Arkadaşlar herkese merhaba lütfen mantıklı şeyler yazın gerçekten çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum üç yıllık bir ilişkim vardı defalarca aldattı toksik bir ilişkiydi ama seviyordum affettim ailemle aram iyi olmadığı için hep bir erkeğe ihtiyaç duydum atanmayı bekliyorum şu an ama her gün evde durdukça bunalima giriyorum bir Yuvam olsun istiyorum en son sevgililer gününde tartıştı sadece gece güzel cümleler kullandı ertesi sabah beni bir yerde paylaşmadı bir çiçek bile almadı kız kardeşin var ona gelen hediyeleri gördüm zoruma gitti bana niye alınmıyor diye adam gidip Instagram’dan video beğenirken gördüm gördüm mesaj attım görmedim falan dedi ama inanmadım o küfür etti ben küfür ettim her yerden engelledim ertesi gün akşam engelimi kaldırdı bazen düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bir daha mı şans versem ama ben tükendim sürekli ağlamaktan ve aramızda asla saygı yok uzun zamandır benimle konuşmak isteyen kişiye şans verdim haliyle her erkek ilk zamanlar iyidir ama ben özlemişim gülümsemeyi vicdan azabı çektiğimi bu kişiyle konuşurken sizce doğru mu yapıyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer