Sağlık Dişim ağrıyor ne yapayım🥺🥺? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler10 ay Yaaaa çok ağrıyor ne yapayımmmm😔😔😔😔 Dişim ağrıyor ne yapayım🥺🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. ağrı kesici ve bol su 0 0 Yorumla
Yıldırım0637 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Varsa evde arabanız babanda varsa fren hidroliğini pamuğa damlatarak ağrıyan dişine bastır bi yarım saat sonra ömür boyunca acımaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Steril idrar iyi gelebiliyor ama steril olması gerçekten çok önemli 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 443 cevap paylaştı. Ağrı kesici içeceksin bu kadar basit 0 12 Yorumla Soran 10 ay İçtim geçmiyor Yorumla IgotWhatUneed 10 ay Dozu yeterli gelmemiştir, biraz zaman geçince tekrar iç Yorumla Soran 10 ay Başka içsem mi biaey olur mu arveles var Yorumla IgotWhatUneed 10 ay Olmaz, sonuçta hapların da belli bir mg dozajı var. Yorumla Soran 10 ay Arveles içtim Yorumla IgotWhatUneed 10 ay Şifa olsun Yorumla Soran 10 ay Üst üste içtim bişey olmaz inşallah Yorumla IgotWhatUneed 10 ay Hiçbir şey olmaz Yorumla Soran 10 ay HER GECE BÖYLE Mİ OLACAK 🥺 Yorumla IgotWhatUneed 10 ay Azalır zamanla Yorumla Soran 10 ay Kanal gerekiyor Yorumla IgotWhatUneed 10 ay Yaptır ihmal etme Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Hidrolik koy ağrıyan yerine 0 23 Yorumla Soran 10 ay O ne Yorumla zamansız003 10 ay Arabaların direksiyon ya da fren yerine konur o yoksa sarımsak koy ağrıyan yere Yorumla Soran 10 ay Dokunamiyorym bile dilimle Yorumla zamansız003 10 ay Tamam sarımsak koy sen ağrıyan yerine ya da kolonya koy pamukla Yorumla Soran 10 ay kolonya mı Yorumla zamansız003 10 ay Evet limon kolonyası Yorumla Soran 10 ay Dur bı onu da yapayim Yorumla zamansız003 10 ay Pamukla koy dişine Yorumla Soran 10 ay Herkes uyuyo nasıl bulcam ya dur bı bakayım Yorumla zamansız003 10 ay Bak ya vardır evde illaki Yorumla Soran 10 ay Iyyy zehirlencem Yorumla zamansız003 10 ay Bişey olmaz ya geçer bi kaç dk ye Yorumla Soran 10 ay Geçti sanki Yorumla Soran 10 ay Geçici mi bu tekrar ağrımaz dimi uyuyabilirim Yorumla zamansız003 10 ay Geçici o ya onu koy hemen Uykuya dalarsan olur Yorumla Soran 10 ay Uyandırıyor beni uykumdan zaten ağrı Yorumla Soran 10 ay Alkol içtim dimi 😅 kafayı bulcam Yorumla Soran 10 ay Dudağım uyuştu Yorumla zamansız003 10 ay Bişey olmaz ya geçici olarak geçirir o Yorumla Soran 10 ay Geçti biraz teşekkür ederim Yorumla zamansız003 10 ay Rica ederim ne demek 🤗 yardımcı olduysak ne mutlu Yorumla Soran 10 ay Votka içtik sanki 😅 Yorumla zamansız003 10 ay Bişey olmaz ya 😂😂 istk at k0nsl1m Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 542 cevap paylaştı. Tuzlu su gargara 0 6 Yorumla Soran 10 ay Geçmiyor Yorumla bielmanınyarısı 10 ay A hharikantibiyotik demi yok ağrı kesici Yorumla Soran 10 ay İçiyorum antibiyotik Yorumla bielmanınyarısı 10 ay Pazartesi ni beklicen mecburen Yorumla Soran 10 ay Ölcem galiba Yorumla bielmanınyarısı 10 ay Zor bilirim Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alkol koy 0 1 Yorumla Sansliseleven 10 ay Dedim ya Yorumla
Mehmetttt2bbb Takip Et Yoda Yaş: 29 10 ay İlaç iç 0 11 Yorumla Soran 10 ay İçtim geçmiyor Yorumla Mehmetttt2bbb 10 ay Hangileri içtin Yorumla Soran 10 ay Apranax plas Yorumla Mehmetttt2bbb 10 ay O olmsz Yorumla Soran 10 ay E doktor verdi acilde dişim için Yorumla Mehmetttt2bbb 10 ay Sallamış swni Yorumla Soran 10 ay Şerefsiz Yorumla Soran 10 ay Bide geçer dedi ağrın Yorumla Mehmetttt2bbb 10 ay Benim tavsiye ettiğim ilacı kullan Yorumla Soran 10 ay Ne dedin ki Yorumla Mehmetttt2bbb 10 ay Resmini atacam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ağrı kesici ve bol su
Varsa evde arabanız babanda varsa fren hidroliğini pamuğa damlatarak ağrıyan dişine bastır bi yarım saat sonra ömür boyunca acımaz
Steril idrar iyi gelebiliyor ama steril olması gerçekten çok önemli
Ağrı kesici içeceksin bu kadar basit
İçtim geçmiyor
Dozu yeterli gelmemiştir, biraz zaman geçince tekrar iç
Başka içsem mi biaey olur mu arveles var
Olmaz, sonuçta hapların da belli bir mg dozajı var.
Arveles içtim
Şifa olsun
Üst üste içtim bişey olmaz inşallah
Hiçbir şey olmaz
HER GECE BÖYLE Mİ OLACAK 🥺
Azalır zamanla
Kanal gerekiyor
Yaptır ihmal etme
Hidrolik koy ağrıyan yerine
O ne
Arabaların direksiyon ya da fren yerine konur o yoksa sarımsak koy ağrıyan yere
Dokunamiyorym bile dilimle