Farklı şeyler yaşadığınız bir gün oldu mu?

Merhaba Arkadaşlar. İyi akşamlar. Ben babamdan fiziksel şiddet gördüm. Evde Annemle yiyeceği yerler çekilirler bir tarafa. Bulaşık ayır. Kız kardeşimi tutmaca. Allah’a havale ettim arkadaşlar. Bugün evden çıktım acıkmıştım. Mutfakta yediğimide izliyor Annem. Yolda bir abla düğün salonu arıyor. Buralı değil misiniz dedim. Hayır Mardinliyim dedi. İsterseniz düğün salonuna kadar eşlik ediyim Buyrun dedim. Çok sağolun dedi bana. Kaç kere Allah seni nerden çıkardı karşıma dedi. Buyrun sizde gelin düğüne dedi. Olmaz dedim. Yok gelin dedi. Girdim düğüne. Kadın ne yiyecek varsa önüme getirdi arkadaşlar su böreği baklava pilav et. Yedik oynadık birlikte çok güzel eğlendik. Ablaya iş başvurusu yaptım. Arayacaklar dedim. Senin için çok dua edeceğim dedi. Buraya oturdum oturalı senin için dua ediyorum dedi. Sonra ablayla tel numaramızı alıp ayrıldık. Sonra parka oturdum arkadaşlar birisi cüzdanını olduğu gibi unutmuş. Hemen muhtarlığı aradım. Muhtar sizin gibi insanlar olsun yeter ki dedi bana. İçinde para nüfus cüzdanı vardı. Cüzdanın sahibi kızlar koştur koştur geldiler soluk soluğa kalmışlar. Çok teşekkür ederiz dediler bana. Soluk soluğa kalmışlar. Su için çok korkmuşsunuz dedim. Bugün böylesine farklı bir gündü arkadaşlar.

Farklı şeyler yaşadığınız bir gün oldu mu?