İnsan söylemleri tarihte o kadar çok birikti ki artık kime inanacağını bilmen imkansız. O kadar çok görüş fikir ve beyan var ki gerçek olanı bilmek imkansız hale geldi
Kimseye tam olarak güvenip, biat edemiyorum o açıdan sorunum yok ama dediğinde haklısın bilgiler evrilip çevrildikçe orijinali bulmak zorlaşıyor. Yaşadığım olağanüstü şeyler intihar etmeme yeter ama aslında yaşayamasaydım intihar etmek için bahanem olurdu...
Geçici bir şey yok ilaç kullanıyorum ama anlamı yok. Doktorlar çözüm bulamadı ama ben yaşadıklarımı biliyorum. Hatta Illuminati den iletişim kurdular da diyebilirim. Ayrıca intihar etmem asla.
İnsanlar popüler bilimsel hikayelerde de zayıf ve aciz gösterilir her türlü anlatıda olduğu gibi. Buna insanüstü varlık ya da uzaylı veya ne dersen de...
Kime göre keşfedilmedi? Keşfetseydiler zaten hemen insanlara mı yetiştireceklerdi? Yadaa Aslında bu Dünya'yı yönetenler de insan olmadığından bunun bir anlamı yok.
İnsanoğlunun kapasitesi çoğu şeyin üzerinde. Bugüne kadar gelen bilimsel icatlar insanların eseri. Kapitalist düzenin sürdürmek için insan üste güce gerek yok. Toplulukları uyutmak ve yönetmek kolaydır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dinleri ve ulus devletleri ortadan kaldırıp tek dünya devleti çatısı altında dünyayı organize etmek ve bilimi rehber edinmeyi amaçlarlar.
Şu anda anlattığından ne farkı var ki?
Sadece adı farklı.
Ayrıca Dinler de Devletler de onların elinde sadece geçiş dönemi gibi duruyor...
İlluminati hedeflerini destekliyorum zaten
Sende mi içerdesin? :)
Hayır.
Burada açıktan evet diyene rastlamadım zaten ama neden destekliyorsun?
Görüşlerimle uyumlu
Ya içinde olmayan bir insansan nasıl uyumlu olacak? Köle olursun anca...
Orasını ben düşünürüm.
Keşke şu işin aslını ne zaman öğreneceğimi de bilsem doğru düzgün...
Politikada gerçeklik algısı genelde yitirilir
Tam olarak neyi kastediyorsun?
İnsan söylemleri tarihte o kadar çok birikti ki artık kime inanacağını bilmen imkansız. O kadar çok görüş fikir ve beyan var ki gerçek olanı bilmek imkansız hale geldi
Kimseye tam olarak güvenip, biat edemiyorum o açıdan sorunum yok ama dediğinde haklısın bilgiler evrilip çevrildikçe orijinali bulmak zorlaşıyor.
Yaşadığım olağanüstü şeyler intihar etmeme yeter ama aslında yaşayamasaydım intihar etmek için bahanem olurdu...
İntihar mantıklı bir yol değil. Geçici nörokimyasal hadiselerin seni kandırmasına izin verme
Geçici bir şey yok ilaç kullanıyorum ama anlamı yok.
Doktorlar çözüm bulamadı ama ben yaşadıklarımı biliyorum.
Hatta Illuminati den iletişim kurdular da diyebilirim.
Ayrıca intihar etmem asla.
Psikiyatrik problemlerin kesin çözümü yoktur. İlluminati'nin yıllar önce ortadan kalktığını sanıyordum.
İlluminati lafın gelişidir, anlatıldığı gibi var olmadı zaten.
Denilen şey Dünya'yı yöneten insanüstü varlıklardır.
İnsanüstü varlıklar?
İnsanlar popüler bilimsel hikayelerde de zayıf ve aciz gösterilir her türlü anlatıda olduğu gibi.
Buna insanüstü varlık ya da uzaylı veya ne dersen de...
İnsan zaten sıradan bir organizma ancak insanüstü bir varlık henüz keşfedilmedi
Kime göre keşfedilmedi?
Keşfetseydiler zaten hemen insanlara mı yetiştireceklerdi?
Yadaa Aslında bu Dünya'yı yönetenler de insan olmadığından bunun bir anlamı yok.
Bu dünyayı yönetenlerin insan olmadığının kanıtı ne?
İnsan olduğunun kanıtı ne?
Çoğu şeyi bilmiyoruz bu Dünya'da...
Açıkçası insanlar işlerine gelmeyen şeylerde kanıt isterler...
Bütün Dünya kime borçlu Rockefeller falan mı yoksa?
Görünmeyenler... Bu Dünya düzenini kurmaya insanların gücü yetmez kısaca.
İnsanoğlunun kapasitesi çoğu şeyin üzerinde. Bugüne kadar gelen bilimsel icatlar insanların eseri. Kapitalist düzenin sürdürmek için insan üste güce gerek yok. Toplulukları uyutmak ve yönetmek kolaydır.
Kuklacı da mı kuklaydı aslında?
Sanmıyorum.
:)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!