✍️Hayat şartları, aile, sosyal çevre, kültürel baskı, vs bazı insanları ve özellikle duybularını bir çeliğe dönüştürüyor bu şeklide yetişen bir kadın tanımıştım bu soru ona gelsin, evet erkek gibi yetişen kızdan sevgili olur mu?
Sevgiler saygılar...

✍️Hayat şartları, aile, sosyal çevre, kültürel baskı, vs bazı insanları ve özellikle duybularını bir çeliğe dönüştürüyor bu şeklide yetişen bir kadın tanımıştım bu soru ona gelsin, evet erkek gibi yetişen kızdan sevgili olur mu?
Sevgiler saygılar...

Erkek yeterince maskülen ise kızın tek başına yaptığı şeylere el atacak, ona çiçek alacak ve prensesim gibi sözlerle seveceği için kadının zaten feminen tarafı beslenecektir zaman içerisinde. Ama tabii bunun olması da çok düşük bir ihtimal çünkü günümüzde maskülen erkekler çok azaldı. O yüzden bir kızda ufacık güç görünce ürküp kaçıyorlar ve kendi baskınlıklarının onunkine yetemeyeceğini düşünüp direkt %100 feminen bir kız arayışına giriyorlar. Oysa ki ilk gelen erkek olduğu için ilk emek de erkekten gelmelidir.
Kadının Kibarlığı naifliği ne kadar zor şartlarda büyümüş olsa bile zamanla kayb olan bişey olmamalı, her insan bazen kabalaşa bilir önemli olan bunu törpüleye bilmek, nasıl kız gibi davranan erkek itici gibi geliyorsa erkek gibi davranan kadında itici olur benim açımdan
Olmayacagını düşündüren nedir? Bende öyle kendimi yetiştirdim. Arkadaşların barbie bebeklerle oynarken , ben çok farklı hayat yaşıyordum. Hayata atılgan insanlar her zaman ne yapacagını bilir. Seni korumasını ve sevmesini bilir. Git barbie bebeklerinle oynamaya devam et.
Olmaz demedim ki ya niye böyle alınganlık yaptın bebiş soru bu takılma böyle şeylere 😉
Olur dişiliğini de ortaya çıkarman lazım ama böyle kızlar her şeyi tek başına yapmaya alışmış olanlar oluyor nerden biliyorsun diye sorma
Cevap
4Cevap
Evet aşk varsa olur tabi ki de neden olmasın
Yaşayabilir, hemde sadık oluyorlar öyleleri. Çünkü ruhunu dansa kaldıran erkeğe bağlanır lar.
Olur. Ona yaklaşan ya ondan daha baskın olacak ya da feminen erkek olacak
erkek gibi yetişen?
Bazı aileler kız çocuklarını kendini daha iyi korusun diye erkek çocuk gibi yetiştirir, bu sabah Netflix 'te yeni bir diziye başladım mavi gözlü samuray diye oradan çaldım soruyu😂izlemeni tavsiye edirim.
erkek gibi yetişmek nasıl oluyormuş
Olur evet
Kayınço
Sevmem erkek gibi kız
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?