Reptilianlar gezegen gezegen dolasip gezegenleri somurgelestiren, negatif enerji ile beslenen yari insan, yari kertenkele seklinde bir uzayli varlik. Şu an dunyayi somuruyorlar. Negatif enerjimiz ile kendilerini ve kendi gezegenlerini besliyorlar. Cogu unlu, politikaci vs aslinda reptilian ama insan kiligina girebiliyorlar teknolojileri sayesinde.
Reptilianlar bizim gibi degil. Onlar hem ruhani hem fiziksel formda var olabiliyorlar. Ruhani formlari negatif enerjiyi emebiliyor. Toplumda cin , seytan vs olarak bilinen varliklar aslen reptilianlardir.
O mitolojilerdeki tanrilar hep reptilian. Misir piramitlerindeki o kus basli figurler falan varya iste onlar hep reptilianlarin formu. Reptilianlar antik donemlerde dunyaya gelip insanlari yonetiyordu. Kendilerinide tanri diye tanitiyorlardi insanlari kontrol edebilmek icin. Dedigim gibi onlar somurgeci bir irk. Reptilianlar eskiden kendini gizlemezdi. Gunumuzde taktik degistirdiler Şu an insan formunda bizi gizlice yonetiyorlar. Politika olsun medya olsun hepsi onlarin elinde.
Pek cok uzayli irki var. Bir kismi galaktik federasyonda reptilianlarla mucadele ediyor. Bir kismida griler ve biz gibi reptilianlar tarafindan kole edilmis.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlluminati genelde ünlülerle anlaşma yapıyor, yinede sen bilirsin
Ünlülerle değil bildiğim kadarıyla onlar ünlü yapıyor.
Genelde ünlülerin daha iyi yerlere gelmesi için anlaşma yapıyor bazen ünlü yaptıklarıda oluyor. Bilmiyorum fazla
Biz hepimiz koleyiz. Ne secilmis kisisi. Koleden secilmis kisimi olur.
Bizi reptilianlar yonetiyor.
Bana öyle dendi.
Siz nereden biliyorsunuz?
Reptilianlar nasıl oluyor ve onlardan başkası yok mu?
Reptilianlar gezegen gezegen dolasip gezegenleri somurgelestiren, negatif enerji ile beslenen yari insan, yari kertenkele seklinde bir uzayli varlik.
Şu an dunyayi somuruyorlar. Negatif enerjimiz ile kendilerini ve kendi gezegenlerini besliyorlar.
Cogu unlu, politikaci vs aslinda reptilian ama insan kiligina girebiliyorlar teknolojileri sayesinde.
Negatif enerjiyle nasıl besleniyorlar?
Reptilianlar bizim gibi degil. Onlar hem ruhani hem fiziksel formda var olabiliyorlar. Ruhani formlari negatif enerjiyi emebiliyor.
Toplumda cin , seytan vs olarak bilinen varliklar aslen reptilianlardir.
Sümerlere vede paganizme kayıyor galiba.
Her yerin tanrıları farklı.
Peki annunakiler veya başka ırklar ne yapıyor?
O mitolojilerdeki tanrilar hep reptilian.
Misir piramitlerindeki o kus basli figurler falan varya iste onlar hep reptilianlarin formu.
Reptilianlar antik donemlerde dunyaya gelip insanlari yonetiyordu. Kendilerinide tanri diye tanitiyorlardi insanlari kontrol edebilmek icin.
Dedigim gibi onlar somurgeci bir irk.
Reptilianlar eskiden kendini gizlemezdi.
Gunumuzde taktik degistirdiler Şu an insan formunda bizi gizlice yonetiyorlar. Politika olsun medya olsun hepsi onlarin elinde.
Başka tanrılar da var mı Thor Loki Odin vb?
Loki zaten reptilian ailesine giriyor galiba.
Alayi reptilian.
Farklı bir şey yok mu bu uzayda :)
Pek cok uzayli irki var.
Bir kismi galaktik federasyonda reptilianlarla mucadele ediyor.
Bir kismida griler ve biz gibi reptilianlar tarafindan kole edilmis.
Galaktik federasyon muhabbetini mantıklı bulmuyorum.
Nereden geldi belli olmayan mesajlar falan.
Öyle biri varsa ve bu sitedeyse bulun benii seçilmiş kisi benimdir belkide
Benmişim.
Bellki bende olurum kim bilirr xd
İnternette kutsal gizemler diye bir belgesel var. Onu izlemeni tavsiye ederim. Hayatının en verimli 2 saati olur.
Onlar seni bulur
Teşekkürler ama ne zaman bulacakları benim dert ettiğim şey.
Neyse bekleyeceğim mecbur.
Seçilmiş kişi benimm
Ne kadar zamanın kaldı ne kadar daha sabredeceksin? :)
Bilgin varsa anlatır mısın?
Yol bilsek
Anlamadım?