Bu soruyu sormak istemezdim ama çok merak ettim detaylar kısmına bakar mısınız?

Ben son zamanlarda cinlerle ilgili bir sürü araştırma yaptım yorumları okudum videolar izledim ve etkisi altında kaldım her şeyden korkar oldum hatta kalbimde çok ağırlık vardı sanki birisi oturmuş kalkmıyor gibi bir his vardı bende çok koktum musallat mi oldular ki acaba dedim bu olay dün oldu yani ağırlık hissi bir kaç günden beri vardı ama dün daha fazla vardı bende korktum dün namaza başladım namaz kıldıkça daha da arttı gibi oldu çok tuhaf bir ağırlık vardı kalbimde ama düşünmedikçe yavaş yavaş geçti ve çok şükür bugün hiç öyle bir şey yok çünkü düşünmemeye çalışıyorum ne namaz kılıyorum baya rahatladım. Dün gece uyudum ama uykumda her hangi korkunç bir olay olmadı fakat sabah uyandığım zaman kollarımda bacaklarımda et kesilmesi denilen bir ağrı vardı hatta acı desem daha iyi olur hala acıyor. Acaba çok araştırma yaptığım için musallat mi oldular uykumda zarar mi verdiler yoksa dün namaza başladığım için alışkın olmadigim hareketler olduğu için mi aciyordur sizce çünkü cinlerle ilgili bir şey olsa iz falan olmaz mıydı iz gibi seyler yok çok şükür ama sabah uyandığım zaman bacagimda biri kaşımış gibi kızarıklık vardı. Ben belki uykumda kaşımışımdır hatirlamiyorum ama bazen orası ağrımıyor. Bacagimda başka yer ağrıyor bir de kollarım ağrıyor namazdan midir yoksa zarar mi vermislerdir? Ve musallat olayı olsa daha farklı şeyler olmaz mıydı görmez miydim onları

Bu soruyu sormak istemezdim ama çok merak ettim detaylar kısmına bakar mısınız?