Size biraz korkutucu bir sorum olacak detaylar kısmını okuyun lütfen?

Son zamanlarda tiktokta paranormal olaylar çok çıkıyor. Ordaki kişiler nasıl musallat olduklarını neler yaşadıklarını falan anlatıyordu bir de arkadaşım bana anlattı cinlerle ilgili yaşadığı şeyi. Ben hem arkadaşımınki hem de tiktoktaki musallat olayını kafama çok taktım ve sürekli internette araştırma yaptım kimlere musallat olur durduk yere musallat olur mu diye araştırmalar yaptım ve hep başkaları ne yaşadıysa o olaylar gözümün önünde canlandı bunun içinde sürekli bir yerden biri cikcakmis gibi hissediyorum çok korkuyorum. Normal de araştırdığım zaman korkardım ama korkum 3 - 5 gün içinde geçerdi ve tek başıma yatardım etkilenmezdim öyle çok ama şu an öncekileri gibi değil normalde 3 - 5 günde geçen korku 1 ay oldu hala geçmedi ama önceden çok üstünde durmazdım 1 2 şey bakıp kapatırdım fakat son zamanlarda nerdeyse her gün araştırdim ve tiktokta o tür şeyler yaşayanların hikayesini dinledim. İçimde sıkıntı vardı çok kötü hissediyordum kendimi 2 3 gün öncede namaz kılmaya başladım ama o zaman bile kalbimde ağırlık hissi devam ediyordu ama çok şükür artık geçti. Ama uykuya rahat dalamıyorum sürekli bir yerleri kontrol ediyorum , her gölgeyi başka bir şey zannediyorum bütün gölgelere bakıyorum inceliyorum , kendi gölgemden bile korkuyorum ve sürekli duvarlara falan bakıyorum bir şey var mı diye ama öyle bakarken sanki canlı golgeler görüyorum veya ben öyle zannediyorum bilmiyorum bide 2 gün önce sabah vücudumda 4 5 çizikle uyandim ve bir kaç saate geçti. Ama çok şükür dün gece korkusuz güzelce uyudum. Rüyalarımda korkutucu rüyalar görmüyorum çok şükür inşallahta görmem ama bu tiktok olaylarından sonra uyumaya korkuyorum etrafı kontrol ediyorum her an bir yerden çıkacaklar gibi hissediyorum ve dediğim gibi duvarda hareketli gölgeler görüyor gibi oluyorum bide normalde korksam bile annemle yatmazdım tek yatardım ve 3 - 5 güne normal devam ederdim hayatıma ama şu an annemle yatıyorum 1 ay oldu hala korkum aynı. Psikolojik mi yoksa musallat mi sizce
Size biraz korkutucu bir sorum olacak detaylar kısmını okuyun lütfen?