Paranormal olay yaşamak?

O gün garip şekilde uyuyamamıştım ve ortam çok sessizdi gecenin 3 üne kadar bilgisayarımda romantik bir film izlemiştim artık uykumun geldiğini fark ettim ve uyumak için yatağıma gittim aradan belki yarım saat geçmişti ve birinin bana dokunmasıyla uyandım bu çok garip çünkü evde kimse yoktu rüyadır diye düşünüp tekrar yattım ve yine aynı şey ancak yan odadan fısıltı sesleri geliyordu garip şekilde hiç korkmuyordum yataktan kalkıp ne işler dönüyor diyerek sesin geldiği odanın kapısını açmaya çalıştım ancak kapı kilitlenmiş gibi açılmadı bu çok garip çünkü odaların kapıları çok kolay açılıyordu zorlayınca sesler kesildi ve kapıyı açabildim odaya baktım kimse yoktu ve her şey yerli yerindeydi kapıyı ve pencereleri kontrol ettim her şey normaldi tüm odalarıda kontrol ettim yine her şey normaldi uyumak için odama gittiğim sırada önümden çok hızlı şekilde bir şeyin geçtiğini gördüm ve hissettim aradan 10 saniye bile geçmedi evin içinde yüksek bir çığlık sesi inledi ve o odadan cam kırılma sesleri duydum bu sırada kapı gıcırtısı duvarların içinden tıklama sesi ve fısıltı sesi duydum bu belki 2 saat daha devam etti tüm bu olanlara ramen hiç korkmadım sizce ne olmuş olabilir neyden kaynaklı ve öteki alemlerle ilişkili olabilirmi

Paranormal olay yaşamak?