Cok derin ve biraz karışık bı konu hakkında soru sormak istiyorum napicam bilmiyorum?

Benden 29 yaş büyük bı adam var 2 seneyi aşıyo beraberiz çok aşığım ne olursa olsun ondan kopamadım oda benden bı şekilde dönüp tekrar birbirimizi bulduk çok kavga ettik çok tartıştık ama yine beraberiz tipi de karakteride yaşıyla alakası yok ben 20 yaşındayım bebeğimiz bile olucaktı aldırdık ne benden ayrılıyo nede benimle evleniyo sokakta elini tutup yürüyemedim bile bir tane resmimiz yok ne beraber resmimiz nede onun resmi bende yok çünkü izin vermiyo evli değil çocuğu yok hiç evlenmemiş senin ailen beni istemez diyo öğrenirlerse ben ayrılmak zorunda kalırım diyo ben defalarca evlenelim dedim evlenme teklifi bile ettim tek bir arkadaşı bile benim varlığımı bilmiyo çevresinden birinin yanında benle sevgili gibi davranma diyo beni seviyo biliyorum ama artık dayanamıyorum napıcam ben onun için herşeyden vazgeçtim çevremden alışkanlıklarımdan kurduğum cümlelerden bile vazgeçtim onun istediği gibi biri olabilmek için artık dayanamıyorum biriyle dertleşmek istiyorum

Cok derin ve biraz karışık bı konu hakkında soru sormak istiyorum napicam bilmiyorum?