Korkmayacak olanlar detaylar kısmını okusun yaşadığım şey psikolojik midir yoksa musallat mı?

Ben 23 yaşındayım ve küçüklüğümden beri böyle varlıklardan korkarım. Önceleri youtubede 2 3 video karşıma çıkardı izlerdim etkisinde kalırdım ama 3 4 gün içinde geçerdi ve sonrasında aklıma bile gelmezlerdi hatta o zamanlar korksam bile rahatlıkla tek başıma yatabiliyordum. Ama son zamanlar tiktokta karışma bir sürü böyle videolar çıktı musallat durumu yasayan kişiler video çekip anlatmışlardı bende abartısız 60 70 tane öyle video izledim. 1 günde değil farklı farklı günlerde toplam 70 olmuştur. 7 8 ay oldu hala etkisinden çıkamadım çok korkuyorum kalbimde baskı hissediyorum etrafımı kontrol ediyorum 7/24 aklımdan çıkmıyorlar kafamı dağıtmaya çalışsam bile korkum geçmiyor surelerden okuyorum dua ediyorum kuran okuyorum ama korkum devam ediyor hatta annemle yatmama rağmen korkuyorum. Önceden 3 4 günde korkum geçerdi ve bir daha aklıma bile gelmezlerdi ama şimdi 7 8 ay oldu hala korkuyorum önceden tek yatardım şimdi annemle yatsam bile korkuyorum ve aklımdan hiç çıkmıyorlar. İçimdeki o sıkıntı hiç geçmiyor. Bundan bir kaç ay önce daha da kötüydüm sabah akşam odada tek kalamazdim korkardım ama şu an çok şükür o kadar kötü değilim tek kalabiliyorum hatta geceleri bir kaç gün tek başıma uyudum ve bir şey olmadı çok şükür. Ama hala daha kendi yerime tam olarak geçemedim annemle yatıyorum ve bu gidişle yatmaya da devam etcem. Korkum nasıl geçer bilmiyorum kafami dağıtmaya çalışıyorum dualar ediyorum sureler okuyorum kuran okuyorum ama yok korkum geçmiyor sürekli olarak alımdalar. Dediğim gibi 7 8 ay oldu bir gün bile aklımdan çıkmadılar bir gün bile korkum geçmedi. Hele o içimdeki sıkıntı tarih edilemez kalbim sıkışıyor gibi hissediyorum daralıyorum. Aynı zamanda bende panik atakta var hastalık konsunda da böyle kötü oluyorum tek bu konuda değil yani her konuda paniğim her konuda kötü oluyorum böyle. Ama bu videolar beni baya etkilediler etkisi altında kaldım. Acaba bir sürü video izleyip korktuğum için musallat mi oldular yoksa psikolojik olarak mı etkilendim?
Korkmayacak olanlar detaylar kısmını okusun yaşadığım şey psikolojik midir yoksa musallat mı?