Ben çok eskiden korktuğumda nas Felak Ayetel kürsü ezberlemeye başladım bunları okudukca korkularım gitti. Allah'ın bir sözü vardı oda çok iyi gelirdi... Âl-i İmrân Suresi - 175 Bakın, bu şeytan ancak kendi yandaşlarını korkutur. Mümin iseniz onlardan korkmayın, benden korkun.
İşten 11 gibi eve geliyorum haliyle takılıyorum bu saatlere kadar, zaten 1 2 gibi göründükleri için uyumam imkansız. Gitmeleri sabahı buluyor, uyuyorum sonra
Görmeden önce böyle değildim, bi haftadır böyleyim. Gündüz toparlıyorum iş güç vs derken kafam dagılıyor ama eve geldiğimde aklıma düşüyor direk. Sonra da beklenilen senaryoyu yasıyorum
Geceden beri telefonumda Ayetel Kürsi açık, dua okuyorum içimden, tek korkum elektriklerin gitmesiydi. Bu saate kadar gitmedi allahtan. şu an tek kurtuluşum sabah olması ve uyumak istiyorum
Dua okuyorum, kafamı dagıtamıyorum ki, gözümün önünde zaten, kafamı çeviremiyorum bile baska yere korkudan. Eve arkadaslardan birini çağırsam bu sebepten hayatta gelmezler. Kız arkadaşım da yok hayatımda vsrken yasasam gelirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Işıklar açık mi kapalı mi?
Kapalıydı bunları yaşarken
Bundan sonra kapatma o zaman görmezsin galiba
Sabaha kadar ışıkta mı oturcam
Valla ben olsam öyle yapardım onu görmektense. Gordun mu bidaha
şu an da görüyorum zaten
Her gün naısl ya sürekli mi
Evet
İstk attm
Peki
GT yapta oradan yazıyım
Problemin ne, ne yaşadığını anlatır mısın
Her gece ( Şu an da dahil ) odamın kapısında ya sabit duran bi silüet ya da hızlıca geçen bi gölge görüyorum
3 harfliler dalga geçiyor olabilir dua oku bol bol cünüpsen boy abdesti al
Şu an kapıyı açıp hiç bi yere gidecek cesaretim yok. Dua okuyorum sadece
Cünüp müsün peki
Yoo değilim
Felak ve nas surelerini bol bol oku ayetel kürsi oku
Yapıyorum hepsini
Etrafta dolaşıyor mu ya da sabit mi duruyor
şu an sabit gölge şeklinde duruyor kapının arkasında camdan karartıyı görüyorum ama bazen hızlı hızlı sağa sola gidiyor
Telefonundan flaşı yakıp tutsana ne olacak bir bak
Tuttum ama yatağım kapıya biraz uzak çok aydınlatmadı gölge bi tepki vermedi. Bende yakınlasamıyoruö kapıya. Zaten ayaklarımın bagı çözüldü
Sen korkarsan daha çok devam eder bence korkma sakinleşmeye çalış onlar bedenine temas edemezler haberin olsun
İnş dediğin gibidir. Neden buradalar onu da bilmiyorum
Öyle öyle merak etme hiç korkulacak bir şey yok
İnş teşekkür ederim
Noldu
Her gece ( Şu an da dahil ) odamın kapısında ya sabit duran bi silüet ya da hızlıca geçen bi gölge görüyorum
Psikolojiktir belki
Net görüyorum kaç saattir
Tek sen mi goruyosun yani
Tekim çünkü
He hanisilasyon felandir belki korku filmi gibi bişey izlediysen ya da biseyden korktuysan bilincaltidir
Gerçekliğini kabul etmiyorsun anlaşılan inatla, yorum yapmak zorunda değilsin
Yok hayır inanıyorum sanada sebebini sorguluyorum hiç arkadaşın gelmiyormu evine
Gelse de aksam geliyor, gece oluyor bunlar
Bı psikiyatriye danisabilirsin ne zamandır boylesin
Psikolojik olarak kendimi rahatlatsam da bi faydası olacağını düşünmüyorum, 2 senedir böyleyim ama son 1 haftadır böyle net görüyorum
Korkutmak istemem ama tek yaşadığın için cinler musallat gibi bişey olmuş olabilirler özel değilse neden tek yaşadığını söyler misin
Yani tek yaşadığın için seninle uğraşıyor olabilirler
İstk attm
Ordaysan?
İsmini soylemiym R harfiyle başlayan dimi
S ile baslıyor
Hayır gelmemis
Tekrar attım
Geldi
GT yap, ordan yazıyım
Ne yaşadın
En iyi kendini sen korursun rüyaların nasıl peki
Rüyalarımı hatırlamıyorum hiç görmüyor da olabilirim
Sure okuyormusun
Bildiklerimi okuyorum bilmediklerimi netten açıp sesli dinliyorum, evde yanlız yasıyorum zsten
Belki amacı zarar vermek değildir okuduğun sureler seni korur Ayetel kürsüyü okuman da büyük fayda var anlamlarını bilerek okursak daha iyi olur
Bilmiyorum ama netten açıp dinliyorum, sadece görüntü veriyorlar, korku salıyor içime
Korku onları daha da keyiflendirir güçlendirir korkunu yenmelisin
Gördükçe kalbim köpürüyor, nasıl yencem
Ben çok eskiden korktuğumda nas Felak Ayetel kürsü ezberlemeye başladım bunları okudukca korkularım gitti. Allah'ın bir sözü vardı oda çok iyi gelirdi...
Âl-i İmrân Suresi - 175 Bakın, bu şeytan ancak kendi yandaşlarını korkutur. Mümin iseniz onlardan korkmayın, benden korkun.
Evet ama söylemesi zor bilirsin sende yasadıysan.
Kolay*
Yaşadım ama geçiyor veya alışıyor insan
Bende sürekli yaşıyorum bu aralar ama geçmiyor kafayı yicem
Namaz kılıp dua etmen en doğrusu buda çok zor gelir ama kendi içinde aşman gerekiyor bunu korkunu ancak sen yenebilirsin
Evet aynen öyle. Gündüz bi şey yok ama gece 1 gibi baslıyor
Onların günü gece başlar normal gece başlaması o saate uyusan daha güzel olur senin için uyku tutmuyor herhalde
İşten 11 gibi eve geliyorum haliyle takılıyorum bu saatlere kadar, zaten 1 2 gibi göründükleri için uyumam imkansız. Gitmeleri sabahı buluyor, uyuyorum sonra
Okuduğun surelere güven içini ferah tut bakara suresini açarak da uyuyabilirsin
Gittiklerini görmeden uyuyamam. Gözümü bile kırpmıyorum, aklıma acayip senaryolar geliyor
Bu kadar korkarsan işin zor benden söylemesi
Çok etkileniyorum, şu an acayip sesler geliyor çıtır çıtır falan
Sureleri sesli ve kendinden emin şekilde oku korkunun hiç bir faydası yok ama zararı çok
Farkındayım teşekkür ederim yorumların için
Keşke daha fazlası elimden gelse.
Düşünmen yeter sağol gerçekten, bu bile yalnızlığımı gideriyor bi nebze eksik olma.
Sıkılırsan yaz gördüğüm sürece cevap yazarım mutlaka
Allah razı olsun yazarım
Senden de Allah razı olsun Allah'a emanet ol
Amin. Cümlemizden, Allah'a emanet
Bakara suresini açsana TLF haylen görüntü oluyormu
Anlatabilirsin.
Ses duyuyor musun?
Musluk sesi var sadece su damlaması
Nereden geliyor bu ses?
Banyodan
Banyoya gidince musluk gerçekten akıyor mu peki?
Gidemiyorum ki şu an ama bi sefer şahit oldum duş aldıgım musluğun alttan aktığına
Tamam ses gelmesi fiziksel bir olay sorun yok. Peki o gölgeler dışında gördüğün yüz gibi bir şey var mı?
Yüz hatları falan yok, simsiyah gölge şeklinde içeriye bakıyor gibi değil önünde duruyor kapının
Bunu hissediyorsun değil mi? Yani orada bir seyin olduğunu
Hissiyat zaten hat safhada, ama ben görüyorum
Peki sadece geceleri mi gündüzleri de oluyor mu?
Gece 1 veya 2 gibi saatlerde oluyor
Ne zamandır ve daima o saatlerde mi?
Son 1 haftadır her gün ve bu saatlerde
Peki sence bunu görmenin sebebi ne?
İnan bilmiyorum, büyü falan desem evime giren çıkan yok uzun süredir, hem kim niye yapsın.
Bana neden geldiklerini hiç bilmiyorum.
Şu an psikolojik olarak çöküntü içerisinde misin peki?
Hemde nasıl, ağlayacam korku ve sinirden. Bitik haldeyim. Odanın içine tıkılı kaldım.
Peki sen o zaman bunları görmeden önce de böyleydin değil mi?
Görmeden önce böyle değildim, bi haftadır böyleyim. Gündüz toparlıyorum iş güç vs derken kafam dagılıyor ama eve geldiğimde aklıma düşüyor direk. Sonra da beklenilen senaryoyu yasıyorum
Anladım kardeşim. Şu aklında olsun. Ses duymaya başlarsan onlar Cinlerdir.
Ben zaten evde hırsız var demedim, kaç dk dır paranormal varlıklardan bahsediyorum. Sesleri kim yapcak evde tekim
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Yaşamadım.
Tşkler
Noldu
Sesler duyuyor musun ve evde tek misin
Görüntü harici sadece musluktan su damlama sesleri geliyor ve evet tekim 😔
Kötüye yorma belki yanılsamadır öuslukta çok hafif açık kalmıştır ya
Çok iyimsersin, ama ben net bi şekilde silüet görüyorum kapı da bekleyen hatta Şu an saga sola hızlı hızlı gidip geliyor
Hassktr ya biliyorum bende yıllar önce yaşamıştım bol bol dua oku sakin kal gündüz oluyor zaten
Maddiyatini düzelt felak nas ihlas ayet el kürsu dinle oku
Geceden beri telefonumda Ayetel Kürsi açık, dua okuyorum içimden, tek korkum elektriklerin gitmesiydi. Bu saate kadar gitmedi allahtan. şu an tek kurtuluşum sabah olması ve uyumak istiyorum
@nefsialem maddiyat ne alaka anlayamadım pardon.
Bol bol dua oku kafanı dağıt bişeylerle uğraş sakin kal ve yarın mutlaka birini yanına çağır ve ya sen git kafan rahat olsun
Dua okuyorum, kafamı dagıtamıyorum ki, gözümün önünde zaten, kafamı çeviremiyorum bile baska yere korkudan. Eve arkadaslardan birini çağırsam bu sebepten hayatta gelmezler. Kız arkadaşım da yok hayatımda vsrken yasasam gelirdi
Ayyyy kafam gidik benim maneviyat dicektim kusura bakma
Kendini toparla kadeş yoksa şizofren olup çıkatsın