Diğer Chivas Regal mi? Jack Daniels mi? Tarafını Seç? ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Chivas'ın Tadı Bana Çok Daha Güzel Geliyor Kül Tadını Yani İs Tadını Seviyorum. Ya siz Hangisini Tercih Edersiniz? Chivas Regal Jack Daniel's Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Chivas Regal mi? Jack Daniels mi? Tarafını Seç? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Jack Daniels tabi ki de 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 925 cevap paylaştı. alkol sarmıyor pek dostum 2 2 Yorumla ChivasCooper +1 yıl Doğru ben de pek içmem ara sıra işte ama chivas'a ayrı bi sevgim var sıcak tutar kışın 😂 Yorumla Barbarosakman +1 yıl Kışın en güzeli patlamak 😂 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Dünyadaki en güzel içecek portakal suyu veya vişne , suyu 😀 0 1 Yorumla bluebolviy +1 yıl birde link 😀😀😀 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Süt için süt 1 1 Yorumla ChivasCooper +1 yıl Severim Sabahları iyi oluyor bazen boyum uzun süt içmekten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Jack Daniels tabi ki de
alkol sarmıyor pek dostum
Doğru ben de pek içmem ara sıra işte ama chivas'a ayrı bi sevgim var sıcak tutar kışın 😂
Kışın en güzeli patlamak 😂
Dünyadaki en güzel içecek portakal suyu veya vişne , suyu 😀
birde link 😀😀😀
Süt için süt
Severim Sabahları iyi oluyor bazen boyum uzun süt içmekten