Yılbaşı için kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Jack Daniels
Chivas Regal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yıllardır hepsini zevkle kafam estikçe tüketirim, şu an jack içiyorum. Değerlendirme yapıcak olursam 5 viski arasında (burbon murbon scotch falan anlamam, içerim, tadına, kafasının keyfine, midemin sonra ki durumuna ve ertesi sabaha bakarım ve tabi fiyata. En uygun fiyatlı standart versiyonlar da benim sıralamam;
1. famous grouse
2. jack daniels
3. chivas regal
4. red label
5. j&b
Hepsi de çok kaliteli, hepside birayı rakıyı spıtır atar.
hepsi de yılbaşında çok keyifli içilir. O arada Absolute diyen arkadaşa da sormak isterim, su kamışa yürüdü mü diye :)))
Jack daniels in üstüne fiski yoktur.
Jack daniels vardır, bourbon vardır, bir de atadan scotch vardır :) Gerisi kolonyadır :)
ballantines tam bir kolonya mesela
chivas içelii de dört sene oldu tadını unuttum jack e daha aşinayım kararsız kaldım
kolonyamsı mı
o zaman en iyisi gentleman ya da 1 lt lik jack alayım
Cevap
8Cevap
La kafa mı buluyonuz tabiki chivas regal. l*n bir kere öz scotch. 18 yıllığı bir harika. Famous Grouse bile jack danielsdan iyidir la... danielsdan ben hiç zevk alamıyorm
tat meselesi ikisinin kendine has tatları var dostum herkes illa ki scotch sevecek değil ya ayrıca famous jackten iyidir diyorsan gurmeliğini tartışırım =)
Dostum jack çok yumuşak. Öylesine yumuşak ki sanki suya viskiyi değdirip çekmişler. Famous Grouse bu açıdan jacki geçer. Chivas 18 e yanaşamaz bile... benim bir viskide verdigi kokunun aynısını tadında da görmem lazım. Chivas ve Famous grouse dünya viski sıralamalarında üsttedir. Hatta chivas 1. dir.
yalnız 18 yıllıkla standart jack i kıyaslamamak lazım senin bahsettiğin viski 250 tl
250 mi nerde bulduysan pahalı demişler. Ayrıca 12liği de iyi...
12 liği de 150 kardeşim sence aradaki 50 tlye değer mi
Dostum sen internetten bakiyorsun. Avmde daha ucuz. O kadar para degil onlar. 18 ligi 150 12ligi 116 macallan amber 180 tl. Scotch her zaman tennesseyi döver :) Bu paralar onlara verilir hacı. Bence aralarındaki fark budweiserla boston lager kadar var :)) Tabi bunlar zevk meselesi ;)
aslında chivas içmeyeli baya oldu tadını da unuttum
Chivas in içimi daha keyifli ve şişesi de daha iyi duruyor
şişesi pek önemli değil
Kardeşim işi bilen nadir adamlardansın bu sitede :))
ben chivas da içtim ama lezzet olarak farklı ikisi birisi odunsu bir tat var jack de yani benim en çok hoşuma giden o , black label da içtim bunlar arasında uçurum yok bence
Odunsu tadı biraz viskinin onune gecebiliyor jacklerde... Meşe fıçılarının etkisi :) Sanırsam o kokuyu sarı zeybekte de alabilirsin :)) o da meşe fıçısı yani :) Ben odun sevmiyim abi :) çayımı bile kantinde tahta kaşıkla karıştırmam :))
ahahaha adamsın la
Dostum Jack amcadan bahsediyoruz. Lütfen. Arada kaldığın için kınıyorum seni.
ben de kınadım şimdi =)
Ben ikinizi de kınıyorum Chivasın yanında Jackin esamesini okuduğunuzdan dolayı :))
Tutturmusunuz bir jack jack diye... l*n ben chivası içince gayda sesi duyuyorum be o derece :)) Bilgi Notu: Viskinin yanına lahmacun gidebiliyor... Uzmanlar tamamlayıcı kabul etmiş...
O zaman azcık da diline sür de ağız tadın yerine gelsin başkan :))
ahahahah
jack varken gerisi teferruattır...
jack ayrı ama absent yeşil peri diyorum.
Jack Daniels
Jack Daniels
Jack Daniels
Jack Daniels
Jack Daniels
bence Absenthe hacı
russell crowe
haha
Chivas <3
Red rabel
Vay emk kolonya iç daha iyi..
hahahah =)