Ben ne kendim yapıyorum ne de şimdiye kadar bir arkadaşımda ya da dışarıda bir kadını yaparken görmedim bu arada ben istesem de yapamıyorum onu o nasıl bir güçle tükürmektir ya çok kötü dkfksjfjjd
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstesemde yapamıyorum derken hiç denedin mi sanki 😂 sigara içen kadınların bazılarında çıkıyo ama sen denk gelmemissindir çok vardır bence 😂
Peki sana bi soru biliyorum iğrenç diyeceksin ama olsun. Kadınların tükürüğüne ilgi duymam çok mu iğrenç bişey ya, istemsiz olan bi durum. Çok ağır konuşma biliyorum iğrenç 😀
Kızlar Ne Diyor
Ben ne kendim yapıyorum ne de şimdiye kadar bir arkadaşımda ya da dışarıda bir kadını yaparken görmedim bu arada ben istesem de yapamıyorum onu o nasıl bir güçle tükürmektir ya çok kötü dkfksjfjjd
İstesemde yapamıyorum derken hiç denedin mi sanki 😂 sigara içen kadınların bazılarında çıkıyo ama sen denk gelmemissindir çok vardır bence 😂
Bir ara geniz akıntım fazla olduğunda denedim olmadı (yolun ortasında değil dhdhdh) sigara içenlerde olabilir belki denk gelmemisimdir
Peki tüküren kadına denk gelmedin mi hiç ortamda falan balgam değil normal tükürük. Kwyfiye ama 😀
Hatırlayamadım ama illa görmüşümdür kxjfjdj oluyo öyle şeyler
Peki sana bi soru biliyorum iğrenç diyeceksin ama olsun. Kadınların tükürüğüne ilgi duymam çok mu iğrenç bişey ya, istemsiz olan bi durum. Çok ağır konuşma biliyorum iğrenç 😀
Yani kaçıncı seviye bilemedim kötü ya kdksjsj bir erkeğin tükürüğünden ne farkı aynı şey
Ya işte erkeğinkiyle aynı olabilir düz mantık düşününce ama işte kadınların tükürüğüne ilgi duyuyorum nedense ya:) çok çok mu iğrenç ya
Yorum yok bilemedim dkdjjd
Ahaha peki diyelim yanında ki erkek senin tükürüğüne ilgi duyduğunu söyledi? :)
tobe tobe
Ya diyelim oldu işte ve gerçekten çok ilgisi var sadece tükürüğüne yani okdr yeplij ne olur :)
Heyy sustun:)
++
++ ne? Normal cvp versene 😀
Önceki yorumumu destekliyorum demek istemiştim yorum aşağı kaydı iejgj
Soruma cvp değil işte ama diyelim ki gerçekten tükürüğüne ilgisi var ne yaparsın 😀
Sigara kullanınca oluyor ama orta yere tükürülmuyor bazılari gibi
Bazıları gibi derken kadınlardan görmedim hiç balgam atan dışarda falan sen gördün mü? 😀
Hatırlamıyorum ama erkekler öyle ve çok kötü gözüküyor
Erkek bende görüyorum da çok kadın görmedim hiç. Sen gördün mü hani kendi kadın ortamları falan olur ya oralarda daha çok ortaya çıkar bu görüntüler 😀
Peki sigara kullanıyosun ya hani gün içinde çıktığı oluyo mu balgam senden? :)
Hayır o size özgü bı iğrençlik
Sallama sende bilmiyosundur ama illa ki çıkaran kadın var:)