Sponsor bir firma ve ürünü için bence daha iyi bir soru bulabilirdiniz diye düşünüyorum. Baskası sorsa alakasız cinsel den kaldırılabilecek bir soru ama şu an vitrinde. Kime ne yani bundan? Bari sadece bayanlara acsaydınız :/
Hayır!!!153 Yorumla- +1 yıl
Bağyan Bağyana mı açalım:))))
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Erkeklerin alay konusu, kadınların kınama meselesi haline getirdiği regl pis değil, pis olan zihniyetiniz.
Görüşlerin nereydese yarısı alakasız paylaşım.51 Yorumla
- +1 yıl
Kiran Ghandi'yi hatırlattı bu soru bana.
t24.com.tr/.../londra-maratonunu-bacaklari-arasindan-kan-akarak-kosan-kadin-kiran-gandhi,1249810 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İlk olmaya başladığım sıralar geçmişti. Okul kıyafetlerim vardı. Hemen eve gitmiştim. Tabii sınıfta görenler olmuştu. O zamanlar için rezil olduğumu düşünmüştüm. Ama şu an düşününce bu kadınların hayatının akışında olduğunu ve sağlıklı olduğunu gösteren bir şey. Rezil olunacak bir durum değil.
17 Yorumla- +1 yıl
Rezil olduğunu gösterir elbette, iyi o kanı alnına sür gez ben adet oluyorum sağlıklıyım diye övüne övüne 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
@Hertelden41 Çocuk denebilecek yaştaydım o zaman için neyin rezilliği? Sen çocukken altına yapınca rezil mi oluyodun.
- +1 yıl
Hayır çocukken rezil olmam ama yine de utanırım ama şimdi yapsam rezil olurum ve sen o zaman için öyle düşünüyodum dedin şimdi öyle dusunmuyon konuyu saptiriyosun
- Cevap sahibi+1 yıl
@Hertelden41 O zaman utanmıştım bu durumdan. Şimdi o zaman böyle düşünmemim saçma olduğunu düşünüyorum. O zamanlar için konuştum. Yine yanlışlıkla geçse rezil olunacak bir durum değil. Kasten yapılmıyor. Kadın olmadığın için hiçbir zaman anlayamayacaksın. Bir hastalığın olsa ve istemeden altına yapsan rezil mi olursun?
- +1 yıl
Hastalık ayrı bişey, ciddi bir durumsa tabiki hastalıkla dalga geçilmez hasta dersin çünkü ama adet öyle değil aynı sınıfa koyma, bugün olsa bugün de utanılacak bişey, millet senin hasta olduğunu neden bilsin ayıp değil mi gerçekten? İnsanlar anlaşılmasın diye oruç olmadığını söylemez bişey yiyip içmezken sen kanım görülmesi ayıp değil diyosun
- Cevap sahibi+1 yıl
@Hertelden41 Adet kanının geçmesini kasten mi yapıyoruz yani. Bunun geçmesi insanlık halidir. İstemeden olur. Geçince utanılacak bir durumda değildir. Geçtiğini bilipte öyle gezmek tabii ki rahatsız edici bir durum. Değiştirmek gerekir. Farkında varmadan gezsen rezil olunacak bir durum değildir. Napalım yani kan geçti millet gördü rezil olduk diye evden 1 yıl dışarı mı çıkmayalım. İnsanlardan özür mü dileyelim. Bence bu zihniyetten çıkmalısın.
- +1 yıl
Hayır zaten öyle bişey demedim normal bişey olduğunu biliyorum, şöyle örnek vereyim, yanlışlıkla gaz çıkarsan ve insanlar duysa da utanmaz misin sırf doğal olduğu için? 😂biz zaten kıza bişey demiyoruz ama görenler dalga geçecektir tiksinenler zaten olacaktır, cinsellik le alakalı konu olduğu için de gereken özeni göstermelisiniz, diye düşünüyorum. İyi akşamlar
okuldaydık eteğime bulaşmıştı arkadaşım farketti (kız) hemen gittik ıslak mendille sildik gitti böyle biraz belli oluyodu ama ceket bağlamıştım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çok sık geçiyor. Üstelik üst üste 2 çamaşır ve zıbın giymeme rağmen. Bilim dünyası şokta, nasıl geçtiği hala muamma🙄
30 Yorumla Aga malları erkeklerde sanki oluyomus gibi yazmislar ya mallari sizi kari olmaya meyillisiniz lann
11 Yorumla- +1 yıl
Bu sizin sorununuz. Bize gülmek düşer.
- +1 yıl
Evde vs olmuştu Dışarıda hiç dksljbvs Olmadı bazen gece yatarken çok dengesiz uyuduğumdan olur.
00 Yorumla oldu birkaç kez..
iş yerimdeydim, hırka bağladım mecbur :/00 YorumlaOkulda sürekli geçiyordu pantolon siyah olduğu için koyu leke görünüyordu ceketi bağlıyodum
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ortaokuldayken yeni oldugum zamanlardi. Eve giderken etegime bulasmis etekten de otobus koltuguna. Ben inince arkadasim koltukta farketmis kani ben de inince farkettim cok kötü oldum
01 Yorumla - +1 yıl
Elbette geçti😄hemde bir defa fena bir sekilde rezil olmustum🙊
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
dışarıda olmadı öyle bişey olmasında umarım ALLAH korusun
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sanane ki bundan
57 Yorumla- +1 yıl
Banane ise KS'de ne işin var canım
- Cevap sahibi+1 yıl
Boyle ozel bir soru yi sorman sacma
- +1 yıl
Buraya özel şeyleri konuşmaya geldik canım. Bak bakalım hangi konu içindesin... Özel günler&hijyen
- Cevap sahibi+1 yıl
@_Feyza_ banami onami
- +1 yıl
Dışarıda olmuştu ama ben her ihtimale karşı hep siyah ya da lacivert pantolon giyiyorum. Havada karardığı için belli olmamıştı.
00 Yorumla Dışarıda falan hiç olmadı çok şükür, çünkü adet dönemim yaklaşdığı zaman önlemimi alıyorum..
00 Yorumla- +1 yıl
Geçti ama okuldayken oldu hep ondada formamız lacivert olduğu için kimse fartetmedi
00 Yorumla 1 kere geçti onda da kıyafetimi değiştirdim.
03 Yorumla- +1 yıl
@yakuphasan sen tak muşambayı
Evdeyken gece uyudugumda gectigi oluyo Bazen
00 Yorumlaİlk ergenlik zamanlarımda geçerdi
00 YorumlaYok o kadar feci olmuyorum 😂
10 Yorumla- +1 yıl
Geçmişti yapacak şey yok kıyafeti değiştirdim..
00 Yorumla benim yatak çarşaflarıma geçmişti😐
00 Yorumla- +1 yıl
Gecti belime ceket baglafim lisedeydim o zamanlar
00 Yorumla - +1 yıl
Geçti ama üstümde uzun bir şey vardı
00 Yorumla İlk olduğumda geçmişti eve dönüyordum okuldan
00 Yorumla- +1 yıl
Tedbirli olmaya calisirim
00 Yorumla - +1 yıl
Beyaz pantolon 😂😂
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
hayır geçmedi çok şükür :)