Bu saatte böyle bir soru sormak istemezdim ama mecburum detaylar kısmını okuyun lütfen korkuyorum?

Az önce odama gittim ışığı açtım ve duvarda örümcek gördüm ama ben odaya girince çok hızlı hareket ediyordu bu zamana kadar hiç böyle hızlı giden bir örümcek görmedim daha da korktum acaba üç harfli mi var ki içinde diye düşündüm sonra durdu yatağımda tişört vardı onu salladım ona doğru bu sefer tekrar hızlı bir şekilde yürüdü bende örümceklerden çok korkarım ama bazen içine üç harfli girebiliyormus öldürsem musallat olcak öyle bir şey varsa. Ama çokta korkuyorum örümcekten bir şekilde çıkarmam lazımdı bende bir şekilde cama doğru yönlendirdim sinekligi açıp çıkmasını saglicaktim bir seyle alsam ölürdü ama öldürmek istemedim fakat camın oraya gelince ordaki deliğe girdi eğer ölürse benim yüzümden ölmüş olcak bende cami kapattım cam da deliğin hizasina geliyor galiba ordan çıkabilir mi bilmiyorum ölürse ve içinde üç harfli varsa bana musallat olcak sizce böyle bir şey olabilir mi yaşadınız mi hiç bu tür bir şey

Bu saatte böyle bir soru sormak istemezdim ama mecburum detaylar kısmını okuyun lütfen korkuyorum?