dindi ağrısı dün sayenizde
Dişim fena ağrıyor ne yapabilirim?
dindi ağrısı dün sayenizde
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki gun aynisini tasadim.. once apranax forte ya da majezic iciyorsun.. ardindan , yarim bardak suyun uzerini sirkeyle tamamlayip , calkalaya calkalaya , agriuan tarafta , tukuruyorsun.. bakterileti olduruyor ve icindeki. alkolle uyusturuyor.. tukuryrken , kan pihtisi gibi seyler gorecrksin.. tukurukle katisan sirkebunu yapabiliyor korkma , zatrn bir bardagi tamamen birer agiz , onar onbeser saniye calkaladigonda , agzin uyusuyor.. ardindan , yarim. bardak suya , ezilmis karanfil 10- 15 adet atip katistir biraz.. sogumasini bekle.. arada yine karistir soguyunca ayni sekilde calkala calkala tukur.. bu da dogal uyusturucu etkisi yapar.. dis aciktaysa.. yani ciluruk.. sarimsak ez ve curuge bastir bir sure , bakterileri oldurecrk yine.. bunlarin hepsini ardarda yap yapabildiklerini.. rahatlayacaksin.. uc saatte bir agri kesici alabilirsin.. sabaha kadar 3 taneyi gecirme tabi.. majezic ya da aptanax forte.. rahatlayacaksin.. iki gundur surunurken , bunlar krndime geturdi beni.. baska caresi de yok...
Şimdlik yapıcagın birşey sadece varsa saf alkol kullan. hastahaneye gitmene gerk yok kekik yağı al sadece bir damla damlatman yeterli ömür boyu kesicek bunu kimse bilmez bende bilmiyordum ağrana kadar :)
Gerçekten etkili mi
sadece 1 damla ömürlük öyle fazla akıtmayın yanlız biraz tadı çok acıdır :) sinirleri öldürüyo dişteki kesin ve kesin tedavi bu
Çok gerekli bilgi yarın gidip alaçam teşekkür ederim
ama bak dediğim gibi diline falan sürme sadece ağran bölgeye kulak temizleyici varya onu bandır içine yağın damla akıcak kadar ıslansın sonra dişine bastır ağran kısıma acı tat vericek miden de bulanabilir ama 1-2 dakika ne yap ne et dayan sonra çalkala ağzını ağrı falan kalmıyacak zaten.
Cevap
16Cevap
dis agrisi felaket yaa
Allah düsmaimin basina vermesin
evde kolonya varsa
bir pamuga dök
ve sonrada disin hangi tarafta ise
yanagindan olur genelde
onu bastir
uyusur o kisim
Teşekkür ederim allah razı olsun deniyecem
Ama az kolonya kullan benim gibi dilin ağzın yanar yara olur hep :)
önce ılık bir yemek ye dişini fırçala sonra daha sonra tuzlu suyla gargara yap 5er dakkada bir sabahta mutlaka doktora git
Evde sirke varsa gargara yap yoksa sumak oda yoksa bol tuzlu bir gargara yap maksimum 10 dakikada geçer büyük geçmiş olsun
Bir gece sabaha kadar ağrıdı sonra karnım acıktığını hissettim gittim domates doğradım birazda yağ koydum yedim. sonra dişimin ağrısı geçti yattım. :)
Ağrı Kesici at.
buji yagu damlar 4 5 dakka ıcnde agrıyı kesecek sinirleri olduruyor..
etine gelmesin ama %1500000000000000 kesin tedavi
Teşekkür ederim
sağlam bir ağrı kesici iç dişlerini sakın sıkma özellikle o ağrıyan dişe sakın dokunma uyuşsun uyu sabah git doktoruna ben diş problemi çok yaşadım bilirim ağrısını hiçbirşey yaptırmaz adama.
Özele gideceksen resmen insanı soyuyorlar devlet içinde gelecek aya gün veriyorlar nerdeyse işin şimdilik zeytin çekirdegi ısır.
Onu denedim olmadı
teşekkür ederim
Nöbetçi eczaneden Arveles ağrı kesici alın, geçmiş olsun...
Teşekkür ederim
Karanfil varsa evde koy ağrıyan dişinin üstüne ez onu dişinle geçer
Teşekkür ederim
Alkol ya da kolonya varsa üzerine koy nane yağı veya çin yağı varda oda olur
rakı iyi gelir ağrıya dalga geçmiyorum...
Biliyorum iyi geldiğini de
alkol kullanmıyorum
teşekkür ederim
rica ederim..
Kolonyayı pamuğa döküp ağrıyan dişinin üzerine koy
Teşekkür ederim
pamugu hafıf ıslat sonra tuz dok dısıne bastır
Teşekkür ederim şimdi deniyorum
rıca ederım :)
Geçmiş olsun hastaneye git bari
Ayni dert bndede vardi aksam ama geçirdim
Yeni rakı iyi gelir