Arkadaşlar illuminati sitesi var katıldığın zaman para vs. Veriyorlar ama katıldığın zaman bir daha çıkamazsın çıkarsan çıkışın ölümle sonuçlanıyor. Bu doğru mu? katılabiliyor muyuz lütfen acil cevap?
dene üye ol direk arayıp para isticekler bağış ya bu aslında saçma sapan fantezi mk neymiş paraya doyacakmışsın falan mış filanmış ben amerikada gördüm bunları alayı tokatçı yinede sen bilirsin
Bro denemesi bedava onları yerlerinde gördüm bağış yapıcan sonra sana vaadler sunacaklar deep dark wepte de geziyorlar dene yani ben sadece gördüğümü söylüyorum
Siteye falan girmedim seni çoşturuyorlar veriyorlar gazı kurtarıcı gelecekmiş dünyayı yöneteceklermiş anlatıyorda anlatıyor çok zengin olma vaadi sunuyor sana bundan sonra bağış istiyorlar eşyalarını almanı istiyorlar girsen içine tam bir komedi anlarsın zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok dostum 200 dolar bağış istiyorlar çok iyi kandırıyorlar inanma onlara
Sitede para verin / bağış felan yapın demiyorlar ücretsiz katılım oluyormuş ama çıkış asla olmuyor muş
dene üye ol direk arayıp para isticekler bağış ya bu aslında saçma sapan fantezi mk neymiş paraya doyacakmışsın falan mış filanmış ben amerikada gördüm bunları alayı tokatçı yinede sen bilirsin
Knk sen yanlış siteye girmişsin 😄
Resmi sitesi var onun 😌
Bro denemesi bedava onları yerlerinde gördüm bağış yapıcan sonra sana vaadler sunacaklar deep dark wepte de geziyorlar dene yani ben sadece gördüğümü söylüyorum
Sen en son ne zaman girdin siteye
Siteye falan girmedim seni çoşturuyorlar veriyorlar gazı kurtarıcı gelecekmiş dünyayı yöneteceklermiş anlatıyorda anlatıyor çok zengin olma vaadi sunuyor sana bundan sonra bağış istiyorlar eşyalarını almanı istiyorlar girsen içine tam bir komedi anlarsın zaten
Katılan kişiler nasıl katılıyor ozaman katılıp para alan bir sürü insan var kanıtlı
Aynen öyledir dostum
Öyle bisey yok ama varsa bana da söyle
Benden sana tavsiye girme o siteye. Demedi deme
Bisey olmaz en kötü ölürüz
Yalan laa seni keklemişler 😂
Bizzat resmi sitesini gördüm 😊
Yalan olm inanma dolandırıcı onlar
var ama alamam herkesi
Yok olm öyle biri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!