslerinde başarılı ve ve hedefleri yüksek bir kızdır. Dün okuldan yakın arkadaşı olduğunu söyleyen bir kız gelip telefonuyla çektiği birkaç fotoğrafı bana gösterdi. Okulun en gereksiz, en pis insanıyla konuşurlarken fotoğraflamış ve benden ilgilenmemi istedi. Tepem attı ve akşam üzeri konuyu açıp sinirli şekilde olanları anlattım ve "okumak zor geldi de paralı erkeklere mi yanaşıyosun" diyip bir süre azarladım. O ise çok sakin şekilde yapma dedi, bilmeden ağır konuşma dedi ama ben konuşmaya devam ettim. Sonra o da yeter diye bağırmaya başlayınca elimi kaldırdım ama vuramadan elimi havada yakalayıp diğer eliyle yüzüme yumruk attı. Adeta çenem çıktı ama o şokla o an bunu hiç düşünmedim. Daha fazlasını istemiyorsan defol dedi ve sesimi çıkarmadan odasından çıktım. Sonrasında gelip olanları anlattı. Fotoğrafları gösteren kız, kardeşimi hiç çekemeyen ve nefret eden bir kızmış. Kasten yapmış yani kardeşimi döveyim diye. Çocuk ise kardeşimden hoşlanıyormuş ve artık seninle muhattap olmak istemiyorum, düş yakamdan konuşması yapmak için gitmiş yanına. Son konuşmaları olduğuna yemin etti. Ama beni kesinlikle affetmedi yani yumruğu yiyen ben oldum ama sakın ağzını açma diyip tekrar odasına döndü. Dün akşamdan beri hiç konuşmadık. Gidip gönlünü alması gereken ben miyim? Ben özür diledikten sonra onun da dilemesi gerekiyor değil mi? Akşam barışmayı denedim fakat yaklaşma yine vururum diyip kovdu beni. Kapıdan dinledim ve ağladığını duydum. 17 yaşında lise son öğrencisi ve sınava hazırlanıyor. Moralini mutlaka düzeltmem gerekir. Sizce şu an yapmam gerekenler nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala tam anlamıyla barışmadık arkadaşlar bana sert sert bakıyor evde olduğum zaman. En çok istediği şeyi öğrenip ona hediye almanın dışında yapılacak başka şeyler varsa fikir verir misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer