Toksik miyizzzz?

Merhaba gençler direk konuya dalıcam ilişkim ile alaklı erkek arkadaşımla aramızda 10 yaş farkı var 1 bucuk yıllık ilişkimiz var ve biz bu ilişkide ilk 3 ay birbirimzi ciddiye çok almadık ve hayatımıza insanlar soktuk ve ben daha çok hatalar yaptım. Son 6 aydr söz verdik birbirimze daha çok düşkün olduk beraberken mükkemeliz ama yanımda ayrılınca onu bir şüphe sarıyor ve bana güvenmiyor herşeyin fotoğrafı (kiminleyim nerdeyim ne giydim) güvensizlik biryerde beni çok kırıyor ama erkek arkadasıma göre hakediyorum bu güvensizliği benim oluşturduğumu söylüyor cezalandırmak olarak ifade ediyor. Onu sorgulamaya kalktığımda hatayı yapan sensin ben değilim diyerek kavga çıkıyor hain sensin diyor. Bu da katlanılmaz hale geldi çığrından çıkıyor hep kavga gürültü değersiz hissetmem ve bir türlü ayrılamıyoruz. Çok seviyorum kalpten ama son zamanlarda çok kırıyoruz çok bunaltıyoruz birbirimizi nasıl düzeliriz bilmiyorm. Çok yorulduk ama asla ayrılmak istemiyorum. Ve yarına kadar sağlıklı düşünüp bir karar almamız lazım ortak düşüncemiz bu ona göre ciddiyete gitcez

Toksik miyizzzz?