Diğer Illuminati'nin Amacı Nedir? Redman77 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kadar daha beklerim gerçekler için?Insan değiller diye biliyorumm... Illuminati'nin Amacı Nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mevcut dünyayı kurduklarını biliyorum. Geçmiş tarihteki dehaların çoğunun üye olduklarını biliyorum. Bilimin temellerini attıklarını biliyorum 0 0 Yorumla
BerkAltun42 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bill Cipher'i dünyanın hükümdarı yapmak. Oyunlarını bozacaz ama için rahat olsun. 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dünyayı yönetmek kısaca boş işlerin örgütü 0 4 Yorumla Redman77 +1 yıl Cidden amaç buysa boş tamamen.Dünyayı amacı olmadan yönetsen ne olur... Yorumla Korazonツ +1 yıl Evet bu amacı acun hande Yener felan hepsi o örgüte hizmet ediyor tabi ordan destek alıyorlar Yorumla Redman77 +1 yıl Bence başka şeyler var kimse durduk yere dünyayı yönetmek için sistem kurmaz bence. Yorumla Korazonツ +1 yıl Yoo sadece yönetmek bazı insanları köle gibi kullanmak amaç bu sadece Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beni kaçırmak amaçları 0 15 Yorumla Redman77 +1 yıl Beni Nereye kaçıracaklar? Canada veya iskandinavya diyorlardı galiba Yorumla bunaldumya +1 yıl Ben Amerika diye duydum kanks. Sen nereyi istiyorsun, atamalar başlamadı daha bi görüş derim. Yorumla Redman77 +1 yıl Ne zamana kaçırırlar beni :) Yorumla bunaldumya +1 yıl Şey dediler bana, böyle korkunçlu sorular sormaya devam ederse iki güne alırız yanımıza 😌 Yorumla Redman77 +1 yıl Korkunçlu mu üzücü mü?2 gün derken? Ben bu yıl içinde olduğunu biliyorum ama umarım En kısa ve olması gereken sürede alırlar beni... Yorumla bunaldumya +1 yıl Ailen kim, her soruda ailem diyorsun?Ben senin kafa yapını çözemedim, o yüzden korkutucu geliyor. Bilmediğim şeyden korkarım. Yorumla Redman77 +1 yıl Sen benim hakkımda bir şey bilmiyor musun?Söylediklerini uydurdun mu? Yorumla bunaldumya +1 yıl Soruma soruyla cevap verme.. Yorumla Redman77 +1 yıl Başka öz ailemin olduğu söylendi sayılır.Zaten büyüdüğüm aile de bana hiç benzemiyor mesela onlar 170 kardesımle birlikte ben 1.90ım yüz vucut benzerliği yok ve yaşadığım bir sürü şey. Yorumla Redman77 +1 yıl Anlattım kısaca. Sende bana bilgi verebilir misin? Yorumla bunaldumya +1 yıl Ciddi misin yav, ben nereden bileyim ki 🙄 Yorumla Redman77 +1 yıl Cidden bu durumda burada bile mi naz yapıyorsun :) Ben her gün ızdırap çekiyorum bare ne zamana biter bekleme, sabır süresi onu söyle. Yorumla Redman77 +1 yıl Ya bilmiyorsun ya da söylemen yasak demi... Yorumla Redman77 +1 yıl Bi cevap verseydin iyiydi... Yorumla bunaldumya +1 yıl Bilmiyore 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mevcut dünyayı kurduklarını biliyorum. Geçmiş tarihteki dehaların çoğunun üye olduklarını biliyorum. Bilimin temellerini attıklarını biliyorum
Bill Cipher'i dünyanın hükümdarı yapmak. Oyunlarını bozacaz ama için rahat olsun.
Dünyayı yönetmek kısaca boş işlerin örgütü
Cidden amaç buysa boş tamamen.
Dünyayı amacı olmadan yönetsen ne olur...
Evet bu amacı acun hande Yener felan hepsi o örgüte hizmet ediyor tabi ordan destek alıyorlar
Bence başka şeyler var kimse durduk yere dünyayı yönetmek için sistem kurmaz bence.
Yoo sadece yönetmek bazı insanları köle gibi kullanmak amaç bu sadece
Beni kaçırmak amaçları
Beni Nereye kaçıracaklar? Canada veya iskandinavya diyorlardı galiba
Ben Amerika diye duydum kanks. Sen nereyi istiyorsun, atamalar başlamadı daha bi görüş derim.
Ne zamana kaçırırlar beni :)
Şey dediler bana, böyle korkunçlu sorular sormaya devam ederse iki güne alırız yanımıza 😌
Korkunçlu mu üzücü mü?
2 gün derken? Ben bu yıl içinde olduğunu biliyorum ama umarım En kısa ve olması gereken sürede alırlar beni...
Ailen kim, her soruda ailem diyorsun?
Ben senin kafa yapını çözemedim, o yüzden korkutucu geliyor. Bilmediğim şeyden korkarım.
Sen benim hakkımda bir şey bilmiyor musun?
Söylediklerini uydurdun mu?
Soruma soruyla cevap verme..
Başka öz ailemin olduğu söylendi sayılır.
Zaten büyüdüğüm aile de bana hiç benzemiyor mesela onlar 170 kardesımle birlikte ben 1.90ım yüz vucut benzerliği yok ve yaşadığım bir sürü şey.
Anlattım kısaca. Sende bana bilgi verebilir misin?
Ciddi misin yav, ben nereden bileyim ki 🙄
Cidden bu durumda burada bile mi naz yapıyorsun :)
Ben her gün ızdırap çekiyorum bare ne zamana biter bekleme, sabır süresi onu söyle.
Ya bilmiyorsun ya da söylemen yasak demi...
Bi cevap verseydin iyiydi...
Bilmiyore 🙄
harbi nedir