Ben 23 yaşındayım ve küçüklüğümden beri böyle varlıklardan korkarım. Önceleri youtubede 2 3 video karşıma çıkardı izlerdim etkisinde kalırdım ama 3 4 gün içinde geçerdi ve sonrasında aklıma bile gelmezlerdi hatta o zamanlar korksam bile rahatlıkla tek başıma yatabiliyordum. Ama son zamanlar tiktokta karışma bir sürü böyle videolar çıktı musallat durumu yasayan kişiler video çekip anlatmışlardı bende abartısız 60 70 tane öyle video izledim. 1 günde değil farklı farklı günlerde toplam 70 olmuştur. 7 8 ay oldu hala etkisinden çıkamadım çok korkuyorum kalbimde baskı hissediyorum etrafımı kontrol ediyorum 7/24 aklımdan çıkmıyorlar kafamı dağıtmaya çalışsam bile korkum geçmiyor surelerden okuyorum dua ediyorum kuran okuyorum ama korkum devam ediyor hatta annemle yatmama rağmen korkuyorum. Önceden 3 4 günde korkum geçerdi ve bir daha aklıma bile gelmezlerdi ama şimdi 7 8 ay oldu hala korkuyorum önceden tek yatardım şimdi annemle yatsam bile korkuyorum ve aklımdan hiç çıkmıyorlar. İçimdeki o sıkıntı hiç geçmiyor. Bundan bir kaç ay önce daha da kötüydüm sabah akşam odada tek kalamazdim korkardım ama şu an çok şükür o kadar kötü değilim tek kalabiliyorum hatta geceleri bir kaç gün tek başıma uyudum ve bir şey olmadı çok şükür. Ama hala daha kendi yerime tam olarak geçemedim annemle yatıyorum ve bu gidişle yatmaya da devam etcem. Korkum nasıl geçer bilmiyorum kafami dağıtmaya çalışıyorum dualar ediyorum sureler okuyorum kuran okuyorum ama yok korkum geçmiyor sürekli olarak alımdalar. Dediğim gibi 7 8 ay oldu bir gün bile aklımdan çıkmadılar bir gün bile korkum geçmedi. Hele o içimdeki sıkıntı tarih edilemez kalbim sıkışıyor gibi hissediyorum daralıyorum. Aynı zamanda bende panik atakta var hastalık konsunda da böyle kötü oluyorum tek bu konuda değil yani her konuda paniğim her konuda kötü oluyorum böyle. Ama bu videolar beni baya etkilediler etkisi altında kaldım. Acaba bir sürü video izleyip korktuğum için musallat mi oldular yoksa psikolojik olarak mı etkilendim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Psikolojik olarak etkilenmişsin, muhtemelen boş vaktin çoktur ondan aklına geliyordur, ilgilenecek birşeyler bul, bu durumu yakın bir arkadaşına anlat kafanı dağıtmana yardımcı olsun eğlenceli aktiviteler yapın gezin dolaşın
013 Yorumla
Soran+1 yılSürekli olarak evdeyim yakın arkadaşım 1 tane ona da söylesem takma falan der başka bir şey demez. Siz hiç musallat olayı yaşadınız mi veya gördünüz mü
Soran+1 yılArkadaşınıza musallat mi oldular yani? Neyden dolayı oldular durduk yere mi
Soran+1 yılSize böyle bir şey oldu mu gördünüz mü yaşadınız mi bir şeyler
- +1 yıl
Ben bir şey görmedim de sanki sürekli birisi sana bakıyorda sen bakınca kayboluyormuş gibi bir his vardı, birde yine öğrenciyken yaşadığım bir olay da aile evinden kıyafetlerimi tek tek katlayıp valizimi doldurup hemen evden çıkmıştım öğrenci evine geldiğimde valizimi açtığımda kıyafetlerimin arasında muskaya benzer arapça yazıların olduğu kağıt çıkmıştı, valizime benden başka kimse dokunmamıştı anneme de sordum sen kendin doldurdun çantanı dedi, profesöre gösterdim 1 hafta inceledi yarım yamalak çözdü bu senin işlerinin ters gitmesi için yazılmış bir muska bunu yak yok et dedi yaktım bu da böyle bir anımdır
Soran+1 yılKıyafetlerinizi koyarken gormediniz mi o muskayi yoksa öğrenci evinize biri gelip siz gormeden mi koymus
Soran+1 yılÇok garip ve ürkütücü 😑 musallat durumu falan yoktu ama dimi veya bir şeyler gormediniz
Soran+1 yılDurduk yere olmaz dimi bir şey 🥺
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz duadan başka çarede yok aslında. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bı ara bende de oldu o durum ama akıllı düşünerek ben bu sorunun çok şükür hallettim bı ara seni dediğin gibi çok etkisinde kalmıştım oda da ışık açık olsa bile tek kalamazdim nasıl olacak nasıl asacam derken bir şekilde çözdüm
017 Yorumla
Soran+1 yılPeki hiç musallat oldular mi veya göründüler mi bu yaşınıza kadar
Cevap sahibi+1 yılYok ama sonuçta şöyle düşün hepimiz bu hayattayiz herkes allahin yarattığı bir varlık ben üstün Bir varlığım kismeye kötü bir şey yapmadım zaten onlar var tıpkı diğer varlıklar gibi o yüzden senden rahat ol kafana takma umarım düzelirsin🌸
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim :) durduk yere musallat olmazlar zaten dimi
Cevap sahibi+1 yılKonuyu kapat ve rahatla konuşma bile hatta başka şeyler konuşalım sen akıllı bir varliksin🌸🌷
Soran+1 yılAma çok korkuyorum 🥺 sizde sürekli olarak korkuyordunuz dimi ama bir şey görmediniz yasamadiniz?
Cevap sahibi+1 yılHayır çok şükür bir şey olmadı ama o anki psikolojiyi zor atlattım sen böyle yazınca o günler geldi aklıma
Soran+1 yılMusallat olmuşlar gibi hissediyor muydunuz
Cevap sahibi+1 yılYani evet psikolojik olarak kötüydüm hep
Soran+1 yılNe kadar sürede atlattiniz
Cevap sahibi+1 yılBenimde ortalama 5 6 ay sürdü
Soran+1 yılAnladım. Çok şükür ki kurtulmussunuz darısı başıma :) Allah bir daha yaşatmasın size de
Cevap sahibi+1 yılAminn sende kurtulacaksın merak etme 🌷
Soran+1 yılİnşallah 🤲🏻🌸
Cevap sahibi+1 yılİstersen takip atabilirsin bana
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılTamam iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba , onvelikle bundan sonra onune o tarz videolar cikarsa izleme. Kuranin mealini anlayarak okumaya calis , bulundugun ortamda kuran acabilirsin. Sen olmazsan bile yattigin odada veya yasadigin yerde kuran okunmus olur. Abdest al , eyer abdest almasini bilmiyorsan youtube dan izleyerek ogrenebilirsin. Avcuna sureler okuyup bedenine surebilirsin. Ama sana onerim , kurani anlayarak okuman.
026 Yorumla
Soran+1 yılArtık izlememeye çalışıyorum. Haklisiniz anlamıyla okumam gerekiyor. Abdest almayı biliyorum tabi ki arada bir kuran da okuyorum , yattigim oda da kuran da var. Siz hiç musallat olayı yaşadınız mi ve gördünüz mü
Cevap sahibi+1 yılBir ara cevremde bu soruna benzer sorun yasayan bircok kisi vardi
Soran+1 yılNeyden dolayı peki durduk yere mi musallat olmuşlardı
Cevap sahibi+1 yılOnun konusu biraz farkliydi acikcasi , kizina muska yaptirmak istemisti biryere gitti geldi sonra sorunlari oldu. Belki soyledigim seyler sacma gelebilir ama bu siralarda kendinizi biraz dine verirseniz sorununuz gecebilir. Bircok kisi cinlerin varligina inanmiyor fakat Kuran'da Cin Suresi bulunmakta. Hassas bir insan oldugunuzu soylediniz , bu tarz videolar sizi korkutmus olabilir. Elinizden geldigince namaz kilin , namaz vakti olmasa bile kilabilirsiniz. Namazlarinizi uzun tutun. Dua edin samimi bir sekilde. Sabah , aksam Allah'i zikr edin. Belki bunlar size yardimci olabilir.
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz ibadetlere yönelmeliyim. Bahsettiğiniz kişi hiç bir şey yokken muska yaptırmak istedi ve ondan sonra mi musallat olayı oldu yani öncesinde bir şey yok muydu
Cevap sahibi+1 yılO kisinin hayatini tam bilemem. Ama cin her insanin vucuduna girebilir bunlardan korkmamaiz lazim
Kendinizi ibadete tam anlamiyla verirseniz emin olun Allah'in izniyle tabiki , cok daha rahatlayacaksinizdir.
Soran+1 yılAma siz kendiniz dediniz muskadan sonra musallat oldular diye
Cevap sahibi+1 yılEvet muskadan sonra degisti kadin
Soran+1 yılMuskadan önce musallat durumu yoktu yani muskayı öylesine korunmak için yapmıştı ama muskadan sonra musallat oldular öyle mi
Cevap sahibi+1 yılEvet , zaten isterseniz arastirabilirsiniz , muska yapan insanlarin o muskaya ne koydugunu veya ne sekilde yaptiklarini. Dicektim ki hassas oldugunuz aklima geldi :D. Siz kendinizi ibadete verin.
Soran+1 yılBen durduk yere olanlardan korkuyorum 😄 ama bu bir sebebe bağlı o yüzden normal yani. Ortada bir şey yokken durduk yere olanlardan korkuyorum. Durduk yere olur mu yoksa ille bir sebebi mi olması lazim
Cevap sahibi+1 yılHerseyiyle salih bir kul yoktur , herkesin gunahlari vardir o yuzden belki bizim aklimiza gelmeyen bir sebepten oturu bile cinleri kendimize cekebiliriz. Her musallat kendini belli etmez. Bazen musallat oldugunu anlayamazsiniz. O yuzden kuranda Zuhruf suresinin 36. ayetinde " Her kim Rahman olan Allah'ın zikrinden yüz çevirirse biz ona bir şeytan musallat ederiz. Artık o şeytan onun yakın dostudur" diye gecer.
Soran+1 yılSizin başınıza geldi mi peki musallat olayı veya gördünüz mü bir şeyler
Cevap sahibi+1 yılBakin iste , bu sorular sizi tekrardan rahatsiz edebilecek turden. Kendinize odaklanin , dininize sarilin.
Soran+1 yılLütfen söyleyin söylemediginize göre yaşamışsınız. Neyden dolayı oldu peki
Cevap sahibi+1 yılCok uzun bir konu... Benim annemin karninda biryeri hep agriyordu. Herseyi yaptik gecmedi. Ve bir arkadasi rukye olmasini onerdi. Rukye , bir kisi uzanir gozlerini kapatir bir baska kisi ise ona Kuran ayetleri okur. Rukye kisacasi boyle birseydir. Anneme rukye olduktan sonra basladi aslinda. Rukyeyi detaylica arastirmanizi oneriyorum. Ondan sonra biz bildiginiz izole bir hayat yasadik , Evimizde sadece Kuran okunuyordu , hep zikir yapiyorduk. Namazlarimizi aksatmiyorduk , Allah'tan yardim diliyorduk. Bu sekilde baslamisti , gercektende Allah'in ayetlerine okuya okuya annemden o agri yok oldu. Ama cok siddetli oldugunu soyluyordu. Hamd olsun.
Soran+1 yılYani sadece ağrısı vardı onun dışında başka varlıklar falan görmedi dimi veya siz gördünüz mü
Cevap sahibi+1 yılHayir , hicbirseyi yoktu. Biz 7/24 beraberdik.
Soran+1 yılAma bu musallat mi değil mi belli değil ki yani sadece bir yeri ağrıyormuş onun dışında başka varlık görmemişsiniz ikinizde veya garip sesler duymamissiniz
Cevap sahibi+1 yıl🙃 öyle seylerde oldu. Ama anlatmak istemiyorum. Siz kendinizi tamamiyle islama odaklayin.
Soran+1 yılTamam saygı duyuyorum anlatmayın ben elimden geldiği kadarıyla ibadetimi de yapmaya caliscam ama sadece şunu merak ediyorum lütfen cevaplayın sonra da rahatsız etmicem. Neyden dolayı oldu büyü falan mı yapılmış yoksa istemeden onları rahatisz etmiş olabilir misiniz mesela kaynar su dökmek küle basmak vs. Böyle şeyler yoksa hiç bir neden yokken bir anda durduk yere mi oldu sadece bunun cevabını verin nolur
Cevap sahibi+1 yılBenim annemin annesi ona buyu yapti aslinda. Nedenini hala bulamadik ama hayatimiz hic stabil gitmiyor. Veya herseyde bir sorun ile karsilasiyoruz. Anneannem bile bi ara itiraf etmisti. Genel olarak birine buyu yapildiginda hem o buyuyu yaptirana hem o yapilan kisiye cinler musallat olur..
Soran+1 yılBakın işte benim bahsettiğim olay bu. Büyü varsa veya başka şeyler varsa zaten musallat olması normal bir şey. Benim korktuğum şey gusül abdestimize dikkat edersek , küllere dikkat edersek , sıcak su dönmemeye çalışırsak veya onlara zarar veren her türlü şeyden kaçınırsak ya da büyü fal vs. Bunlar gibi şeyler yoksa yine de bunlara rağmen musallat olur mu diyorum
Cevap sahibi+1 yılOlur , zina yuzunden olur , haram yuzunden olabilir. Buyu bunu siddetli yapan birsey. Internete 'cinler hangi sebepten oturu musallat olabilir' diye yazabilirsiniz. Bircok siteye giren eyer genel olarak ayni cevaplar varsa , sorunuzun cevabini alicaksinizdir.
Soran+1 yılAma bakin zina diyorsunuz haram diyorsunuz bunlarda bir sebep. Ben sebepsiz yere diyorum
Cevap sahibi+1 yılHicbir sebep yoksa girmeyebilir.
+1 yılpsıkoljık artık dusunme ve tufah seylerı takıp edıpte ızleme etkısınde kalmıssın
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya calısıcam. Siz hiç musallat olayı yaşadınız mi veya gördünüz mü
- +1 yıl
hayır canım korku ızlerım oanlık karanlıkta urpertı gelır ama aklıma getırmemeye calısırım baska sey dusun derım sanada
Soran+1 yıl34 yaşındasınız bu yaşınıza kadar hiç mi musallat olayı olmadı veya hiç mi bir şey gormediniz
- +1 yıl
bunun yasla alakası yok guzelım 70 de olsan olursa olur kafanda bıtırmelısın
Soran+1 yılSize hiç musallat olayı olmadı dimi veya gormediniz öyle seyler
- +1 yıl
yok canım ruyamda olmustu onceden ama bak halen konusosun unutman lazıkken hep aklında dahaa
Soran+1 yılTamam sustum 😄
- +1 yıl
e yanı canım konusmak ıstıyosan dm yaz ıstekat
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen gerçekten gördüm senin kadar etkisinde kalmadim ya
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden gördün peki durduk yere mi yoksa bir şeyden dolayı mi
Cevap sahibi+1 yılRastlantı şekilde oldu hemde iki defa aynı yerde birinde allahtan yanimda biri vardı
Soran+1 yılNasıl yani durduk yere mi oldu yoksa tetikleyici bir şey mi yaptınız? Mesela yattığınız yerde kırıntı olabilir , kule basmış olabilirsiniz kaynar su dökmüş olabilirsiniz veya bunun gibi şeyler. ya da büyü yapılmış olabilir. Bu tür sebeplerden dolayı mi gördünüz yani yoksa durduk yere ortada hiç bir sebep yokken mi
Cevap sahibi+1 yılO tür sebeplerden değil benimki biraz farkli, şimdi anlatirim bidaha korkularin başlar
Soran+1 yılNasıl söyleyin lütfen daha çok takarım kafaya bu sefer de anlatın lütfen
Cevap sahibi+1 yılTm ama yarın olur mu uzunca anlatirim
Soran+1 yılLütfen şimdi yazın sadece bir sebebe bağlı mi yoksa durduk yere mi
Cevap sahibi+1 yılGizliyorum kendimi ve anlatiyorum. Sen bilirsin artik
Soran+1 yılAnlatın
Cevap sahibi+1 yılMemlekete gittigmiz zaman bizim evim arkasindaki amca sürekli bahcesini kazardi. El arabasiyla bildigim insan kemiği tasirdi baska yere. Sordum ne oldugunu orada kurtulus savaşi zamaninda toplu ceset gömülmuş diye bir hikayesi vardi. Neyse baya ilgimi cekiyordu. Bir gün kendi bahcemizdeyim akşam ezani okunma saatleri. Eve çıkarken onların bahçesine bakan bir delik gördüm. Yaklaştım bi yükselti koydum deliğe uzanmak için. Cıkıp baktiğimda bildigin bir dügün gibi bir ortam hersey beyaz yuzler karanlik ve tefler caliniyor dans ediyorlar. Ben tabi kendimi geriye atıp topukladım ordan. Kimseye bisey demedim daha sonra ordaki amcaya anlattim dogrudur dedi biz hergun goruyoruz falan. Adamlarda normalleşmiş yani. Birinci buydu
Soran+1 yılKöy yeriyse eğer böyle olaylar oluyormuş evet. Diğeri ne peki
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir zaman annem bişey gönderdi o eve bende aldim gittim kapilarina. Teyze çıktı gir dedi kapı acık. Kapiyi actim uzun kapkaranlik koridor merdiven koridorun en somunda. Teyzeye baktim ben dedi merdiven basinda bekliyorum seni. Bi tırsma yaşadim zaten orada. Zaten gördugum duydugum seyler var bide böyle bir koridordan geçicem. Sonra topladim biraz kendimi hizlica koşmaya başladim. Merdiveni nasi ciktiğimi bilmiyorum. Tam merdiven başıma geldim teyzenin önündeyim. Odadan bir işık topu gibi bir şey bir anda yanimdan aşaga doğru inanilmaz bir hizla gitti hatta rüzgarını bile hissettim sanki. Ben teyzeye atladim zaten nerdeyse koynuna gircektim beni sakinlestirmeye calisti eve birakti öyle işte
Soran+1 yılO evde mi bir şey var acaba
Cevap sahibi+1 yılDedim ya toplu mezar varmiş orada, bildigin beraber yasiyorlar evde
Soran+1 yılÇok kötü ya Allah korusun 😑 bunlar dışında bir şey oldu mu musallat olayı falan veya başka şeyler gördünüz mü
Cevap sahibi+1 yılBigünde gece yarisi uyandim gözlerimi açtigimda odanin içinde siyah gölgelerim uçuştuğunu gördum. Kapı solumda ve arkamda kaliyordu. O tarafa baktigimda yere çok yakin yani baya kısa bişey, ayaklarında sanki paten var gibi ilerliyordu ama çok yavaşti. Uzerinde kül rengi hirka, yine yüzu yokmuş gibi karanlık inanilmaz bisry bana yaklasoyordu. Bem haraket edemiyorum ama öyle bir zorluyorum ki kendimi saldirmak için sanki kemiklerim derimden cikacakmiş gibi. Tabi ne kadar zorlarsam zorlayayim bir türlü vuramadim sonra bir nefes patlaması yasadim kaybolmuştu. Acaba burada uyku halindemoydim yoksa gercekten hersey goruldugu gibimiydi hala bilmiyorum
Soran+1 yılBu olay neyden kaynaklı oldu evinizin arkasındaki şeyden mi yoksa onlara zarar verecek bir şey mi yaptınız veya büyü falan mi vardı
Cevap sahibi+1 yılSon anlattigim memlekette değil İstanbul da yasadim. O zamanlar ruhsal sikintilar yasiyordum baya bir deprasif günlerim vardı. Belki de büyü vardı üzerimde çünkü buna benzer bir kaç şey daha yaşadım. Karabasan diyorlardı ama o kadar gerçekti ki
Soran+1 yılAllah bir daha yaşatmasın insallah
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemize
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl korktum nasıl inanamazsin şu an dehşet içindeyim mk bu ne korkutucu bir akıl hastaligi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz hiç musallat olayı yaşadınız mi veya gördünüz mü
Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Psikolojik etkilenmissun onlar safsata unut gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz hiç musallat olayı yaşadınız mi veya gördünüz mü bir şeyler
Soran+1 yılKaç yaşındasınız siz
Soran+1 yılÖylesine
Psikolojik bu onları düşündükçe korkuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılSiz hiç musallat olayı yaşadınız mi veya gördünüz mü bir seyler
Soran+1 yılDurduk yere mi yoksa bir sebebi var mi
Soran+1 yılYani böyle şeyler musallat falan durduk yere olmaz dimi ille bir sebebi olması lazım?
Soran+1 yılŞu an durumunuz nasıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası