Ben son zamanlarda cinlerle ilgili bir sürü araştırma yaptım yorumları okudum videolar izledim ve etkisi altında kaldım her şeyden korkar oldum hatta kalbimde çok ağırlık vardı sanki birisi oturmuş kalkmıyor gibi bir his vardı bende çok koktum musallat mi oldular ki acaba dedim bu olay dün oldu yani ağırlık hissi bir kaç günden beri vardı ama dün daha fazla vardı bende korktum dün namaza başladım namaz kıldıkça daha da arttı gibi oldu çok tuhaf bir ağırlık vardı kalbimde ama düşünmedikçe yavaş yavaş geçti ve çok şükür bugün hiç öyle bir şey yok çünkü düşünmemeye çalışıyorum ne namaz kılıyorum baya rahatladım. Dün gece uyudum ama uykumda her hangi korkunç bir olay olmadı fakat sabah uyandığım zaman kollarımda bacaklarımda et kesilmesi denilen bir ağrı vardı hatta acı desem daha iyi olur hala acıyor. Acaba çok araştırma yaptığım için musallat mi oldular uykumda zarar mi verdiler yoksa dün namaza başladığım için alışkın olmadigim hareketler olduğu için mi aciyordur sizce çünkü cinlerle ilgili bir şey olsa iz falan olmaz mıydı iz gibi seyler yok çok şükür ama sabah uyandığım zaman bacagimda biri kaşımış gibi kızarıklık vardı. Ben belki uykumda kaşımışımdır hatirlamiyorum ama bazen orası ağrımıyor. Bacagimda başka yer ağrıyor bir de kollarım ağrıyor namazdan midir yoksa zarar mi vermislerdir? Ve musallat olayı olsa daha farklı şeyler olmaz mıydı görmez miydim onları
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Musallat değil korkma. Ama uğraştığın için seninle uğraşmışlar. Namaz kılmanda hoşlarına gitmemiş olaki seni daha çok korkutup namazı bıraktırmaya çalışmışlardır. Sen namaz kılmaya devam et. Mümkün olduğunca bu düşünceler atlatana kadar (1 ay ) filan tek kalma. Onun dışında sürekli dua oku. Bazı dualar var çok koruyor ayeti kürsi gibi onları korktukça oku. Manevi iyi gelir. Onun dışında bir daha asla bu şekilde video ve araştırma yapma. ne kadar düşünürsen o kadar musallat olurlar. Ve unutmaki cinler korku ile beslenen varlıklar. Şunuda unutma insan oğlu cinlerden üstün yaratılmış. eğer çok korkarsada sizi Hz. süleymana şikayet ederim de.
Bu ağrılar namaza başladığım için olamaz mı çünkü hiç iz yok vücudumda
Hareketsiz birisiyim hareket ettikçe ağrı olmuş olamaz mi çünkü ben spora başladığım zaman da bu sekilde ağrı oluyor
ağrının 50 çeşit sebebi var. Namazla alakası sanmıyorum.
Hareketsiz birisi olduğum için eğil kalk falan ondan mi olmuştur ki diye düşünmüştüm. Cinler mi yapmistir yani 🥺
Namaz vucuda aslında çok iyi geliyor. esneme hareketleri gibi vucudu yormadan rahatlatıyorsun. eğer namaz ağrıtıyorsa sen bir kaç gün daha kıl geçmiyorsa başka sebebi vardır. Artarmı azalırmı anlarsın ağrının
Hayır ya ne cini saçmalama sndjdfdjn
Geçmezse sebebi ne olabilir 3 harfliler mi
Cinler ağrı yapmaz. Çoook ileri seviyede gece rüyandan uyandırır. Sabah bir kalkarsın her tarafın mosmor ama ağrın olmaz. ya da elinde kına ile uyanırsın. O kadar. Ağrılık bir durum cinle alakası yok rahat ol
Ama sizinle uğraşmış dediniz uğraşmaktan kastınız uykuda bedenime zarar vermeleri değil miydi
Uğraşmaktan kastım sadece korkutmak o kadar.
Özelden yazarmısın
Saçma sapan şeylere korkmam mi yani ama bu psikolojik olamaz mi çünkü zaman zaman böyle oluyorum bir şeyler araştırınca hatta kendi gölgemden bile korkuyorum çoğu zaman sjfkskdkd
sen niye bu kadar şapşalsın dnfjsdfnj çok tatlı sorular soruyorsun dfndjf
ama bu işlere girme. Sonun hastanede biter...
onların korktuğunu anlarsın. Farklı bir frekansta ağırlıkta korku verirler. Farkı anlarsın. Anlatmayayım ama namazından sakın vazgeçme.
Vazgeçersem nolur uğraşmaya mi başlarlar yaa bu zamana kadar bir şey olmadı ama sadece araştırınca korkuyorum
vazgeçersen zamanla unutursun. rahatlarsın ilerde. Ama araştırmak demek aklına getirmek ve onları bi nevi davet etmek demek :) yani onları çağırıyorsun. Hatta düşünerek bile onları yanına çağırırsın. Aklına geldikçe dua oku ve alakasız bir şey düşün hemen
bu arada özelden yazarmısın tanışmak istiyorum seninle. merak ettim seni
Yok yazamam 😄 durduk yere musallat olmaz dimi ama araştırma yapıp korkarsam musallat olurlar mi
niye yazamazmışsın?
Hadi bi söyle araştırma yapıp korkarsam musallat olurlar mi
çıııııkk artık konuşmuyorum seninle
Senin başına geldi mi böyle bir şey bunu söyle bari
geldi dedim ya okumuyor musun
Naptın da öyle bir şey oldu durduk yere mi
Cevap verir misin naptın da musallat oldular durduk yere mi
uzun hikaye. Dalga geçtim biraz. Birda bir kız vardi eski sevgilim onun aşık cini vardı ondan geçti
Asık cini olduğu zaman direk kavgalar oldu ayrıldınız mı? Benimde sevgilim var ve bir kaç günden beri saçma sapan şeylere kavga edip ayrıldık. Sizin de böyle mi oluyordu yoksa daha farklı şeyler mi
gerçekten çoook uzun hikaye. Nereden nasıl anlatıyım sana şimdi. sabah kalkar beni neden dövdün derdi. Onu dövdüğümü zannediyordu. Oysaki sadece rüyasında görmüş. Baya korkutuyorlardı onu. Bi dönemde bende çok korktum. Hatta :))) yüzünü filan görüyordum rüyalarımda korkunçç. Ayrılmamızı tabi istedilerde.
burdan daha fazla bir şey yazma
yazıyorsan özelden yaz yoksa defol