Ben küçüklüğümden beri cinlerden çok korkarım ama öyle durduk yere değil eğer üstünde çok durursam araştırırsam veya onlarla ilgili bi hikaye duyarsam çok korkarım etkisinden çıkamam ama 1 hafta falan sürer sonra normal yaşantıma devam ederdim fakat şu son haftalarda kendimi çok tuhaf hissediyorum. Son zamanlarda tiktokta sürekli olarak panormal olaylar çıktı karşıma ve onları izledim yorumları okudum o şekilde korkum biraz başlamıştı ama aşırı değildi 2 gün sonra bize misafir geldi bu konuları onunla da konuştuk ve o bana ailecek başlarından geçen bi olayı anlattı ve bu beni aşırı derece etkiledi. Ben normalde cinlere bir şey yapmadan zarar vermeden veya büyü tarzı şeyler olmadan bizlere görünemez falan zannediyorum ve korkum hemen geçerdi ama arkadasim ve ailesi hicbir şey yapmadan durduk yere bu olayı yaşamış o yüzden benim normalde 1 haftada geçen korkum 2 3 haftadan beri geçmiyor. Arkadaşımın anlattığı olayın etkisinden çıktım ama korkum hala devam ediyor ben normalde korktuğum için annemle bile yatmazdım ama çok etkilendim 1 hafta falan annemle yattım fakat yine geçmedi ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor 2 günden beri kendi yerimde yatıyorum sabah 7 8 e kadar uyuyamıyorum etrafı kontrol ediyorum camdan dışarıya bakıp kontrol ediyorum yatağın arkasında biri varmış gibi oluyor kontrol ediyorum çok şükür ki bir şey görmüyorum. Ama aklımdan 1 saniye bile çıkmıyor sürekli aklımda hiç böyle olmamıştım yemek yerken otururken tv izlerken sohbet ederken vs. Ne yaparsam yapayım hep aklımda aşırı korkuyorum ve ruhum daralıyor ağlama isteği var ağlayamiyorum ruhum daralıyor kalbim sıkışıyor ve kalbimin üstünde bi ağırlık var sanki çok ağır biri oturmuş kalkmıyor gibi gerçekten kalbimde çok fazla ağırlık hissediyorum ve bu beni çok fazla rahatsız ediyor ayet-el kürsi nas fatiha falan okuyorum sürekli besmele falan çekiyorum ama Hiç bir şekilde bu kötü his geçmiyor rahatlayamiyorum. Geceleri hiç uyuyamıyorum kendi gölgemden bile korkuyorum. Kapı cam yaprak lamba dolap kendi gölgem bütün gölgeleri kontrol ediyorum acaba başka gölge mi diye. Ya sanki sürekli bir yerden birileri çıkacak gibi oluyor izlenme hissi var hele o kalbimdeki yük hiç geçmiyor kaç günden beri devam ediyor hala var çok ağırlık var kalbimde huzursuzum kötü hissediyorum kendimi. unutmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama elimde değil kesinlikle aklımdan çıkmıyor önceden böyle değildim 1 haftada geçerdi şimdi 2 3 hafta oldu hala aynı korkuyorum napcam bilmiyorum okumaklada geçmiyor musallat falan mi olmuşlardır yoksa psikolojik midir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
lütfen bir psikiyatriste git ve bunları anlat. hem sen de rahatlarsın
Psikolojik midir , musallat değil mi
Alışırsın canım boş ver ölecez bir gün zaten önüne bak
Sizce psikolojik midir yoksa musallat mi
Bir nas felak okursun üflersin kendine korkma
Psikolojik seninki bence bir şey yok senin silahın şu bak
youtube.com/shorts/MqVnSliQJxk?si=HAZfczuiVVpFhudX
Allah'a sığın, Felak Suresi, Nas Suresi, Fatiha Suresi ve 3 İhlas Suresi, Ayet'el Kürsi, sabah-akşam "Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi'ul alim." oku. Kimse bir şey yapamaz.
İçimdeki sıkıntı geçmiyor kalbimde ağırlık var sure okuyorum dua ediyorum namaz kılıyorum kuran okuyorum ama kalbimde çok ağırlık var rahatlayamiyorum araştırdığım için psikolojik midir yoksa araştırdığım için musallat mi olmuslardir
İmtihan... Ayrıca psikolojik tedavi de görmen gerekebilir ilaçla değil terapiyle, korkma. Düşünmezsen bir süre sonra gider korkular. Bende bir ara sürekli cinlerden korkuyordum, evde tek olmasam bile mutfağa gittiğimde tedirgindim ama umursamayınca, dua edince geçiyor
Yani musallat yoktur tamamen psikolojiktir öyle mi
Bilmem ama musallat olsa bile Allah'a sığınırsan iyileşirsin, unutma cinler de bizim gibi aciz varlıklar, Allah ol demese olmaz
İbadetlerine devam et, sabırla bekle düzelir
Ben delireceğimi sanıyordum ama çok şükür geçti yani
Sizde neler oldu ki gördünüz mü bir şeyler
Görmedim ama sanki hep arkamdan biri gelip yakalayacak gibi hissediyordum, deli olacağımı sanıp ağlıyordum, banyoda çok korkuyordum, karanlıkta uyuyamıyordum,(bu hâlâ var) tek uyuyamıyordum, kendi gölgemden korkuyordum, geceleri hiç sevmiyordum, bu arada kızım
Yaa aynısı işte artı olarak kalbimde baskı hissi var biri oturuyor kalkmıyor gibi bir his. Siz böyle oldukça değişik şeyler gormediniz musallat olmadılar dimi
O baskı hissi bende de var ama o zaman yoktu şimdilerde var panik atak diyorlar, önce bir kardiyolojiye, göğüs hastalıklarına git fiziksel bir sorun yoksa büyük ihtimal panik ataksın
Geçmiş olsun
Panik atağım var hastalık konusunda da öyleyim karnım ağrısın kanserim diye oturur ağlarım her konuda böyleyim çok takarım o yüzden bu konuyuda baya taktım. Siz bu sorunları yaşarken musallat olayı yaşadınız mi bir şeyler görmek ses duymak , biri dokunuyormuş gibi hissetmek vs.
Geçmiş olsun tekrardan, Birkaç yıl önce gördüğümü sandım ama emin değilim, dokunma da bazen omzuma biri eliyle bastırıyor sanıyordum bir bakıyordum ki kimse yok ama belki fiziksel bir açıklaması vardır, bir de kabuslar var bazen uyumaya korkuyorum
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bunları neden yaşadınız peki her hangi bir şey mi yaptınız yatakta yemek küle basmak gece vakti dere kenarında gezinmek , çağırmak veya büyü falan olabilir mi bu tür şeyler yoksa sadece korktuğunuz için mi
Rica ederim, Allah razı olsun, bilmem, dini sorumluluklarımı yerine getirmedim, bir de korku filmleri izledim, hikayeler dinledim
Ne kadar uzak kalsak bu konulara o kadar iyi olcak sanırım. Allah'a sığınıp dua edersek Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Evet, öyle tabii
Öyle bişey cin min yok onlara inanacağını güzel kitaplar oku tiktoka girme düzelir
psikoljık senınkı canım sakın ol
Ya değilse 🥺
öyle canım sacmalma hıkye mısalı cın dıe bişe yok sacmlama
Felak ve nas sùrelerini oku sende
Sorumda da belirttim okusam bile rahatlayamiyorum musallat mi olmuslardir yoksa psikolojik mi
Bizim koyde bi aileye musallat olmuslardi Cocuklarin hepsi Anne dahil bi tek baba haric
Ben bizzat yasadim askerden geldim 2. gunu Komsumuz bağırmaya basladi yardim ediiiiin diye
Kòyùn ortasinda komsular diiye seslendi sonra beni gordu ibrahim koş gùlùm diye seslendi Ben ne oldu ne biitti anlamadan eve girdim oglunun icine cin girmis annesini devirdi bi vurusla Ben arkadan yakaladim ellerinii bagladim iki kolla sarinca 8 insan yere zar zor yatirdik Imam geldi kurani kerim okumaya basladi kendinden gecmis bi sekilde olan cocuk imama tukurmeye basladi ama nasil bi terleme 8 kisiye zorluk cikaracak kadar heybetli kuvvette, kuran ayetlerine tùkùrùkle cevap veriyordu sonra yavas yavas sakinledi cin cikti sanki icinden yaptigi hic birseyi hatirlamadi kendine geldiginde
Çok iyi teselli oldu teşekkür ederim 😒 neden böyle bir şey olmuş çocuğa bir şey mi yapmış yoksa durduk yere mi
Mevzunun başlangıcını bilmiyorum baba haricindeki herkese musallat olduğunu duydum
İnşallah tamamen bitmiştir bu durumlar. Allah kimseye yaşatmasın hepimizi görünen görünmeyen bütün nusubetlerden korusun inşallah
önce bi bakmam gerekiyo
Sıkıntı hissi geçti rahatladım psikolojiktir herhalde dimi? Bide ben dün namaza başladım , bu sabah uyandığım zaman kollarım bacaklarım çok ağrıyordu acaba üç harfli konusunu çok araştırdığım için musallat olup gece uykumda şiddet mi uygulamislardir cunku bazen öyle oluyormuş ya da namaza başladığım için hareketlerden dolayı mi agri yapmıştır çünkü hareketsiz bir yapım var bir anda hareket edince mi olmuştur et kesilmesi gibi bir ağrı. Üç harfliler yapsa iz falan olurdu herhalde dimi iz yok
seviştin oldmu
Hayır hiç bir şey olmadı
karslıklsız bakamam
Nasıl yani anlamadım
özel vide falan atarsan yardm ederm
Nasıl bi video
Ama musallat olsa belli olmaz mıydı bir şeyler gormem gerekmez mi
hayr
Ne olması gerekiyor peki
yaz bana isnt falcixo
Yazamam sadece şunu söylesen durduk yere musallat olur mu
Canım namaz kılıyosun dimi