Lisede başlayan bir aşk. Istemedim. Ama 4 sene sonra öğreniyorum ki , başka kişilerle çıkmış etmiş ama beni unutamamış.
mümkün mü bu? Bu kadar sevebilir mi erkeklerde?
mümkün mü bu? Bu kadar sevebilir mi erkeklerde?
pardon sız bızı okuz falanmı sanıyorsunuz sevemezmıyız gercekten, sevgı sıze has bırseymı! ben oyle sevdalar yasayan erkekler gordum 40 kadının arasında bozulmadılar sag salı donduler yavuklularına.. bu bızı okuz gorme tavrınız cok yanlış.. evet bır erkek 40 yıl boyunca hemde hergun arttırrarak baglanabılır bırıne..
Imkansizliktan mi?
tam 4 senedir seviyorum hiç vazgecmeyi düsünmedim geçmişi silemiyor insan karşı taraf silmiş unutmuş olsada.
Sevgilin falan değil ama?
daha önce birseyler yasamamısak neden seveyın neresını seveyım eger bı gecmişimiz var işe unutamadıgım acısıyla tatlısıyla günlerimiz saatlerimiz dakikalarimiz var ise ben onu 4 yıl del 14 yıl severim ama birseyler paylasmamıssak gecmıste 4 yıl onu beklemem sahsen neyını gordum kı bekleyeyım.
Sevebilir aşık olduysa ve açılamadıysa sana neden olmasın
Hmm ama ımkansizliktan bence.
Cevap
22Cevap
bir insan kalbini sadece birisine vermeli gerisi kalpsizlik oluyor. seven insan sadece birisine adamalı kendini. bir başkasını araya sokmaya ya da diğer bireyleri üzmeye hakkı yok
Çıktığı kızlar beni falan araştiriyormuş. Onlarada bahsettimi bilmiyorum ama şaşirdim.
araştırmalarının sebebi doğal empati yap sen 4 erkegi birlikte idare ettirdigini varsay onun bu ccukları arastırması kadar dğal. meraktır bunn adı.
ve erkekler arasında övünmecedir aslında kaç kızla birliktesin srusuna yanıt olarak 4 kişi ile birlikteyim demiş işte bu çocuk. bana kalırsa mantıklı kişilere ver kalbini.
Olabilir ama bahsettiğin adamın bağlanma sorunu var yoksa 4 yıl uzun bir süre ve sana yönelirdi belliki bir boşluk içine düştü şimdi seni öncelik meselesi yaptı sana yöneldi
Kendisi bir şey yapmadı. Eski kiz arkadaşı dadandı.
Ablacım bu adam robotmu? eski kız arkadaşının güdümünde mi yaşıyor? aklı mantığı kalbi yok mu onları kullanamıyor mu? velev ki robotik bir adam bu durumda seni sevdiğinin bir hükmü kalmıyor.. Çünkü bir başkasının güdümünden çıkıp senin kendi güdümüne aldığın adamdan hayır gelmez.
sevebilir dostum, sevebilir. ben tam da bunu yaptım. Üniversite 1. sınıfta bir köprünün üstünde sevgili olmayı teklif ettim. O da kabul etmedi. Canı sağolsun ;)
Ama bizimki 17 yaşinda olan bir şey. +4sene
Ben 5 sene boyunca sevdim 5 sene boyunca 1 kizin elini dahi tutmadim sonra kız gitti nısanlandi benimde o günden sonra ne aşka ne sevgiye inancim kalmadi.
Ona soylemişmiydin
Söyledim hatta o da beni seviyordu fakat bu kiza o kadar baglanacagimi bilmediğim için ondan önce bazı hatalarım olmuştu ve o bunları biliyomus ne yaptiysam güvendiremedim sonuçta bir geleceğimiz olamadı iste
Söz konusu erkeklerse bu mümkün :) çocukluk aşkım hala kalbimde yaradır benim :)
Sever. Hele sürekli görmek zorunda kalıyorsa istese de unutamaz. Ama mesafe olursa değişebilir bu durum.
8 sene oldu başkalarıyla çıktım ettm ama seviyorum bugn gelse hayır demem
Imkansizliktan oturumu acaba?
yoo imkansızlıktan değilde onu sevmek güzel hssettiriyo
Sever neden sevmesin ama arada götürürü başklarını :D
Mesela ben 17 gün Irakta kaldım
Hep iskender yemeyi istedim
Ama hergün de pirinç pilavını yedim :D
Maksat doymak :D
Hahhahah koptum
:D:D:D
3 yil oldu 4 olacak
Sanırım evlenene kadar bekliyecem sanırım ben bu kafayla
4 yıl değil 40 yıl bile sevebilir erkeklerin hepsi sadakatsiz değil
Ben 1.5 yil a yakin oldu daha tanismadim bile bakmiyorum da o gelince kafami ceviriyorum zaten haftada 1 kez anca goruyorum
Elde edemedigi icin saplanti yapar ewet sewer hadi gel desen o aski goremezsin ayri :)
Olur. Her ayrılıktan sonra aynı hayale tutunur.
Çok ilginç geldi bana. çocuktuk o zamanlar çünkü
bir hayali seviyo işte. ilginç bir tarafı yok.
bir ömür gizli gizli seven var
Çok üzücü ya. Yipratici
kişi sıkılmadıysa olabilir bilmem ki :)
Vay be seni sevdiğini nasıl öğrendin
Eski kiz arkadaşı dadandı.
Onu bilmiyorum.
bana 4 sene once soylemişti.
Eski sevgilisi arastirinca ogrendim.
Seven insan. Başkasıyla cikmaz
Unutmak için
Benimde oldu aynı durum,4 değil 14 bile olur inan
Tabiki sever kalp değilmi onlarınki?