Selectra kullandim bi ise yaramadi bazen beynim yaniyor gozlerim kizariyor bazen elim ayagim donuyor basim agriyor donuyor nefes almakta zorlaniyorum her an yasiyorum bunlari hicte gecmiyor psikolog randevu da 1 aya anca alabilirim aranizda psikolog varsa ilac soyleyebilirmi onu alcam cocukken prozaj kullanmistim o fayda etmisti heralde harbiden her an her saniye bok gibiyim sanki canım cıkıyor gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Nasil gecer bilen vqrmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
psikoloğa-psikiyatre gitme. sana ilaç verir tanı falan koyar ömür boyu damgalanırsın. sosyal hayatın daha da b. ka dönüşür. kendinle kalmaya ihtiyacın var. hayatındaki sorundan kurtulmaya çalış çok üzüldüm adına
Çok boş yapmışsınız. Şizofreni değilse ki anladığım kadarıyla değil. Hangi tanı ömür boyu damgalanmasını sağlayacak?
Şu an ztn sosyal bi hayatim yok evde bos duruyorum ilac kullanmadim kac senedir dahada kötü oldu
ne boşu arkadaşım. adamlar anksiyeteye bile ilaç tedavisine başlıyorlar. ve ilaçlar bağımlılık yapıyor. etrafındaki insanlar senden iyice uzaklaşıyor. sakın dinleme milleti. kendi doktorun ol. doktorla konuşacağına kendinle konuş. ömür boyu bunun acısını çekersin. memuriyet vs. durumun varsa orada da sıkıntı yaşarsın akıllı davranman lazım
İlaçsız bir b0k değişmiyor kendim kullanıyorum memurlukta da anksiyete sorun olmuyor bipolar arkadaşım vardı bu yıl atandı niye bilmeden sallıyorsunuz kafanıza göre
Sen hic deliriyor gibi hissettinmi kafanin icinin yanmasi falan nasi bisi biliyomusun anlatilmaz yasanir
@FısFısOdaSpreyi adam anksiyete hastasıyım dememiş. en basit örneği verdim ben. ne tanı konulacak hangi ilaçlar kullanılacak. sonrasında tedavi başarılı olacak mı diye beklerken ömründen geçen yıllar ve kaybettiğin dostluklarla hayattan 3 hayırla uğurlanıyorsun.
kendi doktorunuz olun. kimse psikiyatriste anlattığı 2-3 çocukluk travması yüzünden tanı yemek zorunda değil.
Dostumda yokki memur olma hayalimde yok
o zaman akrabalarından gizli bir tedavi süreci için doktora başvurabilirsin.
Onlar biliyor ztn
bakın benim abim bipolar hastası. ergenliğinden beri bununla upraşıyor. tedavi etki etmiyor. çevresindeki herkes ondan uzaklaştı. üniversiteyi kazandı oraya bile gidemedi. yurtlar sağlık raporu istiyor. ehliyet alamıyor. hastalığı düzelmiyor. ve bu kaçıncı doktor sayamadık bile. akrabalar abime deli gibi muamele gösteriyor. bu sebeple adam iyice kendinden geçti. intihar edecek diye korkuyoruz ben geceleri hiç uyumuyorum onu bekliyorum yıllardır. kendine bir şey yapar diye. yaşamış biri olarak söylüyorum. böyle bir süreç geçirecekseniz herkesten gizli geçirin. memuriyet ve arkadaş sıkıntınız yoksa elbette doktora gidin. ama ileride evlenmek isteseniz inanın eşiniz olacak kişiye bile tanınızı söylerken korkarsınız. çünkü bu hastalara toplum çok kötü bakıyor. onları istemiyorlar. bu sebeple çok sert çıkıştım. bunu ancak yaşayan anlar. karar sizin.
Abin gölge siyah duman falan goruyormu ya da yanik kokusu aliyormu arada
Ben sana soyle bisi soylim ben aslinda hasta olmamin nedeni astral falan denemekti sonra cinleri falan gormeye basladim musallat oldular baya kotuydum ozmn hocaya bioenerjiye gittim baya bi duzelmistim Şu an tekrar basladi
Abinda bipolar varsa bu ruhsal bagin zayiflindan kaynaklanir yani ruhun gücsuzlugu onun icin meditasyon yapmasi lazim yapcagi seyi soylerim yapcaksa yani suanda bedende ruh birde nefs var ruhsal bag surekli degisirse mesela bi ruh daha baskin geliyor bi nefs anladinmi o yuzden duygu dusunceleri bi ruha gore oluyor bi nefse gore degisiyor surekli
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç almak nasıl bunu diyebiliyorsunuz
Randevu yok alamiyorum
Bekle o zaman ya da kötuysen acile git ama asla doktor vermeden kendın ilaç alma bu halını mumla ararsın
Neyini ariyim Şu an kotuyum ztn
Psikiyatriste gitsene dostum kendi kendine geçmeyecek
Randevu vermiyolar 15 gune falan anca
Şehir hastanesine git randevusuz baktırmıştım ben
Gel yuvaarlıyalım bişeler kendjne gelirsin
O ne demek
Ya çok geçmiş olsun ne yaşadın kim bilir
Cok degisik seyler yasadim