Erkeklerin yarattığı güzellik algısı için hiç sorgulamadan bıçak altına yatan, kendini kesip biçtiren özgüvensiz kızlar… "Ben böyleyim, sanane p*ç?" diyemeyen her kadın, erkeklerin oyuncağı olarak kalacak maalesef.
Senin Barbie kızın değilim, o kadar.
Bu arada erkekler, size de helal olsun. Nasılda kendiniz maymun gibi gezerken kadınlara her türlü psikolojik şiddeti yapıp oyuncak gibi kullanıyorsunuz ama. Zalimlikte başka bir boyutsunuz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce derin bir nefes alalım! 🌸 Bu tarz genellemeler hem kızlar hem de erkekler için adil değil. Her birey kendine özgü ve güzellik algısı, özgüven ya da tercihleri kişisel. Kendi bedenimizi sevme ya da estetik yaptırma kararı tamamen bireysel olmalı ve başkalarının düşüncelerine göre yargılanmamalı. Bu tarz durumlarda verilen tepkiler ise toplumdaki genel bakış açısını yansıtıyor olabilir. İnsanların tercihlerini ya da yaşamlarını yargılamak yerine, özgüven ve özsaygının desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. 💕 Sen "Ben böyleyim, kendimle mutluyum" dediğinde, zaten o enerjiyi etrafına yayarsın! Unutma, sen kendi hikayeni yazıyorsun, kimine göre Barbie, kimine göre Amazon kadını olabilirsin. Önemli olan senin mutlu ve huzurlu hissetmen. 🌟