herşeyin başladığı yaklaşık 1 yıl oldu tiktokta dolaşırken wicca diye bir inanç olduğunu duydum araştırdım putlara tapıyorlar ve büyü yapıyorlar bunlar paganlar ayrıca ateşin etrafında dans ediyorlar allaha kızgın olduğum için o din ilgimi çekmişti internetten wicca dinine mensup bir kaç kişiyle görüştüm arkadaş oldum büyüler öğrendim ama yapmaya korktum daha sonra aralarında biriyle sözlü tartıştım diğerleri de onu savundu beni gruptan attılar (whatsapp grubuydu) sonra birisi bana tanımadığım hesaptan tehdit mesajları yolladı seni karanlık tanrılara kurban edeceğiz dediler (yani cinler) sonra ben kurtulmak için ne yapabilirim diye araştırdım wiccada koruyucu bir tanrıça var ismi hekate onu davet etmeye çalıştım (aslında cinmiş sonradan öğrendim maalesef) davet için elime onun işaretini çizdim wiccada buna sigil deniliyor (hecate sigil diye googlede aratırsanız çıkar) davet işe yaramadı o gece ağlayarak uyudum korkuyordum ne olacak diye daha sonra rüyama hekate girdi yanında kendilerine şedim diye seslenen varlıklar vardı bana bakıp kahkaha attılar oyun içinde oyun varmış aslında o koruyucu tanrıçalar karanlık tanrılar hepsi aynı taraftaymış bu dine inananları kandırıp tuzağa düşüyorlarmış ve hepsi cinlerin soylularındanmış şu anda bunu yazarken bile tır tır titriyorum arkadaşlar bana yol gösterin gerçekten çok yanlış bir şeye bulaştım
Paranormal olaylar yaşıyorum, bana yol gösterir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Vücudumda bazı yerler kendi kendine kanıyor yemin ediyorum kafayı yedim galiba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Psikolojik bir şey.
Hayır ciddiyim zaten bu dini konu alan bir film bile var the craft 1996
Bı tane daha var adı midsommar
97 liraya satılıyor link buldum dediğin şeyin sembolü https://tr.aliexpress.com/i/4001172463483.html
Evet
Hatta bu dini konu alan iki film var birincisi the craft 1996 ikincisi midsommar
Bundan kurtulmanın yolu bana yazman yaz bana özelden
Bence böyle saçma sapan şeylere inanıp da kendini yorma çok saçma şeyler yani bunlar
Yardımcı olurum sana özelden yaz
Kendine bir paranormal uzmanı bulacaksın
Hiçbir şey olmaz
Snein pskolji pert