Honey likördür (ballı) tamam Jack marka ama viski değil Likördür (eğer Honey aldıysan onu soğukta bekletmelisin muhakkak redbull da al derim) Ayrıca viskiler karışım içkisi de değildir. Sek içilir bazılarına su veya buzda konulabilir Ben olsaydım standart Jack tercih ederim...
bu yaşıma kadar hiçbir alkol, sigara vb. bir alışkanlığım olmadı, hiçbirini kullanmadım, kullanmayacağım da. Albert Helmann isimli bir youtube kanalında video yayınlayan bir ağabey vesilesiyle, bu işlerin ne kadar adabına uygun, rafine birer zevk olarak yapılabileceğine şahit oldum. Haftada birkaç kez ve işin amacına uygun bir şekilde viski kullanmak ve buna anlam yüklemek beni mutlu edecektir diye düşündüm. Viski bardağı da aldım. Şimdilik umutluyum.
Çok iyi gerçekten... Ne yazık ki bizim toplum olarak alkol kültürümüz son derece düşük. Eğer sen onu zevk için içersen seni gerçekten mutlu eder. Viski bir kültürdür. Unutma daima mutlu olduğun zamanlarda dengeli bir şekilde almaya özen göstermelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Honey likördür (ballı) tamam Jack marka ama viski değil Likördür (eğer Honey aldıysan onu soğukta bekletmelisin muhakkak redbull da al derim)
Ayrıca viskiler karışım içkisi de değildir. Sek içilir bazılarına su veya buzda konulabilir
Ben olsaydım standart Jack tercih ederim...
Teşekkürler.
Standart Jack Daniels'dan kastınız Old No. 7 mi acaba?
Evet. günün belli saatlerinde 1 kadeh içebilirsin (akşam yemeğinden 1 ya da 2 saat önce)
Votka da içme tavsiye etmiyoruz
viski nasıl hissettiriyor?
🙂 Yorgunluğunu alır yumuşatır
votka içmeyi neden tavsiye etmiyorsunuz? Ki aklımda viski harici hiçbir şey yok zaten.
Votka daha çok 40 yaş üstüne hitab ediyor
Nerden geliyor bu viski merakı?
bu yaşıma kadar hiçbir alkol, sigara vb. bir alışkanlığım olmadı, hiçbirini kullanmadım, kullanmayacağım da. Albert Helmann isimli bir youtube kanalında video yayınlayan bir ağabey vesilesiyle, bu işlerin ne kadar adabına uygun, rafine birer zevk olarak yapılabileceğine şahit oldum. Haftada birkaç kez ve işin amacına uygun bir şekilde viski kullanmak ve buna anlam yüklemek beni mutlu edecektir diye düşündüm. Viski bardağı da aldım. Şimdilik umutluyum.
Çok iyi gerçekten... Ne yazık ki bizim toplum olarak alkol kültürümüz son derece düşük. Eğer sen onu zevk için içersen seni gerçekten mutlu eder. Viski bir kültürdür. Unutma daima mutlu olduğun zamanlarda dengeli bir şekilde almaya özen göstermelisin.
önerilerin için teşekkürler
Honey en güzelidir içine bide jelibonnnn attın mııı bide buzzz yanına da Elmalı maden suyu ohhh canım cekti 😂😂
İlk defa alkol alacaksan viski yanlış seçim bira yahut meyve suyu votka olmalı seçimin
amacım içkiye başlamak değil. Hayatımda hiç kullanmadım. Sadece viski kullanmak istiyorum. O da belki haftada 1 defaya mahsus
Alkol alacaksan chivastan
Kız alacaksan sivastan
Jack daniels viski değil, burbon.
Puyaka!
Booyakasha!
Viski viski. Güzel dediler. İnsanlar beğeniyormuş.
ne_desem_ki?