Her banyodan sonra atarım makineye kenarda köşede biriktirmem havlularla yıkayabilirsin ya da yünlü bir şeylerle ama başka bir şeyle yıkama tüy bırakır diğerlerine
Kız anam valla annemler bir köşede biriktiriyor kalabalığız diye haftada 1 sadece lifleri yıkıyorlar. Ama köşede biriktirmekte bir sakınca yok değil mi? Ayrıca yanitladigin için tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yıkanır
Kız anam sen ne yakışıklısın öyle allahim nasip et
Evet yıkanır ama şahsen benim önceliğim değil yani bir kıyafet ya da havlu kadar sık yıkamam belki birkaç ayda bir
Annemler de el örmesi kullanıyor bir köşede biriktirip haftada 1 yıkıyorlar makinede
ben de el örmesi kullanıyorum ama bence haftada bir fazla
Yıkanır tabi her banyodan sonra at makineye yıkansın
Bir köşede biriktirip toplu mu atıyorsunuz yoksa direk fırlatıyor musunuz?
Her banyodan sonra atarım makineye kenarda köşede biriktirmem havlularla yıkayabilirsin ya da yünlü bir şeylerle ama başka bir şeyle yıkama tüy bırakır diğerlerine
Kız anam valla annemler bir köşede biriktiriyor kalabalığız diye haftada 1 sadece lifleri yıkıyorlar. Ama köşede biriktirmekte bir sakınca yok değil mi? Ayrıca yanitladigin için tesekkurler
Islak bırakırsan kokuyorlar bence ben sevmiyorum yine de sen bilirsin
Valla koku gibi bir problemle karşılaşmadım ayrıca yanitladigin icin tesekkurler
Her duşta yenisi alınır kullanılan makineye atilir
Ben de haftada bir yıkıyorum. Peki siz ne yapıyorsunuz direk mi makineye atıyorsunuz yoksa bir köşede mi biriktiriyorsunuz öyle atıyorsunuz makineye?
Beyazlarla atiyorum
Yani bir köşede biriktirip topluca mi atıyorsunuz
Beyazlar birikince lifte ne kadar biriktiyse atıyorum hepsini
Teşekkür ederimm
hic onemli bisi degil kafana göre hallet işte
maalesef okb canım
Lif kullanmıyom hacı
haftada 1