Paranormal olaylar yaşıyorum, bana yol gösterir misiniz?

herşeyin başladığı yaklaşık 1 yıl oldu tiktokta dolaşırken wicca diye bir inanç olduğunu duydum araştırdım putlara tapıyorlar ve büyü yapıyorlar bunlar paganlar ayrıca ateşin etrafında dans ediyorlar allaha kızgın olduğum için o din ilgimi çekmişti internetten wicca dinine mensup bir kaç kişiyle görüştüm arkadaş oldum büyüler öğrendim ama yapmaya korktum daha sonra aralarında biriyle sözlü tartıştım diğerleri de onu savundu beni gruptan attılar (whatsapp grubuydu) sonra birisi bana tanımadığım hesaptan tehdit mesajları yolladı seni karanlık tanrılara kurban edeceğiz dediler (yani cinler) sonra ben kurtulmak için ne yapabilirim diye araştırdım wiccada koruyucu bir tanrıça var ismi hekate onu davet etmeye çalıştım (aslında cinmiş sonradan öğrendim maalesef) davet için elime onun işaretini çizdim wiccada buna sigil deniliyor (hecate sigil diye googlede aratırsanız çıkar) davet işe yaramadı o gece ağlayarak uyudum korkuyordum ne olacak diye daha sonra rüyama hekate girdi yanında kendilerine şedim diye seslenen varlıklar vardı bana bakıp kahkaha attılar oyun içinde oyun varmış aslında o koruyucu tanrıçalar karanlık tanrılar hepsi aynı taraftaymış bu dine inananları kandırıp tuzağa düşüyorlarmış ve hepsi cinlerin soylularındanmış şu anda bunu yazarken bile tır tır titriyorum arkadaşlar bana yol gösterin gerçekten çok yanlış bir şeye bulaştım

Güncellemeler
+1 yıl
Vücudumda bazı yerler kendi kendine kanıyor yemin ediyorum kafayı yedim galiba
Paranormal olaylar yaşıyorum, bana yol gösterir misiniz?