Öldüreceğim kendimi artık çok çaresizim yardım edin ne yapmalıyım?

Arkadaşlar çok aşk acısı çekiyorum. Hem de 3 senedir. Aramızda birşey olmadı bile ona rağmen onu o kadar seviyorum ve bana o kadar uzak ki. 3 sene önce tanıştık ve benim onu ilk gördüğüm günden beri attığım her adımda aklımda o. Hoşlandığımı anlasın diye yapmadığım kalmadı ilk önce arkadaşça yaklaştım önemsemedi, hoşlandığımı anlasın istedim daha beter kaçtı. Bulunduğum yere gelmez oldu. Etrafında bir sürü kız var onların hepsiyle arkadaş kimisi ondan hoşlanıyor ben biliyorum o da biliyor ama bana davrandığı gibi davranmıyor onlara. Onu onlarla gülüp eğlenirken görürken kalbim parça parça oluyor. Ne zaman ona baksam bakışlarıyla her gün beni yerin dibine soktu resmen. Artık gözümü karartıp açık açık konuştum. Reddetti.

Hayatımda bu kadar aşağılanmamıştım ama yine de seviyorum. Geceleri ağlamadan uyuyamıyorum artık, Allah'a yalvarıyorum o da beni sevsin çok değil ama azıcık değer versin, aşağılamasın. mutluluk benim de hakkım değil miydi? Neden bu kadar zor.

Çok çaresizim yemeden içmeden kesildim, kimseyle oturup iki muhabbet edemiyorum aklımda hep o bir türlü unutamıyorum. Çok acıyor canım.
Öldüreceğim kendimi artık çok çaresizim yardım edin ne yapmalıyım?