Uluslarası ilişkiler mi? Psikoloji mi? İkisi arasında kalsanız.. Yabancı dillere ilgili olduğum için uluslarası ilişkiler, psikoloji ile çok ilgili olduğum için de psikoloji bölümü.. siz ne yapardınız? Hangi bölümü seçerdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılui. de aldığın derslerin yarısı hukuk ile ilgili olacak ki onunda büyük bölümü kamu hukuku olacağı için sıkıcı olacak, bölüm hakkında aşağı yukarı tek bildiğim bu.. psikoloji açıkcası dışarıdan bakan biri için okunması daha zevkli ya da daha doyurucu gibi görünüyor. ben bu iki bölüm arasından psikolojii seçerdim,
00 Yorumla
Üniversitede kendini geliştirirsen (İngilizce+Almanca - ispanyolca - çince) Uluslararası ilişkiler ama yok ben sadece üni ortamını yaşarım bölümümüde yettiği kadar notla bitiririm dersen psikoloji. Aslında U.İ bitirdikten sonra psikoloji master ı yapabilirsin süper ollur. Dadından yenmez...
42 Yorumla- +1 yıl
psikoloji master ı için neler yapmak gerekiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben siyaset bilimi ve ulusalrarası ilşkiler okuyorum hiç istemyerek okuyorum çok zor bir bölüm ezberin yoksa hiç bulaşma dersleri ağır gerçekten tercih bana bırakılsaydı yani çocukluk hayalim desinatörlük değilde psikolıjimi ulusalrarası ikişklermi densedi tabikide psikolojiyi seçerdim
10 Yorumla
Psikoloji mezunuyum , asla pişman olmadım. Kesinlikle Psikoloji seçmeni tavsiye ederim. Zor bir meslektir ama insanlara yardımcı olmak çok güzel.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
uluslararası ilişkiler okuyan bi arkadaşım var.bölümünden memnun ama anlattığı kadarıyla bisürü makale,kitap vs. okumanız gerekiyomuş.bünyeniz kaldırıyosa sorun yok tabi :Dmezun olduktan sonra çalışma alanı dar gibi. psikolojinin olanakları daha fazla sanki ulusarasıdan
10 YorumlaUluslararası ilişkiler mezunu olduktan sonra büyük ihtimal askeriye ya da dış işlerinde çalışırsın. Ama ne yazık ki orada babadan oğula geçen bi sistem var.. Kesinlikle tavsiye etmem uluslararası ilişkileri.
20 YorumlaUluslar arası ilişkiler mezunu binlerce işsi var..
ilişki danışmanlığı
aile terapisliği
psikolojik danışmanlık ve rehberlik
yalnılaşan dnyada daha büyük ihtiyaçlar olacak00 Yorumla
+1 yılBen süper lise okudum yabancı dilim güzeldir bu sebepten burslu uluslar arası iliş.okudum hiç bir işime yaramadı .Allahtan çift anadaldan hukuk okudumda şu an kafam rahat :)
01 Yorumla- +1 yıl
hangi okulda okuyordunuz ?
Uluslararası İlişkiler çok fiyakalı geliyor kulağa :) Bir akrabam bu bölümü okudu. Çok memnun. Akademisyen olarak devam ediyor.
00 Yorumla
+1 yılSeç birinden birini diğerinden dersler alır çift anadal yandal olaylarına girişirsin daha sonra.
00 Yorumla
+1 yılPsikoloji.
Daha çok imkanı fonksiyonu var bence.
Klinik
OFis
Hastahane
vs vs00 YorumlaUluslar arası ilişkiler mezunları bankalarda sürünüyor. Çağrı merkezlerinde çalışıyorlar artık. Psikoloji yaz tabiki
10 Yorumla
+1 yılpsikolojiyi seç bence.
10 Yorumlaben kesinlikle psikoloji bölümünü secerim
10 YorumlaKendi bakış açımla, Psikoloji.
10 Yorumlahangisinde para varsa..
10 Yorumla
+1 yıluluslar arası ilişkiler
00 YorumlaPsikolojiyi seçmeni tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sınava girdinmi yani tercihlerini yaptın mı ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangii istersen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversite bölümleri seçimi...Uluslarası ilişkiler mi Psikoloji mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat