Korkacak olanlar hiç bakmasın diğerleri detaylar kısmını okusun lütfen?

Bir kaç ay önce tiktokta paranormal olaylar karşıma çıkıyordu bende korkmama rağmen dayanamayıp izliyordum ama bir sürü video vardı ve hepsini izledim sonra da etkisinden çıkamadım. Yıllardan beri hep korkarım ama korksam bile her zaman kendi yatağımda yatardım ve 2 3 gün sonra normal yaşantıma devam ederdim sonra aklıma bile gelmezdi. Ama bazen etkilendiğim zamanlar annemle yatardım bir kaç gün sonra da korkum geçerdi ve yine aklıma gelmezdi normal yaşantıma devam ederdim ama tabi o zamanlar böyle detaylı olarak izlemezdim ama şu an tiktok sayesinde bilmediğim şeyleri bile öğrenmiş oldum baya detaylı anlatıyorlar bide birden fazla video izlediğim için baya etkisinde kaldım o günden beri annemle yatıyorum tek başıma yatmak istemiyorum ve hala karşıma video çıkarsa izliyorum bunun içinde korkum geçmiyor ilk zamanlar yatarken yanimda annem bile olsa korkardım uyuyamazdım ama son zamanlar çok şükür korkmadan uyuyorum fakat yinede korkum tam anlamıyla geçmiş değil hala daha o olaylar aklımda içim huzursuz bir şey olacak diye korkuyorum ve öyle takıntılı oldum ki duvardan veya etrafımdan sanki gölge geçiyor gibi oluyor ya gerçek ya da etksinde kaldigim için öyle oluyor bilmiyorum çünkü bütün gölgelerden korkuyorum kendi gölgemi bile saçma sapan kontrol ediyorum ben miyim başkası mi diye yani iyice kafayı yedim korkum geçmiyor Allah korusun musallat falan mi olmuşlardır yoksa izlediğim şeylerden mi etkilenmisimdir? Neredeyse 2 3 ay oldu ama hala korkum geçmiyor tabi hala video çıkınca izliyorum belki de o yüzdendir ve önceden tek yatardım ama aylardan beri annemle yatıyorum fakat yine korkum tam anlamıyla geçmiyor tek başıma yatamıyorum. Eğer bir şey olacak olsa yanımda annem olsa da olur mu yoksa annem varken bir şey olmaz tek yatınca mi olur olacak olsa?
Korkacak olanlar hiç bakmasın diğerleri detaylar kısmını okusun lütfen?