Kendisi ile alakalı yorum aradım fakat bulamadım. YouTube'da bir çok videosu var. Aranızdan kendisine işlem yaptıran kimse var mı
Lütfen günah, komik vs paylaşımlar yapmayınız
Lütfen günah, komik vs paylaşımlar yapmayınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tanımıyorumda,üzerine 5-6 ay önce bayan tarafından yaptırılmış olan işlemlerimi bozduracaksın, yoksa başka bir işlemmi yaptıracaksın.
Kim tarafından yapıldı bir bilgim yok ama psikolog da psikiyatrist de bir çözüm bulamadı. bir hoca söylediler para almadan yapıyormuş, o da geçen ay vefat etmiş. Bu kadını araştırmak istedim ben de
Medyumlar varlıklarla çalıştıkları için büyü çözemezler.
Çözmese bile bir şey var mı yok mu onu söylesin veya koruma falan yapsın muska tarzında
5-6 ay önce bayan tarafından yaptırılmış 2 adet soğutma ve ayırma ile 2 adette aşık etme ve kendine bağlama büyüleri var üzerinde. Koruma işi senin elinde bolbol dua zikir, sadaka ve Saffat Suresi dinleyeceksin.
Muska veya koruma yaptırma.
Nerden biliyorsunuz
Baş ağrılarınız peyder pey başlamak zorunda, sebebide soğutma ve ayırma büyüleri.
Baş ağrısından ziyade sürekli ağlama krizleri geliyor, dikkatimi kesinlikle toparlayamıyorum, ilaç almış gibiyim enerjim sıfır, iştahsızlıktan kaynaklı kilo kaybım var. Son zamanlarda iyice arttı bu şikayetlerim
Çözüm ve temizlik işinden anlayan birilerini bulmalısın. Medyum veya büyücü olmasın ama.
Küçük şehirlerden, köylerden hoca sorduruyorum, bir an önce birini bulurum umarım. Bu şekilde yapamıyorum çünkü. Çok kötü hissediyorum, medyuma gitmek zorunda kalcam bulamazsam. Yaşantım mahvolmuş durumda
Anne tarafı büyük büyük annelerinde gelen sıkıntılarında var senin ta 7. kuşaktan geliyor sıkıntıların. Yaptıracağın yanlış bir işlem hayatını karartabilir, çok çok dikkatli olmalısın, yaptıracağın yanlış bir işlem doğuştan gelen soysalını patlatır ve üzerinde bulunan musallatlarına kapı açar, musallatlarını görmeye ve duymaya başlarsın.
Araştırıyorum, inşallah iyi biri karşıma çıkar
amok koşucusu bana mesaj atar mısın?
@amok-kosucusu merhaba bulabildiniz mi birilerini özelden yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
Bilmiyorum bence külliyen yalandır o falcılık işleri
Yalan değil, daha önce fal baktırdığımda annemin adını ve kendi adımı söyleyince geçmişimi önüme döken 2 ayrı kişi oldu. Bazıları cinli olabiliyor
Rana mi fal baktirdiniz?
Yaptirmadim hangi şehirde bu kişi
İstanbul'da olmalı kendisi. Canlı yayınlara falan da katılmış 1-2 defa. Diğerleri gibi şarlatan değil sanırım ama yine de birilerine sormak istiyorum
Hiç duymadım. Kurgu olabilir videolar.
Son durum nedir?
Yok ya
Teşekkürler, epey baktım kimse hakkında ne olumlu ne de olumsuz bir şey yazmış
Bana da lazım sağlam hoca
Sen ne yapcan @özgeaka
var mı sen de
Buldunuz mu birini
Saçmalama