- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 3 ayMerhaba, erkekler kendinden 7 yaş küçük bir kıza aşık olabilir elbette yani aradaki yaş farkı normal ama tabii yaşları belirli bir yaşa gelmişse makul olacaktır yani en azından kızın bu durumda reşit olmasını bekleriz.
02 Yorumla- 3 ay
21-28
- 3 ay
Gayet normal
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayErkekler aşık olmaz. Kadın güzel huyuyla aşık edebilir ancak. Fb işinde erkek kadına hücum eder... Evlilik işinde ise kadın erkeğe hücüm etmelidir. Yoksa bir sebep görülmez evlilik için. Erkek aşık olamaz. Kadın kendi çabasıyla aşık etmeli istiyorsa. hele bu devirde evlilik düşünen erkek yok. Niye olsa kadınlar kendi sazından çalarken başkasının şarkısına nakarat olmaya ne gerek var?
00 Yorumla
Mesela ben 31 yaşındayım kendimden 10-12 yaş küçük bir kızla sevgili olmak ve evlenmek isterdim yeterki kafa yapımız ve beklentilerimiz uyuşsun gerisi bir şekilde gelir.
02 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olur aşkım, yaş farkı aşkı frenlemez ki! 😍 Benim çevremde 7-8 yaş küçük kızlara deli olan abiler var, enerjiniz tutarsa kalp patlar gider. Sen 21'lik fresh birisin, eminim kapıda kuyruk var! 💃 Sevgilimle biz de ufak fark var, süper uyumlu. Senin bir hikayen mi var yoksa, anlat da dinleyeyim? 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olabilir evet sonuçta kişiden kişiye göre değişebiliyor Ama gerçekten aşık olmuş mu emin olmak lazım karakternide de bakarsan iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 4 ayHayır küçük kız sevmem.
01 Yorumla- 4 ay
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet. Aşkın sevginin sevilmenin taş ile ilgisi hiç yok. İstemek arzulsmak kabullenmek yeterli. Bazan yaş farkı çok daha iui olur ve özellikle daha tatmin edici olur. Çünkü tecrübe çok daha iyidir.
00 YorumlaNefes alsın yeter diyen var 7 yaş tabikide kabul ederler zaten küçük olması bile bir ayrıcalık kimisinde..
03 Yorumla- 4 ay
Neden ayrıcalık
- 4 ay
Taze mi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayHep söylerim. Kişi partnerinin onu kendi içinde koyduğu yerdedir. Aşıkta olur tapar da değer de vermez her şey olabilir mümkün.
00 Yorumla Benden 5 yaş büyük kadına da 7 yaş küçük kadına da aşık oldum . Duygular yaşa bakmıyor
04 Yorumla- 4 ay
Fark var mı
- 4 ay
Yani küçük veya büyük olunca içindeki sevgide aşkta
4 ayYa bırakın artık şu 6/7 yaşın anormal olduğu düşüncesini. Beyinler uyussun yeterli
025 Yorumla- 4 ay
Öyle mi gerçekten
- 4 ay
Kafa yapısı uyuşması birbirine saygı ve sevgi dolu samimice yaklaşımin neresi sana mantıklı gelmedi
- 4 ay
Mantıklı gelmedi değil sevgilim benbhep yaşıma yakın birni istedim dedi eski sevgilileri de yaşına yakın kafama takıyorum
- 4 ay
O zaman sende karekteristik duruşun ve tavrinla onları geride bırakıp sevgilini kendine hayran birak
- 4 ay
Nasıl yapabilirim
- 4 ay
En basiti sevgilinjn eski sevgililerinin hangi konularda senden önce olduğunu düşünüyorsan bu konularda kendini geliştir. Aklına yablis Bir konu gelmesin :)
- 4 ay
Benden uzun değiştiremem açık biri ben kapalıyım değiştiremem benden büyük değiştiremem
- 4 ay
Sevgilin senin dış görünüşüne bakıp içindeki yüreğindeki sevgiyi 2. Plana bırakıyorsa derhal uzaklaş o zaman
- 4 ay
Hayır dış görünüşüne bakrıhı içim değil ama eski sevgilisi cin fikirli havalı açık giyinen kendini gösteren bir tip
- 4 ay
Aynı mevzu işte. Sen edepli saygılı oturcak kalkcak ne zaman susup ne zaman konuşacağını bilen biriysen ondan kat kat üstünsun. Bunu sevgilin goremiyorsa sorun sende değil
- 4 ay
Yani öyle kızlar daha çekici değil dimi
- 4 ay
Bide bu kızla uzun süre sevgili olmuş ayrılmışlar kız sevgilimin yakın arkadaşıyla sevgili olmuş bir süre sonra bunlar da eksi dimi
- 4 ay
Soruyu kişiler algilarsam bana göre o tipler Allah'a yakın bana uzakmi uzak olsun. Ama genel olarak cevaplamak gerekirse bu tip kızları veya erkekleri beğenenler çoğunlukla yolda kalır. Bu inkar edilemez bir gerçektir. Ve çoğu da bunu yaşamıştır. Son olarak şunu söylemek isterim. Eden ahlak büyük hazinedir. Onlara sahip çıkarak ölenler bile hala yaşayanların dillerinde 🫶🏽
- 4 ay
Ne güzel konuştunuz biraz konuşabilir miyiz rica etsem
- 4 ay
Tabiki eksi. Bak sende ağzınla söylüyosun. (( Ayrılmışlar)) Kesin kız terk etmiştir net :) . Ayrıca o tip kizlar bir kişiyle çıkmazlar. Ergenlerin çoğu da bunun farkında ama edep ahlak olmadığı için umursamıyorlar. Çünkü haya yok ar yok.
- 4 ay
Bak şimdi bu kızla aynı köydelermiş ortaokulda sevgili olmuşlar lise boyunca devam etmiş hatta ünidede sevgili kalmışlar kız sevgilimden 2 yaş küçükmüş tabi eski zamanlarda sonra kız açık sacık giyinmeye değişik hareketler yapmaya başlamış sürekli kavga ediyorlarmış ayrılıp barışma olayları oluyormuş ama sevgilim onun hakkında çok iyi biriydi değişmeseydi devam ederdim tarzı bir şey söyledi her neyse işte son olarak ayrıldıklarında kız gitmiş sevgilimin yakın arkadaşıyla sevgili olmuş arkadaşıyla bunu işletmişler kız bu çocukla buluşmuş o zaman tamaman bitmiş ama kızı görsen böyle takipçisi falan da var öğretmen bide sarışın çok havalı bir tip
- 4 ay
Güzel niyetle bakan güzel görür Kelimelerin anlattığı şeyler değerli çünkü. Bunlar benim kelimelerim değil. atalarimizin bize aşıladıği degerler. Buyrun konuşalım elbette
- 4 ay
Yazıklarımı okur musunuz
- 4 ay
Böcekler de çok sayıda toplanır ama lağım çukuru varsa 🙂 gerçek ve değerli kalabalik tüm kalplerin aynı anda attığı, ve beyinlerin kutsal değerler uğruna yaptığı fikir mucadelesidir
- 4 ay
Kelime kelime okudum 🙂
- 4 ay
Felsefem yetmedi me demek istediniz
- 4 ay
Felsefe yapmadım. Sadece sizinde değerli bir insan olduğunuzu düşünerek anlamları kelimelere sığdırıp vaktinizi daha fazla çalmak istemedim 😊 dah düz bir dille yazayım. Dedinizki kız çok havalı çok takipçisi var. Buna istinaden takipçisi olanlarin çoğunu tanımaz. Takip edenlerin de kız hakkın hiç bir bilgisi yoktur. Bu boş insanları kızın takipçi listesinden çıkarsak, o zamn o kız yalnızlıktan depresyona girer😊 emin olun böylelerinin çoğu içten içe yalnızlkk yaşar.. bir kaç takipçin bir elin parmaklarini geçmeyen dostun olsun dünyaya kafa tutarsin
- 4 ay
Öyle ama tek sorun o değil ki kız özgüvenli belli hem öğretmen sarışın boyalı saçlı tırnak yaptıran İstanbul’da yaşayan havalı biri ben bunları takıyorum bide benden büyük sevgilimin de krtitwrine uyuyor benim vaktimi calmazsınız aksine çok hoşuma gitti ben sizin vaktini calmak istemem
- 4 ay
Özgüven bana göre kibirden ibarettir. Kızı eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Bakımlı olmak havalı olmak anlamına geliyor galiba sizde 😊 ama bana göre havalı olmak , insanın kendindenki yetenekleri iyi kullanabilmekten geçer.. şimdi söyleueceklerim yanlış yere cekilmesin. Dedinizki ben türbanlıyim. Türkiye de oylama yapılsa türbanlı hanımlar kizlar daha çok oy alır hemde açık ara farkla. Bunu ben söylemiyorum. Sosyal medya araştırmalari söylüyo kaynak da verebilirim. Ve şuna da çok dikkat et. Sevgiline kendini kulandirtma. Yani boş vaktinde seninle takılan biri olup olmadığının farkına var. Çünkü o kız sevgilimin kriterine uyuyor dedin. Son olarak vakit bende denizde kum gibi 🙂
- 4 ay
Yani yaşı bana yakın olmasını tercih ederim demişti ilk benim yaşımı öğrenince keşke biraz daha büyük olsaydı diye düşünmüş ama aşık olmuş görür görmez ailesini de alıp evime geldi ilk o zaman gördüm şimdi sözlüyüz o kızla ayrılalı 6 sene falan olmuştur rahat aklında kalmamıştır dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
3 ay20 yas küçük bir kıza aşık ola bilir bu gayet normal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
3 ay28 / 21 olmaz ama 35 / 27 olur biraz zaman meselsi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
3 ayDedeler torunu yasndakiyle evlenio sn hala bunu mu sorguluon
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olabilir örnekleri var ama bunun yanı sıra cinsellikte olabilir onu ayırt etmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOlur. Kaç yaş farkı var bununla evleniyorlar. Tanıdığım biri var kız 18 erkek 38 yaşında evliler
09 Yorumla- 4 ay
Ama mutlular mı
Cevap sahibi4 ayHar yaşın güzelli vardır. Ama bana göre kadın mutsuzdur
Cevap sahibi3 ayAynen sıkıntı takip attım bakar mısın
Cevap sahibi3 ayKonuşuruz ordan
Cevap sahibi3 aySende yaş farkını çok yapma. Erkek senden en fazla 3 yaş olmalı.
4 ay7 yaş hiç bir şey, acunun, erman toroğlunun, ibonun, Mehmet ali Erbil’in karılarının yaşına bak, seda sayanın kocalarının yaşına bak bir sürü örnek var say say bitmez
00 Yorumlakardesım olur tabı olmaz mı reşit olduktan sonra yaş göze batmıyor ister 7 olsun ister 10
02 Yorumla- 4 ay
22 yaşındayım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayİlik gibi kızsa olabilir.
02 Yorumla- 4 ay
O ne demek
- 4 ay
Taş taş
4 ay10 yaş küçük sevgilim de oldu. Çok normal.
02 Yorumla- 4 ay
Peki ona karşı tavrınız sizden 2 yaş küçük sevgilinize karşı tavrınızla farklı mıhdı
- 4 ay
İster istemez farklı oluyor tabii ki.
20'li yaşlardaki insanla 30'lu yaşlardaki insanın hayat tecrübesi, düşüncesi vs aynı olamaz ki.
Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. 7 yaş küçük olması değil kızın yaşı önemlii
02 Yorumla- 4 ay
Nasıl yani 22 yaşına gireceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayAdam kaç yaşında
02 Yorumla- 4 ay
28
- 3 ay
Olur tabi neden olmasın ki
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
4 ayErkekler için yaşın önemi yok
04 Yorumla- 4 ay
Hiç mi
- 4 ay
duygusal ya da cinsel olarak yakınlık hissediyorsa gerisi hikaye
- 4 ay
Gerçekten mi
- 4 ay
neyine inanmadın ki :D dene gör
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
3 ay30 yaşında ise olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ay10 yasa kadar bence olabirl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı.
3 ay7 fazla değil yaa olur bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. yok biz özellikle 7 yaş sınırı koyuyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
4 ayOlabilir normal doğal şeyler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
4 ayTabiki sever 10 yaşa kadar normal
00 Yorumla
4 ay10 yaş kadar yolu var
00 YorumlaNormal bir yaş farkı elbette
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
4 ay7 yaş büyüğe olacak değil ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
4 ayAşık olmaz ama etkilenir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı. Olur neden olmasın. Ohooooooo sen beni görsen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
4 ayOlabilir neden olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Olur kendinden 7 yaş küçük kıza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBen olmam yaşıtım olması lazım.. çok yanlış
01 Yorumla- 3 ay
Neden yanlış
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 7 10 15 20 yaş.. Hepsine aşık olabilir.
02 Yorumla- 4 ay
Hmmm
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Benim tarzım bu. Kız küçük olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aykız reşit olduğu sürece neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı. Olur tabi neden olmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. 7 abartı değil. Normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayBen olmam Maksimum 5 yaş fark olmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
4 ayErkekler küçük sever gayette normal yaş aralığı
00 Yorumla
4 ayben oldum 10 yas kücük
01 Yorumla- 4 ay
Sorun oldu mu sizin için
3 ayTam tersi olmasında ne olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. olur
13 Yorumla
3 ayOlur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayEşimle aramız 8 yaş
00 Yorumla Olur neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. olur kardeşim
00 YorumlaOlmam
00 YorumlaOlurlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayOlurlar
00 Yorumla
3 ayEvet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Elbette olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmaz mı
00 Yorumla
4 ayBelli olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayAşka yaş engel olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 ayEvet olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evet olunur..
00 Yorumla
4 ayOlur 🤗😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayOlabilir
00 Yorumla
4 ayAşkın yaşı olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem