İran ya da ırağa git benim görüştüğüm varda sonra iş paraya gelince boş yapıyorlar o yüzden ben yardımcı olmam ama sana tavsiyem internetten bakma hepsi dolandırıcı irana veya ırağa gitmek zor değil git kolaylıkla bulabilirsin
Sen büyücüleri ne zannediyorsun medyum safsataları mı? Ayrıca büyük ada da sanki kaç tane büyücü var büyücüler sizin bildiğiniz medyumlar gibi ortada dolaşıyorlar mı veyahut reklam mı yapıyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Medyum Cüneyt Demircana işlem yaptıran var mı? Aşk bağlama geri döndürme işlemleri hakkında bilgisi olan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Günah demeyecektim, bence bulaşma. Çevremden biri denedi. Hatlar karıştı, geceleri kadın uyuyamıyor.
Sonuç aldı mı?
Sonuç aldı ama yine sallantıda. Psikolojisi bozuldu. Adam napsın gaipten sesler duyan çılgın bir kadını.
Kime yaptırdı?
Sevdiği adamın üzerine. Kendi niyetine hani arada başka birileri yok.
Gizlilik benim için önemli. Kimliğimi ifşa edemem. Kadın mutlu olmamış, huzursuz olmuş dediler özetle. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış.
Sizi veya arkadaşınızı merak etmiyorum. Hangi hocaya medyuma yaptırmış onu sormak istiyorum
Hangi medyuma yaptırdınız cevap bekliyorum lütfen
Ya mnyk mısın medyum ne anlar büyüden çok az kişi var bunu yapanlar onlarda internette yok
Nerden bulabilirim
İran ya da ırağa git benim görüştüğüm varda sonra iş paraya gelince boş yapıyorlar o yüzden ben yardımcı olmam ama sana tavsiyem internetten bakma hepsi dolandırıcı irana veya ırağa gitmek zor değil git kolaylıkla bulabilirsin
Oralara gitmem mümkün değil
O zaman büyük adaya git oda ne büyü yaparsa yapsın 150.000 istiyor
Adı ne
İnternette bulacağını mı zannediyorsun
Adı numarası lazım karambole büyük adaya gidip nasıl bulayım. Sarı çizmeli Mehmet ağa
Sen büyücüleri ne zannediyorsun medyum safsataları mı? Ayrıca büyük ada da sanki kaç tane büyücü var büyücüler sizin bildiğiniz medyumlar gibi ortada dolaşıyorlar mı veyahut reklam mı yapıyor
Başka bildiğiniz var mı?
Ne yapıyor ki o amca
Vefk tılsım
Oldu mu yaptırdın mı
süryani büyü var
Kim yapıyor
Mardinde yapıyo
Midyatta Mehmet hocaya bağlatma büyüsü yaptırdım? ↗
Tuttu mu
Tutmuştu
Ama ona dolandırıcı diyorlar. Ben güvenmiyorum
Sen büyü yaptın mı