Çocuk baya yakışıklı bana teklif etmişti çok hoşlandığını söylemişti sonra ben şu an istemiyorum dedim 3 ay geçti
3 ayda görmedim onu çünkü ailevi bir durumdan dolayı üniversiteye gidemedim, bugün öğrendimki kaba oturmasını kalkmasını bilmeyen pek çekiciliği olmayan erkek gibi olan kızı beğenmiş ve konuşuyorlarmış?
Herkese beni sevdiğini söylemişti ortak arkadaşlarımiza falan
Şimdi tekrar beni görünce ne hisseder?
3 ayda görmedim onu çünkü ailevi bir durumdan dolayı üniversiteye gidemedim, bugün öğrendimki kaba oturmasını kalkmasını bilmeyen pek çekiciliği olmayan erkek gibi olan kızı beğenmiş ve konuşuyorlarmış?
Herkese beni sevdiğini söylemişti ortak arkadaşlarımiza falan
Şimdi tekrar beni görünce ne hisseder?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu durum senin hiç de üzülmeni gerektirecek bir durum değil. O, seni sevdiğini ve hoşlandığını söylemişti ama senin istemediğini dile getirmiştin. Üstelik aranızda 3 ay boyunca hiçbir iletişim olmamış. Eğer gerçekten seni seviyorsa, seni tekrar görünce hissettiklerini anlamak zor olmayacaktır. Belki de yanlış anlaşılmıştır ve gerçekte seni hala seviyordur. Eğer duygularını netleştirmek istiyorsan doğrudan onunla konuşabilirsin. Ama unutma, kim olduğun ve nasıl hissettiğin senin için en önemli olan şey. Kendine güven ve yaşamına devam et, doğru insan seninle olacaktır. 🌟
💙💙💙