Ailem hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Ne zaman kavuşurum
Kimim ben? Neden bütün bunlar?
Esperoslu...
Blueroseclan
Ne zaman kavuşurum
Kimim ben? Neden bütün bunlar?
Esperoslu...
Blueroseclan
ne kadar araştırsan da o hakkında kesin bir bilgi elde edemeyeceksin ve zaten Illuminati üyesi olmakta çok zor yani zeki, akıllı, yetenekli ve onlara hizmet eden biri olmalısın ve zaten öyleysen seni tespit edip aralarına alacaklardır eğer girmezsen ölürsün
benide davet ettiler 2 kez girmedim çünkü girdin mi çıkış yok siyasetciler, sanatcılar, bilim adamları akademisyenler zenginler askerler vs hepsi bunların içinde aralarına girebilmen için en az üniversite mezunu olman lazım ve seni içlerinden birisi tavsiye etmesi lazım
aslında illumunati 9 kişiden ibaret.. seni davet ettikleri grupta illumunati diye geçiyor ama sen hizmetkarsın sadece.. onların siyasetini gerçeklestiren bir piyonsun..
new order mundial. geçmişi 19. yy kadar dayanan gizli bir örgüt. gizlilik isminde saklı değil, ruhunda saklı. simgeleri antik mısır tanrısı ra'nın gözüdür. bu yüzden piramidin içindeki göz ile sembolü bağdaştırılır. derin bilgiye gerek yok bu kadar yeter:D
sanmıyorum. ama herkesin bilemeyeceği bazı şeyler söyleyebilirim. bazı isimler var amerika'da. ve bunların müzikte kasıtlı olarak şarkı sözlerinde kullanıldığına dair bir iddia vardı. örnek katty'nin şarkısında: I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick sözleri geçer ve bu sözler daha çok bir eşcinselliğie vurgudur. bu yüzden new order mundial'ın bir şeytana tapma olduğunu söylerler. katılıyor muyum? kısmen ama bundan cok daha fazlası var
Cevap
4Cevap
İlluminati, Dünya’dır, bu düzenin allahıdır. Dünya onlarındır
Sana bu dünyadan kesip ufak bir parça vermeleri misalidir.
Bunların sitesi var diye hatırlıyorum bulaşan bidaha kurtulamıyor geçmiş olsun
Benoyum.
#chosenone
Seçilmiş kişisidir
Allah kavuştursun
Allah'tan her şeyin hayırlısını iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?