Böyle bir soru sormak istemezdim ama kafayı yicem kötüyüm detaylar kısmını okuyun lütfen?

Ben küçüklüğümden beri cinlerden çok korkarım ama öyle durduk yere değil eğer üstünde çok durursam araştırırsam veya onlarla ilgili bi hikaye duyarsam çok korkarım etkisinden çıkamam ama 1 hafta falan sürer sonra normal yaşantıma devam ederdim fakat şu son haftalarda kendimi çok tuhaf hissediyorum. Son zamanlarda tiktokta sürekli olarak panormal olaylar çıktı karşıma ve onları izledim yorumları okudum o şekilde korkum biraz başlamıştı ama aşırı değildi 2 gün sonra bize misafir geldi bu konuları onunla da konuştuk ve o bana ailecek başlarından geçen bi olayı anlattı ve bu beni aşırı derece etkiledi. Ben normalde cinlere bir şey yapmadan zarar vermeden veya büyü tarzı şeyler olmadan bizlere görünemez falan zannediyorum ve korkum hemen geçerdi ama arkadasim ve ailesi hicbir şey yapmadan durduk yere bu olayı yaşamış o yüzden benim normalde 1 haftada geçen korkum 2 3 haftadan beri geçmiyor. Arkadaşımın anlattığı olayın etkisinden çıktım ama korkum hala devam ediyor ben normalde korktuğum için annemle bile yatmazdım ama çok etkilendim 1 hafta falan annemle yattım fakat yine geçmedi ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor 2 günden beri kendi yerimde yatıyorum sabah 7 8 e kadar uyuyamıyorum etrafı kontrol ediyorum camdan dışarıya bakıp kontrol ediyorum yatağın arkasında biri varmış gibi oluyor kontrol ediyorum çok şükür ki bir şey görmüyorum. Ama aklımdan 1 saniye bile çıkmıyor sürekli aklımda hiç böyle olmamıştım yemek yerken otururken tv izlerken sohbet ederken vs. Ne yaparsam yapayım hep aklımda aşırı korkuyorum ve ruhum daralıyor ağlama isteği var ağlayamiyorum ruhum daralıyor kalbim sıkışıyor ve kalbimin üstünde bi ağırlık var sanki çok ağır biri oturmuş kalkmıyor gibi gerçekten kalbimde çok fazla ağırlık hissediyorum ve bu beni çok fazla rahatsız ediyor ayet-el kürsi nas fatiha falan okuyorum sürekli besmele falan çekiyorum ama Hiç bir şekilde bu kötü his geçmiyor rahatlayamiyorum. Geceleri hiç uyuyamıyorum kendi gölgemden bile korkuyorum. Kapı cam yaprak lamba dolap kendi gölgem bütün gölgeleri kontrol ediyorum acaba başka gölge mi diye. Ya sanki sürekli bir yerden birileri çıkacak gibi oluyor izlenme hissi var hele o kalbimdeki yük hiç geçmiyor kaç günden beri devam ediyor hala var çok ağırlık var kalbimde huzursuzum kötü hissediyorum kendimi. unutmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama elimde değil kesinlikle aklımdan çıkmıyor önceden böyle değildim 1 haftada geçerdi şimdi 2 3 hafta oldu hala aynı korkuyorum napcam bilmiyorum okumaklada geçmiyor musallat falan mi olmuşlardır yoksa psikolojik midir

Böyle bir soru sormak istemezdim ama kafayı yicem kötüyüm detaylar kısmını okuyun lütfen?