Türkiye neden kız kıtlığı var?

Araba kıtlığını anlarim, petrol ya da para kıtlığı da tamam. Türkiye'deki bambadka bir boyut. Kız kıtlığı. Kız yok. Ben her gün Zorlu Center ' a gidip lüx mekanlarda yiyip içiyorum saatler geçiriyorum. İki aydır hafta içi her gün. Ama yine de kız arkadaş bulmayı bırak ucundan dahi geçemiyorum. Sorunun bende olduğunu düşünüyorsanız ben Türk kızlarından 24 evlenme teklifi aldım. Ben yurtdışındaki herhangi bir kıza yazdığımda çok kolay sohbete girip arkadaş olabiliyorum. Ama Türkiye'de bu imkansız. Bir de bu kadar kız kıtlığı varken Suriyeli ve Afganlı erkekleri getirdiler. Kimse kusura bakmasın savaş çıksa ben bu vatanı korumam. Böyle vatan olmaz. Ben 100 gün dolaşıyorum 1 tane kız tavlayamıyorum, Amerikalı erkek 1 gün dolaşıp 100 tane kız tavlıyor, savaş çıkınca da ben orada b*ktan bir hendekte öleceğim öyle mi? Yok öyle bir şey. Has*iktirsinler. Ben erkek olarak kendimi önemsiz ve değersiz hissediyorum. İddia ediyorum kızlara nasıl yaklaşılması gerektiğini çok iyi bilen biriyim. Madem sıkıntı bende yabancı kızlar neden bana bakıyor? Neden ben 24 türk kızından evlenme teklifi aldım? Ben eminim şu türk erkekleri dünyanı en b*ktan hayatını yaşıyor yurtdışına çıksalar erkek olduğunu hatırlayacaklar.
Türkiye neden kız kıtlığı var?