Merhabalar. 26 yaşındayım evliyim. Normalde cinlerin varlığına inanan bir insanım lakin musallat veya rahatsız edilme olaylarına pek inanan birisi değilim. Birkaç ay önce uykumdan dolap kapağının çarpma sesi ile uyandım. Sürekli açılıp kapanıyordu. Evde kedimiz olduğu için o olduğunu düşünerek bir hışımla koridordaki dolaba bakmaya gittim. Lakin benim koridora çıkmamla ses gitti. Kedi olduğunu düşünerek odaya geri gittiğimde gardırobun üstünde uyuduğunu gördüm. O an pek umursamadım açıkcası. 1 hafta önce uyurken gece eşim uyandırdı. Elinde bir kağıt parçası ve içinde bilmediğim bir dilde birşeyler yazıyordu. Eşim bunu bulduğunu ve bak büyü yapmışlar dedi. Odadan çıktı. Kendime geldim eşimin yanına gittim. Koli bantlıyordu. Kağıdı sordum ve bana ne demek istediğimi anlamadığını söyledi. Kendisinin gelmediğini söyledi. Hatta kendisine şaka yaptığımı söyledi. Ciddiyeti anlayınca eşimde çok tedirgin oldu. En son dün gece uyurken siluetini görmediğim birisinin kapının başında dikildiğini gördüm. Bir hışım yerimden kalktım. Kalktığım gibi tökezleyerek yere düştüm. Ben düştüğüm an eşimde rüyasında korkarak uyandı. Birbirimize baktık açıkcası ne olduğunu idrak edemedik. Son 5 aydır psikolojik olarak pek sağlıklı değilim. Lakin bunların psikolojik bir olay olduğunu düşünmüyorum. Çünkü eşim bugün sabaha karşı uyanıyor. Korktuğu için tüm odaların kapısını kapatıyoruz. Işıkları açıp lavaboya gidiyor. Çıktığında ışıkların kapalı olduğunu. Tüm odaların kapısının açık olduğunu söyledi. Ben acaba sen kapatmış olabilir misin veya unutmuş olabilir misin diye sordum. Açıkcası eşime söylemedim ama kapıların kapalı olduğuna bizzat ben şahidim. Korkmaması için söylemedim. Ne yapılması gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek veya başına gelmiş olan varsa lütfen belirtirseniz çok sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Hocalara itimat eden birisi değilim. Psikolojik olarak ben etkilendim diyorum. Eşimde aynılarını yaşıyor. Sorun ben değilim, eşiminde aynı şeylere şahit olması.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer