Sağlık Dişim çok ağrıyor ne yapıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Dişim çok ağrıyor ne yapıyım canım Güncellemeler1 yıl Dişim çok ağrıyor nasıl gecicek bu Dişim çok ağrıyor ne yapıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yatağın tek kişilik mi 3 kişilik?Otobüse binerken senden 3 kişi parası istiyorlar mı?İsim koydun mu bunlara, nüfus kaydı var mı? Sjkdkdkldld 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dalga geçme be 🤣 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Raki bas ve seri yarin disini cektir veya baktir. Dise dayabilmaz ya 0 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl fotoğrafın dişinle alaka seviyesi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ağzımın içini açıp mi koysaydim Yorumla nefessssu 1 yıl hiç fotoğrafta koymayabilirsin öyle bir seçenekte mevcut :D Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Bu poz zaten diş ağrısı temalı😂😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tabiki 😎 Yorumla Richardgör 1 yıl Diş memelerden gözükmüyor yalnız😂 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Foto hiç olmamış bunun için ama neyse 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye olmamış yahu Yorumla Sosyetekemal 1 yıl Bilmem neyse iyi aksamlar Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Mutluya benziyon bu mu ağrı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değilim ya Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Öylesin bizi kekleme Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Kalidren ilacini al bana dua edersin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim deniyim bunu Yorumla
EZELBAYRAKTAR_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Verin ilgisini objenin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dişin depil bence ağrıyan 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Neresiymis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağrı değil kaşıntı gibi. tatminn arayışı gibi. Kendini sunacak düzeyde ... Yorumla Soran 1 yıl Hmm 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ucuz geldi ya alınma ama tahrik bile etmez bu acırım sadece Yorumla Soran 1 yıl Acıma acıma canım 🤓 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canın değilim yanlız* Yorumla Soran 1 yıl Ol canım ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl niye ucuz muyum ki önüne gelenin canı olayım?😅 Sana erkekte çok doktorda yaa bak dalgana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doyamadı aw yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen silsene benim yorumu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Memeler iyiymiş napak aç bari 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Konumuzun memeyle ne alakası var şimdi 🤓 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tahrik edici şu an yüksek olunca eşlik etsen iyi gelirim sana 😜🥵 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nereye gelmek istersin ig TG Yorumla Cevap sahibi 1 yıl dunyaagir34 😜 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Bu nasıl dis ağrısı portakal ağacı gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha abartma 🤣 Yorumla Mac79 1 yıl Masallah silikonlu tabanca gibisin Yorumla
Nolyrzya Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl cringe 🫣🤮 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu ya 😂 Yorumla Nolyrzya 1 yıl Birde soruyorsun ya cümleten utandık Yorumla Soran 1 yıl Utan utan 😋😅 Yorumla Nolyrzya 1 yıl 😶🤮 Yorumla
MRTT012 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Pek dişin ağrıyor gibi değil 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ağrıyor ya 😼 Yorumla MRTT012 1 yıl Ağrı kesici versinler🤔 Yorumla Nolyrzya 1 yıl Bekle şimdi verirler Yorumla
İlyaİlyiçOblomov Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Amaç farklı burada 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka yahu Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Sen daha iyi biliyosun o yüzden anlamamış gibi yapma olur mu Yorumla Soran 1 yıl Tamam canım 🤣 Yorumla
Herongood Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tuz koy 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Koydum Yorumla Herongood 1 yıl Geçmediyse ağrı kesici kullan Yorumla
maviiimurat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Evet hangi dış ikiz olan dişler mi 0 1 Yorumla maviiimurat 1 yıl Ama hangi disin onu söylemedin ki Yorumla
ateşiniyak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Söylerdim ama gizlisin 0 1 Yorumla ateşiniyak 1 yıl Nasıl söyleyeyim gizlisin Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl nazardandır 0 1 Yorumla jackhans73 1 yıl geçmiş olsun Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. benim formülü uygula 0 0 Yorumla
emre3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Kaç beden 0 8 Yorumla Soran 1 yıl 80 Yorumla emre3460 1 yıl 80 olması imkansız Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla emre3460 1 yıl Daha büyükler çünkü Yorumla Soran 1 yıl Hmm. 80 b ydi ya Yorumla emre3460 1 yıl Emziriyor musun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla emre3460 1 yıl Ben de istiyorum Yorumla
maxbaumgartner Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl bigmiş 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne yazdın Yorumla maxbaumgartner 1 yıl büyükmüş dikkatim dağıldı Yorumla Soran 1 yıl Hmm 🤣 Yorumla maxbaumgartner 1 yıl evet kaçtı bedeni 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yatağın tek kişilik mi 3 kişilik?
Otobüse binerken senden 3 kişi parası istiyorlar mı?
İsim koydun mu bunlara, nüfus kaydı var mı?
Sjkdkdkldld
Dalga geçme be 🤣
Raki bas ve seri yarin disini cektir veya baktir. Dise dayabilmaz ya
fotoğrafın dişinle alaka seviyesi
Ağzımın içini açıp mi koysaydim
hiç fotoğrafta koymayabilirsin öyle bir seçenekte mevcut :D
Doğru
Bu poz zaten diş ağrısı temalı😂😂😂
Tabiki 😎
Diş memelerden gözükmüyor yalnız😂
Foto hiç olmamış bunun için ama neyse
Niye olmamış yahu
Bilmem neyse iyi aksamlar
Mutluya benziyon bu mu ağrı
Değilim ya
Öylesin bizi kekleme
Kalidren ilacini al bana dua edersin
teşekkür ederim deniyim bunu
Verin ilgisini objenin.
Ağrı kesici st ama bize bakmadan
Ağzıma girdi desem yeridir
Öpeyim de geçsin :)
Dişin depil bence ağrıyan
Neresiymis
Ağrı değil kaşıntı gibi. tatminn arayışı gibi. Kendini sunacak düzeyde
...
Hmm 🤣🤣
Ucuz geldi ya alınma ama tahrik bile etmez bu acırım sadece
Acıma acıma canım 🤓
Canın değilim yanlız*
Ol canım ol
niye ucuz muyum ki önüne gelenin canı olayım?😅 Sana erkekte çok doktorda yaa bak dalgana
Doyamadı aw yaa
Sen silsene benim yorumu
Dişlerin baya büyük
Jsjkssj
Memeler iyiymiş napak aç bari
Konumuzun memeyle ne alakası var şimdi 🤓
Tahrik edici şu an yüksek olunca eşlik etsen iyi gelirim sana 😜🥵
nereye gelmek istersin ig TG
dunyaagir34 😜
Bu nasıl dis ağrısı portakal ağacı gibi
Haha abartma 🤣
Masallah silikonlu tabanca gibisin