3 yılımı verdiğim sevgilimi ve beni aldattığı adamı öldürmek istiyorum , yardım edin hiç sağlıklı düşünemiyorum?

Merhaba 3 yıl önce facebook üzerinden biriyle tanıştım ankara'da yaşıyor avukat. Ben antalya'da yaşıyorum 1 yıl boyunca konuştuk her şey çok güzel gidiyordu hiç tartışmazdık sanki ruh ikizim, O kadar emindim ki 1. yılın sonunda ailemi işimi gücümü bırakıp Ankara'ya yanına yerleştim. Ailesiyle tanıştım çok sevdiler saydılar beni damat gözüyle bakıyorlardı. Bir çocukluk arkadaşı var aileleri tanışıyor ve çocuğu bana eşcinsel olarak tanıttı. Fakat 3. yılın sonunda bir gün işten eve yorgun argın döndüm kapıyı açtım ne göreyim? kendi yatağımız da eşcinsel diye tanıttığı çocukluk arkadaşı ile bastım. Beynimden kaynar sular boşaldı. O sinir anı ile kapıyı kapattım. Çocukla bir birimize girdik , nasıl oldu anlamadım çocuğa vurdum ve bayıldı. Kız bağırmaya başladı ama gözüm döndü sinirden elim ayağım titriyordu. Hıncımı alamadım ayılttım tekrar bayılana dek dövdüm. Sonra kızın ailesini aradım gelin kızınızın rezilliğini görün dedim. Ardından polisi aradım yatak odama biri zorla girdi dedim ve çıktım geldim memleketime. Orada durursam Bir suç işleyeceğim , kafam çok bulanık alkol sigara kullanmayan birisiyim 1 haftada ikisini de içmeye başladım. Belki dizginler diye ama olmuyor. Bu bir kurgu değil arkadaşlar , terapiste gittim , terapist rehabilitasyonda yatmamı talep etti ama bu bana absürd geldi bu devlet gerçekten nasıl para kopartacağını iyi biliyor. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Artık kapalı yerlerde kalamıyorum , tek başıma asansöre bile binemiyorum. Ailemi hiç bu kadar çaresiz görmedim. Ablam arkadaşlarından birinin kardeşiyle tanıştırdı beni unuturum belki diye olmuyor. Uyku uyuyamıyorum antidepresanlarla ayakta duruyorum , kafamı patlatıp kurtulmak istiyorum.
3 yılımı verdiğim sevgilimi ve beni aldattığı adamı öldürmek istiyorum , yardım edin hiç sağlıklı düşünemiyorum?