Bir kaç ay önce tiktokta paranormal olaylar karşıma çıkıyordu bende korkmama rağmen dayanamayıp izliyordum ama bir sürü video vardı ve hepsini izledim sonra da etkisinden çıkamadım. Yıllardan beri hep korkarım ama korksam bile her zaman kendi yatağımda yatardım ve 2 3 gün sonra normal yaşantıma devam ederdim sonra aklıma bile gelmezdi. Ama bazen etkilendiğim zamanlar annemle yatardım bir kaç gün sonra da korkum geçerdi ve yine aklıma gelmezdi normal yaşantıma devam ederdim ama tabi o zamanlar böyle detaylı olarak izlemezdim ama şu an tiktok sayesinde bilmediğim şeyleri bile öğrenmiş oldum baya detaylı anlatıyorlar bide birden fazla video izlediğim için baya etkisinde kaldım o günden beri annemle yatıyorum tek başıma yatmak istemiyorum ve hala karşıma video çıkarsa izliyorum bunun içinde korkum geçmiyor ilk zamanlar yatarken yanimda annem bile olsa korkardım uyuyamazdım ama son zamanlar çok şükür korkmadan uyuyorum fakat yinede korkum tam anlamıyla geçmiş değil hala daha o olaylar aklımda içim huzursuz bir şey olacak diye korkuyorum ve öyle takıntılı oldum ki duvardan veya etrafımdan sanki gölge geçiyor gibi oluyor ya gerçek ya da etksinde kaldigim için öyle oluyor bilmiyorum çünkü bütün gölgelerden korkuyorum kendi gölgemi bile saçma sapan kontrol ediyorum ben miyim başkası mi diye yani iyice kafayı yedim korkum geçmiyor Allah korusun musallat falan mi olmuşlardır yoksa izlediğim şeylerden mi etkilenmisimdir? Neredeyse 2 3 ay oldu ama hala korkum geçmiyor tabi hala video çıkınca izliyorum belki de o yüzdendir ve önceden tek yatardım ama aylardan beri annemle yatıyorum fakat yine korkum tam anlamıyla geçmiyor tek başıma yatamıyorum. Eğer bir şey olacak olsa yanımda annem olsa da olur mu yoksa annem varken bir şey olmaz tek yatınca mi olur olacak olsa?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kısa ve öz
O videoları izleme uzaklaş bölgene.
Kendine cesaret ver hayırdır de zamana, sıkıntı yok iyisin korkma.
Kafan sürekli biseylerle meşgül olsun oyalandıkça unutursun gölge yi ve tayfalarını.
Musallat falan yoktur dimi psikolojiktir izlediğim için?
Evet psikolojik beyin oyunları
Sen hiç yaşadın mi kötü korkunç olaylar
Yaşadım seninkiler çok hafif kalır
Knk öncelikle yaratılanların en üstünü insandır.. cinler var bunu inkar edemeyiz korkunun ecele faydası yok o saçma videoları daha fazla izleme korkarsan rahatsizlik verirler
Sana bu güne kadar öyle korkunç şeyler oldu mu yaşadın mi
Oldu evet zor toparladim kendimi
Neyden dolayı oldu? Durduk yere mi
Bak hem korkuyorum diyorsun hem merak ediyorsun hckckfk söylemen boş ver
Söylemezsen daha çok kafaya takarım aklımdan çıkmaz bu yüzden de daha çok korkarım sjdkdkdkdkf o yüzden söyle de unutayım durduk yere mi yoksa bir şey mi yaptın
Teyzeme büyü yapılmış bir gün gece vaktinde aniden saçlarını falan yolmaya kendine zarar vermeye başladı ben de sinir krizi geçiriyor sandım kuzenim diğer teyzem falan koluna girdi dua okumaya başladılar beni de üstüne oturttular sonradan anladım olayı içine cin girmiş aşırı güç gelmisti kadına sesi erkek sesi olmuştu kendimi balkondan aşağıya atcaktim tek başıma evde bile duramiyordum neyse ki atlattım
Allah korusun çok kötü ya Rabbim bir daha yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasın. Büyü fal veya bunun gibi şeylerden oluyor biliyorum ama durduk yere ortada bir şey yokken musallat olayı olur mu ki?
İçini ferah tut hayır olmaz tabii ki senin ki paranoyaklik sadece
Düşünmemeye calısıcam teşekkür ederim
Hocam bir şey olsa bile bu senin kafanın uydurması olur.
Sen hiç yaşadın mi bu güne kadar korkunç şeyler
Evrene mesaj felan diyemem fakat sende paranoya gelistiriyor videolar. O yuzden daha dikkatli ve detaylara sahip oluyorsun.
Musallat falan yoktur dimi
Cinler seni bulur ve musallat olur merak etme
Ne diyon ya dalgaya alınacak bir konu mu bu sence
Dalga değil kaderinden kurtulamazsın kaderin seni eninde sonunda bulur (لا يمكنك الهروب من مصيرك، مصيرك سيجدك في النهاية)
Yani Allah korusun musallat olayı olsa yanımda annem dahi olsa olurlar demek ki psikolojik olarak kafama taktiğim için korkuyorum öyle mi?
Yaşın kaç
22 niye