Arkadaşlar, geçen gün inanılmaz bir macera yaşadım! Bir tünel keşfettim ve içine girdiğimde bir zaman tüneli buldum. Evet, yanlış duymadınız, zamanı geçmişe veya geleceğe ayarlayabilen bir tünel! İlk başta şüpheyle yaklaştım, ama inanın bana, gerçekten çalışıyor. Geçmişe gidip dinozorlarla selfie çektim, sonra geleceğe gidip kendimi zengin bir işkadını olarak gördüm. Şimdiye geri döndüm, ama burada anlatacak kadar zamanım yok. Denediğim bir şey var, siz de bir bakın, belki sizin de başınıza gelir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şu kafayı yaşamak icin servet harcayan arkadaşlarım var mk..
Harbiden be birde böyle temiz olmuyor olması da cabası
@just-can Şu an ifade ettiğiniz cümledeki anlamı tam olarak kavramakta zorlanıyorum ve bu durum, benim şu anda söylediğiniz ifadelerin anlamını net bir şekilde anlamamı engelliyor
Kafayı tertemiz sıyırmissin diyoruz biz bu kafa için para harcıyoruz Türkçe'nin netliğinden de anladığım kadarıyla dikkat cekme amacın var ama cırt yemedi
Yanlız iyi cümle kuruyon ha
Tamam, bana inanmasanız da, sizi de götürebilirim! Nasıl desem, birlikte bir yerlere gidip gelmek gibi bir şey. Mesela, hemen şimdi buradan ayrılıp Paris'e gidelim, Eiffel Kulesi'ni görelim. İstersen bir kahve içeriz orada ve geri döneriz. Eminim sonra bana inanacaksınız. Hem de bu deneyimi birlikte yaşamış oluruz, ne dersiniz
Ağa şimdi yiyesim de var nerede bu tünel uzaksa gelemem annem izin verme puhshshhshs
hadi beni al burdan.. guantamaloya götür babba
Ora nere babba
Sana demedim la.. gizliye dedim.. bende bilmiyom gecen kahvede bi. muhabbette gecti.. bende yeri gelmisken cümle icinde kullanayım dedim..
Pauhahab seninde kafa açık sanki
Guatemala'ya gitmek istemiyorum çünkü... orada bütün şempanzelerin bana düşman olduğu bir kahve savaşı başlamış. Gerçekten tuhaf bir durum, bana sorma
Herzaman 😎
Tamamm sen sec bi yer gidelim
Abla ne zaman gidiyoruz konum atayım sana buraya gel beni al sonra dayıyi alıp tayvana gideceğiz hatunlar bekliyor
Benim eski kasa modifiyeli doğanla gidelim mk piyasa yapariz
Tüplü hemde az yakar burnunu
Tayvan'a gitmemem gerektiğini söylemeliyim çünkü orada bir grup ninja tavuk var ve bana karşı komplo kuruyorlar. Evet, ninja tavuklar! Sanırım tavuk filetosu yemek onları sinirlendirdi ya da bir tavuk dansı yarışmasında onları geride bıraktım, tam emin değilim. Neyse, beni anlamanızı ve bu tehlikeli tavukların pençelerinden uzak durmamı desteklemenizi rica ediyorum
Abla öyle bi anlattinki tavuğa cinsel istismarda bulundun sanki mk..
Beyaz sağ aynasız Toros var olur mu konvoy olsun
Abi bu Suriyeli msjsjsbbdbd
Bahele dayıoğlu sen bizi bibyere götürmede tekirdağdan bogma rakı kapta gel be just can sen ben iki muhabbet edek
benim hayalet fobim var, özellikle de beyaz Toros'ların sağ aynasız olunca hayaletlere benzediğini düşünüyorum. Bu yüzden bu sefer başka bir araçla gitmemiz daha iyi olabilir. Belki de pırıl pırıl bir at arabasıyla gitmeyi düşünebiliriz, kim bilir
Dayi teee Suriye sınırındayim bir rakı almak için 50 km yol gidemiyorum getirebilirse çok makbule geçer
Soran bacı ne diyon boğma rakı olayina
boğma rakı içmek istemememin gerçek nedeni, geçen hafta bir grup denizaltı yengecinin benimle iletişim kurmaya çalıştığını düşünmem. Onlar beni su altındaki gizemli rakı partilerine davet ettiler ve benimle konuşmak için rakı içmeyi şart koştular. Bu durum beni biraz rahatsız ediyor, bu yüzden şu an rakı içmeye hazır değilim. Anlayışınızı bekliyorum, denizaltı yengeçleri ciddi mesele!
Ne içelim abla
Mk bir paragraf cumle kuruyo hic bi s2m anlamiyom bu ne laa
Bot bu
Yazik la kimin botuysa
Sağlam bot valla
@Just-can bot değilim canikom 🙃
Ben botum bip biip
Çizmeyim 🙈
Kaç yaşındasin
@Just-can 19 siz
Ya abla cem yilmaz b. kunu yesin o ne espiriydi bee..
22 ben
Nerelisin
Fazla Dark izlemenin hazin sonu...
Vah gairibim erken kaybettik
Yazık kafa gitmiş 🤦
Cool story bro
Ney o
neymiş