Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunları yaşıyorum ciddi bı durum olabilirmi?

Arkadaşlar ben bir senedir iştah konusunda kayıp yaşadım. Yemek yiyemez oldum su pek tüketmezdim zaten hala da öyleyim. Buna bağlı olarak 12 kilo kaybettim bir senede. Ve kilo alamıyorum. Yemek yesem bile eskisi gibi etkilemiyor. Eskiden yediğimde bana bir sürü kilo aldıran yicekler şimdi hiç aldirmiyor. Eriyip gidiyorum resmen. Eskisi gibi enerjikte değilim. Hep yorgun hep halsiz hissediyorum. Sürekli hasta oluyorum. Bı grip olsam bir ay sürebiliyor. Bedenim 80 yaşında gibi. Ama aslında 21 yaşındayım. Babannem benden daha enerjik. Ben bir iş yapsam hemen yoruluyorum. İşe girmiştim daha önce pastanede çalışmıstm. Koca pastaneye ben bakıyordum. Çok memnunlardi. 3 sene geçti üstünden ben bir kac gün önce başka bir pastanede işe girdim adamlar beni geri yolladi. Hareket edesin yok zor ayağa kalkıyosun resmen faln dediler enerjim çok düşükms hasta gibiymism faln. Halbuki üç snee önce aynı işi yaptm ve inanılmaz enerjik inanılmaz hızlıydim dükkanı bana birakiyolardi ben açıp ben kapatiyordum. Çok şaşırdım şimdikilerin böyle demesine. Ama doğru maalesef. İşte de enerjim çok düşüktu. Ben depresyondan dolayı boyleyimdir dedim hastaneye gittim psikolojik olarak sağlıklı olduğumu söyledi doktor. İlaç bile yazmadı. Gerek görmedi. Sizce neyim olabilir. Ya da ne bileyim biseyim var mıdır?

Güncellemeler
+1 yıl
Ha bide çok üşüyorum. Ama kan testlerimde normal çıktı. Kansızlık da yokmuş. Arkadaşlar çok garip gerçekten anlam veremiyorum. Bağışıklık olarak düşüğüm ama kanım normal psikolojik olarak iyiyim ama sürekli yorgun halsizim çok garip gerçekten
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunları yaşıyorum ciddi bı durum olabilirmi?