burnum resimde gördunuz gibi cok buyuk patates gibi, yani nasil komufle edebilirim.. Sadece resimerde buyuk gösteriyor normalde öyle degil...
Cevabın nedir?
+1 yılönce yorumlara bakıp , fikrimi belirtmek istedim... kimisi yazmış gözünde kayma var kimiside burnuna sallamış. bence ne biliyomusun Allah herkese ayrı bir güzellik vermiştir takılıp kalma derim öyle o kadar neticede elin ayağın tutuyor şükür... Burnun büyük olabilir belki ama sen ne kadar kafaya takarsan o kadar çirkin o kadar kötü bulursun. gözleri görmeyen eli ayağı tutmayan birçok insan var yinede böyle komplexli değiller şükür edebiliyorlar demem o ki bence olduğu gibi kabullen. allah göstermesin birşey olduda yüzün yandı burnun çok kötü oldu büzüşük suratına bakılmayacak gibi , o zaman dersin ki niye takmışım neden isyan etmişim... sen şu an burnum kocaman çok kötü demişsin isyan etmissin olmamalı...
173 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kilo verirsen burnun daha çok ortaya cikar bu bir blue caggindan kaynaklanan takinti. Insan vucudunda ilk gelisen organ burundur yani ilk olarak burnun tam anlamiyla yetisir sonra diger kisimlar o yuzden takma bir iki yil sonra gayet normal dgelecek sana :)
00 Yorumla
Öncelikle gözlerinde kayma falan yok bazen fotoğraflarda öyle görünüyor ama yok yani. Burnuna gelecek olursak onun da yakın çekim ve yan profilden cekmenden kaynaklı büyük görünüyor önden çekilince böyle görünmez. Bunu nasıl kamufle edebilirim demişsin. Ona da cevabım: makyajla. Şu konuyu incele daha önce sormuştum nasıl burunlar küçülüyor gör www.kizlarsoruyor.com/.../q1841012-makyaj-bu-kadar-guzellestirir-mi-foto-galeri
02 Yorumla
+1 yılwww.google.com.tr/search burnunun hiç olmamasından iyi şükür et?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
82Cevap
inanılır gibi değil. kendini hanım hanımcık diye nitelendiren eic alan eda nın yazdığı yorumu okudum şok olduk. asıl tuhaf olan senin bu yoruma eic vermen. soru burnum büyük kızın yanıtı da şu : dert etme elin ayağın tutuyo yok gözleri görmeyen felç insanlar var v. s yaw bu nasıl bir karşılaştırma... tamam burnun büyük ama patates gibi de ne demek? hem çok dert ediyosan küçük bir operasyonla ve pahalı olmayan bir estetik ameliyat ile çok da güzel bir burnun olabilir. zaten büyük de değil sadece mükkemmel değil. yani 20 yaşında bir kızın yapacağı yorum da ancak bu kadar olur.. üzülme eli ayağı olmayan insanlar var demiş...
10 Yorumlaburun yüzün merkezinde olan ve direk simayı etkileyen birşey o yüzden estetik dışında bir müdahale dışında pek birşey yapamazsın makyyajla şunla bunla.. ama yüzün hoş yani fazla sırıtmaz merak etme.. büyük küçük meselesi sabit bir güzel-çirkin yargısına vardıramaz bizi.. örneğin lisedeki edebiyat hocamın baya kemerli ve ince bir burnu vardı.. ama kadın aynı senin gibi beyaz tenliydi ve gözleri hafif kısık çok tatlı bakan bir kadın olmasından dolayı burnunu çok yakıştırırdım yani..
kaş şekli de biraz değiştirir insanın yüzünü mesela ya da yüzün simetrisine uygun bir saç modeli başka bir hava katar.. ama bir kadınının sıcak ve güzel bir gülüşü olması herşeyi değiştirir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle burnunu estetik dışında küçültemezsin. Ama küçük göstermek için biraz daha kilo alabilirsin yüzüne bakıldığında yanaklardaki dolgunluktan dolayı pek göze çarpmaz. Ayrıca çok dert etme kendini üzmekten ileri gitmezsin bu konuda fiziğinle uğraşmak yerine karaterinde değişiklik yapsan daha olumlu olur. Bu kız güzel değil diye önyargılı olanlar senin sempatikliğine düşüncelerine konuşma tarzına göre düşüncelerinde büyük bir u dönüşü olur ve dışardan nasıl göründüğün tamamen arka planda kalır.
00 Yorumla
+1 yılEn iyi cevap seçilmek için seni avutmaya çalışanlar olacaktır (güzellik kalptedir gibi ) onlara itimat etme güzelliğin kalpte olduğunu sadece çirkinler söyler hele ki şu devirde ! Sana tavsiyem plastik cerrahiye git gözük o bir yolunu bulur psikolojini etkiliyor gördüğüm kadarıyla.
20 Yorumla
+1 yılBacım güzelsin öyle cok detaylara inme birde burun esnek bir organ onun için ne yapacakmışızzzz annem. grip oldugumuz zaman burnu silerken cok aşağı bastırarak cekmıyoruz.. trabzondakılerın neden burnu uzun buyuk olur. cunkı yagıs vardır birazda soğuk hep grip olurlar bilincsiz şekılde burunlarını silerler. bunlar cok buyuk etken sonuc olarak tü tü tüüü hıyytt tühu cok güzelsin allah sahibine bagıslasın. :)
00 Yorumla@aslinda burnunda sorun yok ama gozlerin cokuk durdugu icin burun buyuk gibi ve yas daha buyuk gibi duruyo yorgunluk var yuzunde once o yorgunluktan kurtul sonrasi zaten kendi gelir
00 YorumlaCok rahatsizsan estetik ameliyati yaptir. şu an gencken yaptirirsan daha iyi olur. allah affetsin ama dedigin gibi buyuk. kabullenip. kendini sevebilirsinde. karar senin
00 YorumlaBen kötü bir şey göremedim, gayet hoş bir yüzün var ve burnunda abartılı bir görüntü yok, rahat ve mutlu ol :)
00 YorumlaO nasil oluyor anlamadim? Resimde buyuk gosteriyor ama normalde burnun aslinda findik incemi?
02 Yorumla
+1 yılbenim ki de kocaman ama zamanla sevdim kendisini beni hiç bırakmadı
04 Yorumla- +1 yıl
yolda geçerken hangi yemek pişiyor evlerde onu bile anlıyorum.
çok avantajı var :) - +1 yıl
ha ha ha ha kendim le konuştıum sandı m bir an için :)
+1 yıl22 Yorumla- +1 yıl
alıngansın
sem burnunu sevmiyonda peki zenciler ne yapsin adamlarin genetik burnu büyük ve cirkin ama yüzlerine düzgün lük katiyor seninde öyle ama benim burnjm baya büyük ve kulaklarim :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ın verdiği güzellik. Kusursuz kimse olmaz ama burnun da güzel yani nefes almalık falan :D :D
Takılma cidden hiç bir sorun yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknk şey yap fotolarda burnunun üst tarafına o düz inen yere açık renk fondoten sür yan o şiş kısımlara koyu bir renk fondoten sür allık falanda olur öyle fotoğraf çekin
00 Yorumlacanım benim takılma böyle seylere kim mükemmelki, herseyden once kendini sevki baskalarınıda sevebilesin
00 Yorumlaburun değil bir kere, coğrafyada
böylesine dağ denir, dağ değil, yarımada :)03 Yorumla
+1 yılçok güzel gülüyorsun kamufleye gerek yok insan başka birşeye bakmaz, burnun öyle büyük değil takma kafana pamuk prenses özgüveni ile çarşıda gezebilirsin
10 Yorumlaiyi iste Nefes alman kolay olur ne istiyosun ki resime gelince cekinme resim olsun Bitsin:)
00 YorumlaYaptırabilirsin burnunu ya da uzaktan fotoğraf çekmeyi dene, yüzüne odaklamadan kamerayı.
00 YorumlaKalbin güzel olsun yeter allah sana burun vermiş sen kötülüyosun tek bacak ya da tek kol olmadığına dua et
00 Yorumla
+1 yılAslinda bir yolu var sarimdak suyu kürü ama 6 ay yapmalisin oradaki yağ tabakasini yakıp hacmini azaltiyo
03 Yorumla- +1 yıl
Ya sarimdagin yağ yakici bir özelligi var yani burnunu alkolle iyice temizledikten sonra uygula ki derinin icine girebilsin denede bak fark eder ama aksatma sonucta burundada cizgili kaslar var eger onlari calistirabilirsen baya kuculur ama iste nasil calistirilacak yani bende pek bilmiyorum istersen bir arastir ama sarimsak olayini bir dene :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurnundan önce kaş ayrimin çok fazla ortasini çok almissn ve gözlerin çökük. Burnunda tombul. s estetik ol bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz hatların çok güzel burnun da yüzünü tamamlamış büyük değil fotolarda benim de felaket çıkar normalde hic de büyük değil
00 Yorumla
+1 yılAllah belanı vermesin gül gibisin daha ne istersin keşke ölmessen.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlayok canım sana öyle geliyor, burnun gayet normal :) güzelsin güzel merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılBurnun iyi dertsiz başına dert çıkarma beğenen her halinle beğensin ömür boyu gizli tutacak halin yok yaa
00 YorumlaBurnundan önce gözlerin dikkatimi çekti kayma var gibi
12 YorumlaEstetik cerrahlar ne güne duruyor onlara danissana kank
12 Yorumla
+1 yılCok az minnacik bir normalden farki dikkatli. bakinca anlasiliyor uzulmene gerek yok bence
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ya sen kafayi takmissin
Allah başka dert vermesin, öyle abartılacak bir durum yok bence
00 YorumlaO kadar boya badana yapıyosunuz yüzünüze onunlada kamufule edemiyosan artık yuh filli boya marshal dene bide
00 YorumlaBence hic kafana takma seni goren goruyo bilen biliyodur. takma kafana guzelsin bence hic sorun yapma kendine..
20 Yorumla
+1 yılDis gorunuse cok dikkat ederim. bir hata yaptim ki sorma bu yuzden. Takilma o kadar saygilar.
02 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu benim degil :) operasyon felan oynama kendinle kal boyle dert etme o kadar aaa :))
+1 yılBayanlara özel evden iş imkanı. Görüntülü sohbet ederek ayda 2500-6000 tl kazanın. Detaylar ve başvuru için skype:admin-kalbimol sadece bayanlar lütfen. . . .
00 Yorumla- https://youtu.be/2HizylcWhJM
Ya senin yüzüne ne olmuş?07 Yorumla dış görünüşe önem veren cahillerden olmak istemem yorum yapıp...
00 Yorumla
+1 yılbence güzel gönlün güzel olsun o daha güzel olur bir kız için
00 Yorumla
+1 yılfotograflarda öyledır sadece dıcektım bende kucucuk kameradan ne beklıyonki a q kameraları
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMecazi anlamda büyük olmasın, fiziki anlamda kimse aynı değildir, bu kötü olduğu anlamına gelmez.
00 Yorumla
+1 yılUcak bile iner ustune :D saka saka gayet normal takma kafana gozede batmiyo hem kafa yapinada uygun
00 YorumlaTek derdin bu olsun bence gayet güzel burunun var ;)
10 YorumlaBence yakışıyor zaten kamerayı çok yakın çekmişsin, kim çekerse büyük gözükür.
10 Yorumla
+1 yılKimse kusursuz değildir takma kafana fazla sen düşündükçe gözüne daha büyük görünür
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf cekerken uzaktan tut cek ya da koyu ve acik renk kapaticiyla uygun golgelendirmeler yap
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle diyorum @OkeanoSS
nesi kocaman sende takıntı yapma bu kadar gayetde şirin
00 YorumlaFotoğraflarda nasılsa öyledir. Ama bu moralini bozmasın o burun senin ve ona laf soyletme.
00 YorumlaBence herkesin burnu yuzune gore, estetik yaparsan yuzune yakismaz..
10 YorumlaBurunu bosver biri yuzunu cizmis kabadayiya benziyon kesikkk yuzle;))
08 Yorumla
+1 yılBen de Cidden bişey var zannettim Sempatik bir Yüzün var bence :D
00 Yorumla
+1 yılYa voldemord gibi olsaydın. şükret haline. neler neler var
01 Yorumla
+1 yılfıstık gibisin maşaallah ufak kusurlara takılma ablacım güzelsin işte
04 Yorumla- +1 yıl
Üç beş eleştiriyide ciddiye alma çeken var çekemeyen var
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece fotoğrafta böyleyse fotoğraf çektiğin açıyı değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurunla dalga gecmek cok gunahtir. Allahin yaratirken en cok ugrastigi organ odur.
03 Yorumla- +1 yıl
en çok uğraştığı organmış. lafa bak yaa. birde bunlar müslümanlıktan bahsederler. tövbe tövbe
- +1 yıl
He?
Baska derdin kalmadimi burnunu kafaya takiyosn burnun fena degil
00 Yorumla
+1 yılbence burnun yüzüne yakışmış boşver başkalarının dediklerine çokta güzelsin.
00 Yorumla
+1 yılyok bence süper duruyor. rabbbim sağlık versin gerisi merasimdir arkadaşım. takma böyle şeylere.
00 Yorumla
+1 yılBuruna kusur bulmk cok günah hem kendin icin hemde baskasına o yüzden bosver
00 YorumlaAllah başka dert zeval vermesin
11 Yorumla
+1 yılkocaman burun görmemişsin sen
01 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?