Kiminle savaşıyorsun ya da savaşarak değerli olan zihnini kim için yoruyorsun Donkişot yel değirmenleriyle savaşıyordu sen neyle savaşıyorsun savaştığın her insan bir anlam ve değeri olmalı senin için değeri olmayan kişilerle savaşıyorsun bunu aklından çıkarma
Aynı yollardan bende geçtim değmiyor bu hayatta intikam almayacaksın sana kötülük yapan adam zaten kötü bir insandır o kendi çukurunda boğulacaktır onun cehennemi kendi içinde bırak orada yansın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boş ver hayatta her zaman seni mutlu eden insanlar olsun çevrende.
Boşvermeyeceğim artık. Çokta taktığımdan değil, yaptıklarının karşılığını almalılar benim savaşım bu.
Kiminle savaşıyorsun ya da savaşarak değerli olan zihnini kim için yoruyorsun Donkişot yel değirmenleriyle savaşıyordu sen neyle savaşıyorsun savaştığın her insan bir anlam ve değeri olmalı senin için değeri olmayan kişilerle savaşıyorsun bunu aklından çıkarma
Yorucusun tatlım ve çoook yorumcusun ben de severim açıklama yapmayı ama başkasının yapmasını değil
Aynı yollardan bende geçtim değmiyor bu hayatta intikam almayacaksın sana kötülük yapan adam zaten kötü bir insandır o kendi çukurunda boğulacaktır onun cehennemi kendi içinde bırak orada yansın
kanka manüpülatör arıyorsan balık burçlarını topla
?
toksik manipülatör sıkıntılı tip arıyorsan balık burcu olanları topla dedim fkdl
Sen gibi
İçine mi doğdu
Kaşındiğin çok belli. Gözüme batarsanız gözümden düşmeniz an meselesi!
Kes
Sen yapma senden iyi bir şey gelmez :D
Şansını dene
Ben değil sen dene bence :)
Ben deniyorum akıllım
neyse anlamadım sen :)
Bence de neyse
iyi geceler
Su profile bak mal aw
Benn
He söyle 😂
Ben yar-rak yiyeyim toksikler de engel olay bu