Yani kötü durmuyor ama yüzüne göre belki daha iyi veya kötü duruyor olabilir. Eğer sen rahatsız oluyorsan estetik yaptırabilirsin. Ama öyle çok takılacak bir burun değil gibi...
Hayır gayet iyi. Çok büyük vs değil. Gayet normal. Herkesin fabrikadan çıkmış gibi küçük, hokka burun yaptırması çok kötü zaten. Senin burnun gayet güzel ve karakteristik
Bence gayet normal görünüyor, orta kısmının dışarı hafif çıkıntılı olmasından şikayetçisin sanırım ama o kadar da göze batan bir şey değil gayet estetik burnun
Bu konularda uzmanlaşmış biri olmamama rağmen daha önce operasyon geçirmiş biri olarak söylüyorum ki burnunda ciddi anlamda kemer var törpü şart, burun kanatları da aynı şekilde hoş gözükmüyor bunlar göz estetiği kısmı; nefes problemi yaşıyor mu bilemem ama burun delikleri çok dar şu an olmasa bile burun gelişme çağında olduğu bir ararlıkta ise eğer ilerde nefes darlığına sebebiyet verebilir bu da sağlıksal kısmı ama basit bir operasyonla harika bir görünüme kavuşabilir
dert ettiği şeye bak asdasd kanka sen bu gidişle özgüvenini kaybedersin ben kendi vücüdümü ne olursa olsun beğeniyorum burnum hafif küçük yinede dert etmiyorum dostum Allah böyle yaratmış zaten türkiyedeki burunların %99,8888 i kocaman apartman kadar maşallah
Görüntü olarak bir sıkıntı var yaptırırsan tüm yüzünün daha güzel hale geleceğini söyleyebilirim tabi görüntünden memnunsan kafaya takılacak konu değil sonuçta hastalık yoktur hasta vardır
Hayır burun ucun güzel duruyor pek düşüklük göremedim ufak bir kemer problemin var o da düzeltilebilir ama düzeltilmese de hiç önemli değil göze batmıyor kafana takma yani.
Oldukca tatlış. Ayrıca sıhatler olsun saçlarını kurulamayı unutma başın ağırır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok şikayetin olursa burun askılama yaptır ameliyat tabi bir tercih canın hiç acımıyor ancak fiyatı maliyetli birde doktorun kötü çıkarsa eyvahki ne eyvah ben senelerdir burnuma dolgu botoks askılama neler yaptırmadım ki ameliyattan önce burnum daha iyiydi
Böyle sadece burunu görerek karar vermek mantıksız. Yüzünü görmem lazım belki de yüzüne yakışan bir burundur. (yüzünü görmek istediğimi kastetmiyorum ancak böyle doğru bir karar verilebileceğini düşünüyorum )
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Takintili olmaman guzel. Bence fazla bisey yok guzelligini etkileyecek bisey yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aksine bir burun fetişçisi olarak çok beğendim öpesim geldi lan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O nasıl burun öyle bütün alfabe var. Evet çok kötü.
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok çirkin be gergedan burnu gibi. Sil lütfen şu fotoğrafı. Milletin midesini bulandırma