Sinilenince ya da üzülünce Kafama vuruyorum Dudaklarım uyuşuyor Detaya Gelin neolur ALLAH rızası İçin.. Çok Kötüyüm!!!?

Ben asosyal biriyim Hatta daha beterimm Duvarlar üstüme üstüme geliyor Mutlu ınsanları görunce İçimdeki Bir çocuk ölüyor ben Ölüyorum konusacak kkımsem yok Arkadasım yok sevdıgım yok Ailem anlamıyor hiç kimsem yok :( o yuzden Buraya yazıyorum neolur Yalvarırım sıze Okuyun İçten içe ölüyorum durumum Çok kötü yaşarken öluyorumm dudaklarım sızlıyo uyusuyor hıssetmıyorum şu an tıtrıyorum basım dönuyor sınırlenınce uzulunce kafama vuruyorum Allah Şahidim Olsun ki HİÇ BİR HAYALİM OLMADI.. Çok zor durumdayım Sıkıntıdan vucudumda İzler çıktı Delirmek üzereyım Başkka Bir şehire gitmewk ıstıyorum sadece Doğdugumdan Beri nerdeyse burdayım çok Bunaldımm ev Anne annemın ustune dedem hasta evı satarsak dedem rahatsızlanırmıs bahaneısıyle Gidemıyoruz Ben Ölüyorum ama Ailem benı görmuyor Göremıyor Göz perdeleri kapandı sankı Git gide Ölüyorum Ben Ne Yapmam lazım ne Olur ALLAH rızası İçin bir fikir verinn :( Elim buz gibi oldu üzüntüdeen :((
Sinilenince ya da üzülünce Kafama vuruyorum Dudaklarım uyuşuyor Detaya Gelin neolur ALLAH rızası İçin.. Çok Kötüyüm!!!?